10.09.06 (mt izmir) aliağa drag yarışları resimleri

ilk buluşma

ömer abi

işte ben egelim(bedri)

yol fotoları

drag yarışına giden yol crosscuların yolu:cherry: :rendeer:

işte girişten ilk resimler

işte kalkışlarrrrrrrrrr:cherry: :rendeer: :queen:

işte tek tekerim arifim şov yapıyor:cherry: :queen: :rendeer:

çift kişi:cat: :queen:

3 kişi:cherry: :rendeer:

4 kişi:queen: :cat: :rendeer:

uçmuş:mrgreen: :rendeer:

çocuk kendinden geçmiş:mrgreen: :cherry: :rendeer:

işte ben de uçmuşum herkes uçmuş:cherry: :rendeer:

işte bu çocuk bütün 125 cc leri geçti bu motorla:cat: :rendeer:

bunlarda jetler:cat: :cherry: :rendeer:

işte bizim grup:mrgreen: :rendeer:

mod ve üyenin motor aşkı:cherry: :mrgreen: :queen: :rendeer:

dilek ağacı tek farkı bez değil kask asılıyor:mrgreen: :queen: :cherry:

asfalt ın ağladığı an:cherry: aslında lastik ağladı ama olsun:cherry:

yarışlar bitti dönüyoz hazırlayan sunan ben egelim:rendeer:

bu dragların üstüne dönüşte yayık ayranı iyi gider:mrgreen: :cherry: :rendeer:

katılan herkese teşekkürler bu arada o gün forrapla giderken kırmızı ışıkta durmayıp üstümüzden geçmeye çalışan otobüsçüye selam olsun:rendeer: :cherry: anlamıştır o:cherry: :mrgreen:

Moderatör (forrap)
Biraz erken oldu ama olsun o kadar artık:)Emeğine sağlık...Bu arada ne kadar garip anımız varsa(yaratık gibi olduğum(uz)) onları yakalayıp siteye koymuşsun Bedri,Allah seni nasıl biliyosa:)

ümmet abi bilene o kadar gezmesine rağmen o zor şartlarda yorumunu yazmış:rendeer: bizim izmir mt grubundaki arkadaşların hiç birisinde ses seda yok:pr: ama resimler basılmadığı zaman eleştiride de hiç kimse geri kalmıyor :farao: sonra resimler niye daha yok diyorsunuz insanda hiç bir zevk kalmıyor böyle olunca işte:pr: :farao: 2 saat uğraşımın mukafatı bu olursa bundan sonrada resim falan atmıycam isteyen kızsın isteyen alınsın bu ilk defa olmuyor çünkü diğer açtığım başlıklarda aynı şekilde az ilgi görüyor bana karşı birilerinin garazı varsa bilmeliyim :pr: :farao:

güzel resimler..
yarışan motorları bırazdaha yakından çekeydin keşke..
bakarken hasta oldum bide siz canlı seyrettiniz of diyorum..
paylaşım için teşekkürler..:cat: :) :cherry:

sağolasın vedat abi güzelyorumların için:rendeer:

ellerine sağlık bedri kardeşim .aliağa drag yarış alanını bulmakta güçlük çeken arkadaşlar adına böyle organizasyonlarda 3 tane tabela koyamayan ve kişileri dilenciler gibi sağa sola koşturanları biraz kınıyorum.üstelik bilseydim yolun bu kadar bozuk olduğunu kros motoruyla giderdim!!! resimler çok güzel teşekkürler.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
paylaşım için tşkler resimler süper :cat:

Ben bilerek gelmedim. Yoksa ordaki yarışan elemanların hiç şansı kalmazdı :):queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emeğine sağlık bedricim güzel fotolar güzel bir yarıştı pıanr başı yarışlarına da aynı yarış ekibi ile gidelim :p

herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim:rendeer:

Moderatör (forrap)
Bedri sana kimin garezi olacak olm:)Grupta en çok sevilen insanlardan birisin,ne diye milletin sana garezi olsun.7 gün 24 saat bilgisayar başında değil millet nasıl hemen yorum yazacaklar.Teşekkürler tekrar emeğin için,aynı performansını(10 gün beklemeden tabi:p) MT İzmir gecesi fotoları içinde göstermen dileğiyle...:)

tuncer iyi dileklerin için sağol :rendeer: şu an mt izmir gecesi için resimleri hazırlıyorum çok az sonra sinemalarda:cherry: :mrgreen: :rendeer:

Tühh bee hafta sonu gelebilseymişim sizle karşılaşırmışım:salut:

leyn bedri hemen alınma olum daha yeni gördüm topiği eline sağlık .. arif abi de coşmuş 4 kişi ... yakında aşiret olarak binerler motora :p

resimleri 10 günde atarsın ama iş yoruma geldimi 5 dakikada istersin nasıl oluyormuş aradığını bulamamak ninja bedri seni seviyoruz resimlerin gecikme sebebinide biliyoruz çeşmeye senin makine 3 günde gidiyor tabi geri dönmekte bir o kadar vakit alınca tabi resimler gecikir sen üstelik birde urlaya uğramışsın onunla birlikte eder 5 gün gidiş 5 dönüş 10 gün :p caretta carettalar senden hızlı be bedri :queen: RESİMLER GÜZEL ELİNE SAĞLIK

resimleri 10 günde atarsın ama iş yoruma geldimi 5 dakikada istersin nasıl oluyormuş aradığını bulamamak ninja bedri seni seviyoruz resimlerin gecikme sebebinide biliyoruz çeşmeye senin makine 3 günde gidiyor tabi geri dönmekte bir o kadar vakit alınca tabi resimler gecikir sen üstelik birde urlaya uğramışsın onunla birlikte eder 5 gün gidiş 5 dönüş 10 gün :p caretta carettalar senden hızlı be bedri :queen: RESİMLER GÜZEL ELİNE SAĞLIK

cengiz abi bak burada haklısın ben bunu hiç düşünemedim ya 10 günde attım 1 günde sayfa yorumla dolsun istedim:cherry: ama diğer gezilerimde de az yorum aldım hemen atmama rağmen:salut: :silent: :rendeer:

emeğine sağlık. sizinle ilk gezimin fotolarını görmek beni yine o güne götürdü. çok güzel bir gündü ve sizinle tanışmak çok güzeldi. tüm gezilerde aranızda olmak dileğiyle. bu arada yerimidir bilemiyorum ama yarın için bir program varmı forumda göremedim.

not: benim mesleğim grafik tasarım resimlerin boyutlandırılması ve yüklenmesi için seve seve yardımcı olabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar