kanuni seyhan 250c-regal raptor DD250E-9 ve jinlun 250 elegance (bi kıyaslayalım mı

arkadaşlar,
jinlun için cok fazla vibrasyon oluyor ve vidalarda gevsemeler oluyor diyorlar,
kanuni için de biraz vibrasyon sorunundan ve servis sorunundan bahsediyorlar,
regal için yakıt problemi ve servis sorunu var diyorlar,

3ünden birini sececek olsanız hangisini secerdini??? ve neden??

kazasız sürüşler::sapka:: ::cheeeeer

yeni başlayan biri için hem ucuz hem de iyi olmaz mı 3unden biri hocam,
cok parası olmayanları da düşünelim ::puro::

ucude bes para etmez.....cin mali degilmi...

dostum her kez anasının karnından senin gibi burjuva doğmuyor ki gidip milyarları saçıp honda alsın adamda dişine göre onları bulmuş bakıyor bu kadar ön yargılı olmayın.
çin malının iyi olduğunu savunan yok zaten her kezde kötüler içinde iyisi hangisi onu arıyor ayrıca beş para etmez derken "sırf motorları değil fakında değilsin belki ama o motorları süren insanlarıda aynı kefeye koyuyorsun senin değiminle bu forumda bu beş para etmez motorları kullanan insanlar var" lütfen dikkat kelimelerimize

Motosikleti
Forza250-cygnusL
içlerinde en hayırlısı seyhan250. en azından hepsinden atik ve güçlü.parçası çok.ucuz tepe tepe kullan.

ya kanunı sanırım fena olmaz.bende motor alıcam hıc tecrubem yok scooter dısında bı kanunıyle abslıyım dıom . tecrubelı arkadaslar bu topıcte bısıler yazarsa ıı olur bızım gıbı yenı bes para etmez motor alıcak motor sevenlerı ıcın !!!

dostum her kez anasının karnından senin gibi burjuva doğmuyor ki gidip milyarları saçıp honda alsın adamda dişine göre onları bulmuş bakıyor bu kadar ön yargılı olmayın.
çin malının iyi olduğunu savunan yok zaten her kezde kötüler içinde iyisi hangisi onu arıyor ayrıca beş para etmez derken "sırf motorları değil fakında değilsin belki ama o motorları süren insanlarıda aynı kefeye koyuyorsun senin değiminle bu forumda bu beş para etmez motorları kullanan insanlar var" lütfen dikkat kelimelerimize

Bazıları Çin malı motor kullananları motordan anlamadığından süslü motoru ucuz bulup almış enayiler olarak görüyor.

wolky34 arkadaşım, bence piyasaya Honda CBF 150 bu motorlardan daha ucuz bir fiyatla girmişken onu al derim.

SEKO bence sen yualnıs anladın olayı LOGARITMA o soyledıklerını GAAZMAN ısımlı uye ye soyledı bence bıda ha oku butun sayfayı ayrıca arkadasım bende seyhan alöayı dusunuyorum

Çift V silindir bu tarz motosikletler var Bisanın Yada Keewayın bunlarda vibrasyon olacağını sanmam ayrıca güçlüdürlerde ama sen alacaksan genede yedek parça olayınıda göz önüne al kalıcı bi markanınkini al ilerde açıkta kalma

bence masaı grandeagle 250 hem bıraz daha ıyı hemde arkasında suzukı gıbı bır fırma var tavsıye ederım:cat:

Yeni Başlıycaksan Keeway Superlight 150 bak istersen.Bende vitesli motora keewayle başladım hiç bir sorun yaşamadım şuana kadar.

Super Moderator
ucude bes para etmez.....cin mali degilmi...

bu seneden itibaren hondanın nerde yapılacağınıda bi öğreniversende
artık harleye felan bi geçsen artık
buralarda da harcama sen kendini:farao: :farao:

arkadaşım bunların arasında ben sana regali tavsiye ederim regalraptor topiğini incele istersen:cat:

iyi akşamlar herkese.bende sizin gibi hangisini alayım diye düşünürken 15 gün önce regal raptor class aldım.yaşadığınız ilde servisi varsa sorun yok.denemeye değer.

Arkadaşım ben seyhan 250 kullanıyorum ve memnunum regal raptor dağa alçak ve belki biraz dağa şekilli ama kanunideki konfor onda yok ..

Açıkçası fiyat performans a bakarsan regal, ama sende benim gibi yedek parça yakıt tasarrufu önemli hız yapmıcam keyif yapıcam diyosan. Ben jinlun 150-5 i aldım sanada eğer imkanın varsa tavsiyem keeway super shadow 250 alman yok gücüm yetmez diyosan gel jinlun 250cc al oda aşar diyosan 150 cc jinlun al, başlangıç için iyi bir motor ilerde büyütmek istiyeceksindir ama bunuda unutma :)
Ha birde fiyat bilgisi verim istersen jinlun 150-5 i 2200 ytl ve 10 taksit ile aldım sadece plakayı ben çıkartıyorum.
250cc jinlun 3200 ytl ama bunlar 2006 model araçlar ve sıfır km 2009 ları geliyor bu yüzden eritmek için bu fiyata veriyorlar. :)
İstanbul/Kadıköy Kızıltoprak ta istiyen olursa detaylı adres iletebilirim:)

aralarında en iyisi RR konu dışı ama masai de çok hoş motor düşünülebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar