Dünya Superbike Müjdesi

Avustralya MotoGP yarışını NTV'den yorumlayan Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Süleyman Memnun 2007 yılında Dünya Superbike Şampiyonasının ülkemizde yapılabilmesi için prensip anlaşmasına vardıkları müjdesini verdi. Süleyman Memnun anlaşma kesinleştiği takdirde tarihin 22 Temmuz 2007 olarak kararlaştırıldığını sözlerine ekledi.
Bu yarış ülkemize kazandırılırsa bu şampiyonada yer alan Superbike, Kenan Sofuoğlu'nun yarıştığı Supersport, Superstock1000 ve Superstock600 Dünya şampiyonalarını izleme olanağına bulacağız. :bounce:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende izledim yanlımıyorsam yarışlar sakaryada yapılacakmış (körfez pistide olabilir)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tmam yapsınlar iyi güzelde bizim halkımız izlemeye gidermi bilmiyorum gp de bile türkten çok yabancı vardı

Cenk Türkiye'nin heryerinden motosiklet tutkunları akar öyle bir organizasyon olsa kimse gitmese İstanbul'daki iki teker tutkunları bile yeter

bence de bizim türk halkı gp ye gitmez anca konser'e giderler çılgın türkler:mrgreen:

tmam yapsınlar iyi güzelde bizim halkımız izlemeye gidermi bilmiyorum gp de bile türkten çok yabancı vardı
yoo ben gittim GP ye hatta cok sasirdim cok guzel bir izleyici vardi tabii bunlarin icinde yabancilarda vardi ama bunlarin bircogu istanbulda otellerde kalan tatile gelmis turistlerdi.

Bence bir çok kişi gelir çünkü gp kadar bilet ücreti yüksek olmaz.Birde süpersport'ta gelirse kenanı yalnız bırakamayacağız herhalde GÜZEL OLACAĞINA EMİNİM :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar