Kayseride deniz varmış suni ama idare edin artık(gezi rporu)

Merhaba arkadaslar.. ikitekerden serhat (the jackal) arkadasımızla bulusup kucuk bır ''Kayseri kurtarma toplantısı'' ve gezi yaptık.. Adam asker, sıkılmış tabii motoru da yok.. ve şafak 5.. e madem azdın gel bakalım dedim :) :lol:

Goruntu266.jpg

Cıktık yola.. İstıkamet Kayserının meshur Denizi.. evet evet denizz ama sunı.. sonradan gorme.. ayy pardon sonrada olma,yapma, yapay denız..
Kayseri merkezden Erkilet havaalanı ıstıkametıne dogru gıdınce Kuslu beldesını gecıyoruz bır bakıyoruz Denız...

Goruntu265.jpg

Bu arada Ercıyes yıne ıhtısamıyla karsımızda EYYYTTTTTT

Goruntu267.jpg

Goruntu254.jpg

Goruntu257.jpg

Goruntu258.jpg

Bıraz TOURIST INFO alıyoruz.. Dıkkatle dınlıyoruz yapılısı, maksatı...

Goruntu256.jpg

brek brek .. Kurbacık..
Goruntu255.jpg

sonra bıraz RXi uzelim diyoruz baslıyoruz yardırmaya.. Anaaaa rx 115 specıal olma yolunda..
Goruntu259.jpg

Goruntu260.jpg

Goruntu262.jpg

Goruntu263.jpg

Goruntu264.jpg

sonuçta benim cengaverle kros yaptık.. e nazlıydı tabii ne de olsa ilk deneyimi..
Ama yınede cok zevklıydı rxle kross.. :twisted: :roll: :wink:

Bıraz dınlenelım dedık geyik olsun die ertesi günkü sınav notlarına çalışayım bi inek poz vereyim dedim..:evil: :evil: serhat: "yuhh dedım beee aska bak!! Buradan cıkardıgım ders tanımadıgım adamlarla gezı yapmıycam" :lol: :lol: :lol: :wink:

Goruntu252.jpg

Goruntu253.jpg

sonra biraz bozuldum topladım notları..8) :lol: :wink:

E her gezı sonunda karınlar zıl calıyo.. bızde geldık Kayserının unlu, lezız, sıhhı, elit mekanlarından bırıne UMIT CAFE RESTAURANT a!!

Goruntu271.jpg

Goruntu270.jpg

Cıtır cıtır patatesler 7dk ıcınde sıcacık geldı..

Goruntu273.jpg

Herzamanki gıbı memnunıyetımızı Umıt restaurant muduru Sn.Denız beyle paylasıp, poz verıyoruz.. Serhat ve deniz bey..

Goruntu272.jpg

Valla yarım saattir bekliyorum bikaç tanesi bi parça göründü. okadar

photobucket de bi sorun var herhalde.. neyse.. açılır elbet.. :pr:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Resimler biraz yavas yukledi ama deydi canım patates istedi :cherry:

guzel gezi olmuş :cat:

yau arkadaşlar fotor hala görünmüyor mu yaa.. bunlar benim ilk gezilerim, bu ilgisizlik nedir böile.. bakın bu hafta sonu süper bi gezi daha yapacağım süper yerler göreceksiniz..

azdırın beni :flower: :flower: şaka şaka..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar