Sayısal Gece ve Ayvalık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Mondial Virago 50i
Biraz sonra yani saat 21:00 gibi canlı yayın Sayısal Gece adlı program Trt 1 kanalında Ayvalıkta yayınlanacak. Bende motosikletle geçmeye çalışacağım size el sallarım görmeye çalışın. :)

Bu arada dün düşman işgalinden kurtuluşumuzun 84.yıldönümüydü o konuda işlenecek sanırım.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Sevmesini bilmiyorsan bakma sakın gözlerime, mutlu olmak istiyorsan inan inan sözlerime, sevmek acı hasret acı benzer birbirlerine ::cheeeeer tıngır tıngır ve mıngır

Motosikleti
Mondial Virago 50i
trt1september16211436xu2.jpg

trt1september16211447kd3.jpg

trt1september16211456pr6.jpg

Şimdi de bir Kamil çıktı Sicilya dan feribotla turist geliyormuş. :) Hey Allahım Mehmet Ali nin bize mirası galiba bu Kamiller ne kadar itici bir tip yahu birazda acıdım ama içine etti Cunda tanıtımının.

Super Moderator
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: olcan138 **************

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Beyaz giyme söz olur, siyah giyme toz olur, gel beraber gezelim muradımız tez olur, salına da salına da gel dön dolaş yine bana gel....:)

trt1september16214103bv3.jpg

trt1september16214231rh5.jpg

Bıyıklı birader! rakıları soğuk eyle,2 saat sonra oradayım.::friends: ::shhh:: ::cheeeeer ::exclaim:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Eyvallah ihtiyar abi yanında mis gibi kavunda var. :)

Ve arkadaşlar net alemindeki en erken verilen loto sonuçları bunlar, size de çıkabilir. :mrgreen:

trt1september16215208ls6.jpg

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Evet vardı, bizim başkanda 'su altı derinliklerinde' takıldı tabi aynı zamanda Kuzey Ege de tek yasaksız trata ağıyla avcılık yapılan yerdir Ayvalık belki de balıkların ahı tuttu. :silent: Tabi bunda direk Başkanın suçu yok ama hadi neyse...

Loto devretti, kurtuluşumuzu kutladık, programın sonunda mesajımızı da verdik, Olcan sana da hızından dolayı teşekkürler. İyi geceler sayın seyirciler. :)

Super Moderator
"Crato değil crato" kalıbı gibi olacak ama, Olcay değil Olcan:p
Tamamını seyredemedim ama motosikletle geçip el sallayan birini görmedim ben:silent:
(Hatta el sallaması gereken kişi bilgisayar&televizyon başından bile kalkmadı sanırsam...:wiinkk:)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Sen mesaji atmadan ben farkedip değiştirmiştim, Olcan. :)

Yok bende uydu bağlantılı dizüstü var direk gprs ile nete bağlandım çok el salladım da kameralar görmedi ben ne yapayım. Aragaz verdim ama bol bol belki duymuşsunuzdur. :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sen mesaji atmadan ben farkedip değiştirmiştim, Olcan. :)

Yok bende uydu bağlantılı dizüstü var direk gprs ile nete bağlandım çok el salladım da kameralar görmedi ben ne yapayım. Aragaz verdim ama bol bol belki duymuşsunuzdur. :p

bıyıklı konuyu zaten ben şikayet etmiştim :mrgreen: :mrgreen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
bıyıklı konuyu zaten ben şikayet etmiştim :mrgreen: :mrgreen:

Hangi açıdan? Kuralları biraz da biz esnetelim o kadar mı hatırımız yok! Neyse konunun bir önemi kalmadı dağılabiliriz arkadaşlar. :)

(Hiç yokmuş olsaydı şaşardım zaten.)

Hangi açıdan? Kuralları biraz da biz esnetelim o kadar mı hatırımız yok! Neyse konunun bir önemi kalmadı dağılabiliriz arkadaşlar. :)

ya sen ilk yazmıştın ya el sallayacam sonra baktım bunun yeri konudışı motosohbetle alakası yok yanlış yer açılmış diye şikayet ettim..
siz de tescillediniz bir olup :mrgreen: :mrgreen:

ya sen ilk yazmıştın ya el sallayacam sonra baktım bunun yeri konudışı motosohbetle alakası yok yanlış yer açılmış diye şikayet ettim..
siz de tescillediniz bir olup :mrgreen: :mrgreen:

Musti sandım ki beni ispiyonladın...Olcan bu kadar hızlı çocuk değildi...Jet hızıyla olay mahalline gelince bana suçüstü yaptı valla...:p

Türk Modu değil sanki FBI ajanı mübarek...

Musti sandım ki beni ispiyonladın...Olcan bu kadar hızlı çocuk değildi...Jet hızıyla olay mahalline gelince bana suçüstü yaptı valla...:p

Türk Modu değil sanki FBI ajanı mübarek...

la kimseyi ispiyonlamadım
bu arada mete abi çok türk filmi izliyon galiba..
iyi adam kötü adamı vurur sonra anında vıyvıy trafik polisi gelir olay mahaline..
la ferdi geçen adam öldürüp hapisaneden kaçmıştı nedense ferdiyi trafik polisi kovalıyordu :mrgreen: :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
..................................................................................................................................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar