ohhhoooooooo
şimdi sevgili kardeşim sen olayı hala gezmişim yapmışım etmişimle sınırlandırıyorsun..
yav banane benzın harcayıp yaptıysan bunları kım d edı s ana yap diye
nıye sana mınnettarlık gösterılmesı gerekiyor gibi bir tavırdasın..
ya sevgili kardeşim..
bak mühendis abicim..
bak bir az once gidip direk motorumun markasına daldın ..
oradan ekmek çıkmadı dur birde böğürden gireyim diyorsun..
olmaz valla böyle olmaz..
test demek farklı bişey..
bu işler öyle kolay d eğil
binersin bi tur atarsın bu öyle değil
test demek her türlü virajıslak kuru yolda dönüş motorsun sesini dinlemek verdiği torku yola uyguladığı durumlara bakmak demektir vs vs demektir motorların tanıtımı demek ayrııııııııııııııııı test ayrı dır
lütfen sen yorumlarına devam et..
yanlış yönlendirdiğin bir arkadaşımız kızdığındada beni hatırla sevgiler saygılar..
NOT: benim son cevabımdır..
Sevgili Savaş kardeşim. Eğer yazdığımı okuduysan Telli Baba'ya adak adadığım için değil de, tamamen motosiklete binen arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmak adına yaptığımı anlarsın...
"Kimse den bir teşekkür veya allah razı olsun diye bir beklentim de yok ama saygısızlığa da lüzum yok. Ben bayileri gezmişim arabamla benzin yakmışım, zamanımı harcamışım, motosiklete binen / binecek arkadaşlara yardımcı olmak niyetiyle."
Güzel birşey söylüyorsun ıslak yol kuru yol zincir vs ama servis sıfır motoru
"Ben 7000 km motoru test etmek istiyorum, verin." dediğin de, "Parasını alayım" diyorlar. Gönül ister ki motoru versinler de Valentino Rossi'yi getirtip test ettirsek. Benim elimden gelen bu. Motorcu arkadaşlarla da paylaşmak istiyorum. Bunun adı üstünde "paylaşım", teşekkür eden saolsun varolsun, etmeyenden de allah razı olsun, eleştirene de teşekkürler ama saygısızlığın lüzumu yok diye düşünüyorum...
2 motor içinde koltuğu en az hasara dayanıklı olarak yapılmış diyorsun ben d aha mct 250 ye bindiğim için söyluyorum sen bi 40 km git indikten sonra poponun uyuşukluğunu geçirmek iççn şööle bi 15 dk bekle ..
buna nasıl karar verdin 2km d e rahat olduğuna ve poponun en a z hasarla kurtulacağına nasıl karar verdin benı aydınlatırmsın lütfen....
Bak ne güzel birşey, bunlara herzaman mutlulukla cevap veririm. MCT 250'ye bakmaya fırsatım olmadı o yüzden fikir belirtemiyorum. Jawa Dakar / Dandy / Sport 125 'in, Crown 250'nin, Jinlun'un, Regal Raptor'un, Dorado'nun koltukları bana rahatsız geldi, Salcano bunlardan biraz daha rahattı ama XT150 ve Crown 150'nin kiler onlardan sonra daha rahat geldi. Tabi aslında bu koltuk meselesi kişinin tercihine göre değişir. Sen sert koltuğu tercih ediyorsundur, ben medium sertlikte olanları tercih ediyorum, başkası da der ki ben yumuşak koltuk tercih ediyorum. Bana göre rahattı ikisinin koltuğuda...