- Konu Yazar
:bounce: SUZUKİ dünya çapındaki msporları orglardada neden YAMAHA ve HONDA'dan daha basarısız? (SON ZAMANLARDA):bounce:
bence soru yanlış honda ve yamaha neden daha başarılı olması daha akıllıca olurdu ...
bunun cevabı bu işe ayrılan bütçelrle alakalı discoveryde geçen sene çıktı gp ye katılan motorların değeri 2,5 milyon dolar ..evet evet yanlış duymadınız fiyatı bu ve eğer bu parayı basarsanız< sizede aynı motoru üretiyolar...
motora binen pilotta çok önemli ...bir faktör tabi buda para ile ilgili
Mete'cim Suzuki Türkiye diye bir kurum yok Türkiye'de. Bildiğim kadarıyla markasının arkasında duran tek marka Honda. Yani diğer markalar distribütör yöntemiyle çalışıyor. Suzuki-Korlas, Kawasaki-Z-Moto gibi... Honda Türkiye tek başına Türkiye'de bulunuyor. Sen maili kime yolladın anlamadım?Barış Abi moto GP sini yiyim...Bu Suzuki TR varya bu Suzuki TR...geçen mail attım...neler yazdım...neler...satış stratejilerinden tut...
bence soru yanlış honda ve yamaha neden daha başarılı olması daha akıllıca olurdu ...
bunun cevabı bu işe ayrılan bütçelrle alakalı discoveryde geçen sene çıktı gp ye katılan motorların değeri 2,5 milyon dolar ..evet evet yanlış duymadınız fiyatı bu ve eğer bu parayı basarsanız< sizede aynı motoru üretiyolar...
motora binen pilotta çok önemli ...bir faktör tabi buda para ile ilgili
Kardeşim bu sözlerini destekliyorum çok haklısın tabi fenerbahçe konusundaŞampiyonluk sadece paraya bakmıyor. İyi bir araç-pilot kombinasyonu olması gerekli, iyi takım emirleri olması gerekli, takımın "takım" olması önemli. Tüm şartlar en iyi olmadıkça şampiyon olmak zor. F1'in en çok kazanan iki takımı Ferrari ve McLaren dünyanın en büyük üreticileri değil, ama yarışmayı iyi biliyorlar. Önemli olan "sadece para" değil, doğru takım olabilmek. Geçen yıl Fenerbahçe de bu yüzden şampiyon olamadı işte![]()
Ülkemizdeki drag yarışlarında kullanılan motorlar aslında drag için özel olarak modifiye edilmiş makinalar değil. Egsoz değiştirip birkaç ufak tefek değişiklik yapan drag yarışına katılıyor. Yurtdışındaki drag motorlarını incelerseniz bizimkilerle alakası yok. Benim arkadaşım 2003 senesinde drag yarışlarında Türkiye 2.si oldu ve Suzuki kullanmıyordu, Yamaha kullanıyordu. Marka tercihleri ülkeden ülkeye değişiyor. Ama dünya genelinde tercih sıralaması şu şekilde : Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki.ülkemizde yapılan drag yarışlarındada genelde kullanılan marka suzuki... Yanlışmıyım??