2500KM istanbul.ege,akdeniz.iç anadolu turu resimlerim

arkadaşlar honda 750cc motorumla 25 Ağustosta çıktığım ve yaklaşık 10 gün süren gezimin resimlerini koymaya çalışacam.Güzergahım gemiyle izmire ordan selçuk kuşadası,didim,milas,muğla,gökova,fetiye,kaş,kalkan,finike,kumluca,kemer,antalya,manavgat,sedişehir(memleket),konya,ankara,bolu,istanbul...

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hadi bakalım neler çekmişsin bizi nerelerde gezdireceksin. :)

vallahi 5sene aradan geçmiş bu mesajı ne zaman yazdığımı bi le unuttum ama en kısa zamanda resimleri yüklemeye çalışacam.

:farao::farao: bence de en kısa zamanda yükleyin zira bu kadar zaman arkadaşları boşuna bekletmişsiniz...:silent:

dediğiniz yerlere gitmemiş olma ihtimaliniz varmı acaba:pale:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende şöle güzel manzaralar seyrdeceğimizi sanmıştım,neyse erken daha yüklersiniz nasılsa.:p:queen:

dediğiniz yerlere gitmemiş olma ihtimaliniz varmı acaba:pale:
gittik gitmesine de resim yüklemeyi de bi becerebilseydik ha oldu galiba foto yüklemeye devam edecem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 ----------

bende şöle güzel manzaralar seyrdeceğimizi sanmıştım,neyse erken daha yüklersiniz nasılsa.:p:queen:
umarım resimler yükleniyodur.

3-4 yıl beklemeden sonra 3-4 tane fotoğraf görmek gerçekten iyi geldi.Paylaşım için tşk:p
kusura bakmayın arkadaşlar ben memurum 2 senedir şark görevim için doğudayım makinem memlekette kaldı burada 4 tekerle idare ediyoz yazın tatilde onu görecem çok özledim onun için siteye bi bakıyım dedim.vakit buldukça aranıza katılmaya çalışacam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar