yeni bir üye daha katıldı aranıza(merhaba)

merhaba arkadaşlar, bu siteye yeni üye oldum. Öyle her siteye üye olmam Nacizane bilgilerimi sizlerle paylaşmaktan ve kıymetli bilgilerinizden yararlanmaktan mutluluk duyarım, :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Super Moderator
Aramıza hoşgeldin...:rendeer:
Umarım forumda aradığını bulur, kalıcı olursun.

hoş geldin arkadaşım bunlar böyledir işte, alışırsın zamanla, hepsi de iyi çocuklardır ama bakma öyle herkesin ilgisiz kaldığına, :rendeer: umarım kalıcı olursun

hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar, umarım edineceğim dostluklar baki olur, umarım iyi bir şeyler öğrenirim, faydalanırım ve umarım sizde benden yararlanırsınız

MERHABA ARKADAŞLAR
bir hafta sonunda üyeliğimi onaylata bildim ve burdayım
uzunca bir süredir form sayfalarını izliyor ve bilgi ediniyordum. yanlış hatırlamıyorsam geçen ay başlarında bende bir motor sevdası başladı ve dur durak bilmeden devam ediyor.
bu birbuçuk ay zarfında istanbulun sanırım yarısını gezerek motor çeşitleri marka ve modellerin fiyatları servisler ve sağladıkları hizmetler hakkında oldukça kapsamlı kendi çapımda bir araştırma yaptım ve işte burdayım.
yakın gelecekte motorum da bizlere katılacak bayi ile fiyat konusunda alaştığım anda oda bize katılacak umuyorum iyi dostluklar kurucam.

MERHABA ARKADAŞLAR
bir hafta sonunda üyeliğimi onaylata bildim ve burdayım
uzunca bir süredir form sayfalarını izliyor ve bilgi ediniyordum. yanlış hatırlamıyorsam geçen ay başlarında bende bir motor sevdası başladı ve dur durak bilmeden devam ediyor.
bu birbuçuk ay zarfında istanbulun sanırım yarısını gezerek motor çeşitleri marka ve modellerin fiyatları servisler ve sağladıkları hizmetler hakkında oldukça kapsamlı kendi çapımda bir araştırma yaptım ve işte burdayım.
yakın gelecekte motorum da bizlere katılacak bayi ile fiyat konusunda alaştığım anda oda bize katılacak umuyorum iyi dostluklar kurucam.

sen hızlı bir motorcuya benziyosun, umarım kalıcı olursun, hoş geldin, bende senin gibi yeniyim, bu sitede ben de bugün buraya katıldım, üyelik onaylama işleminin geç olması düşündürücü hakkaten, neyse bir bildikleri vardır sanırım, umarım güzel ve kalıcı dostluklar kurarız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar