Diğer jawa motosiklet kullanıcıları

jawa motosiklet kullanıcıları varsa bilgi paylaşımı yapalım.

Jawalar benim en sevdiğim motorlar arasındadır özellikle 350ccliklere bayılırım sesine hayranım. :D

zaten bi tek bende var bizim buralarda bu motordan ama ne yapıym çok ugraştım bu motorla bırakamıyorumki

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende KLE 500 almayı düşünüyorum bugün gittim konuştum adam bayağı övdü sizce nasıl bir motor bu.

15 yaşında yani bundan bir yıl önce dayımın köyde bitane java ts 350 si vardı.endamı fln bilingibi.bu yüzden dedem başta annem annennem olmak üzere bu motora nasıl bincen düşersin diyorlardı.gönülde motor yatıyor ya bide babadan gelme.durumu ailede tek bilen babam.bahcede ölece duruyordu her gün rüyamdaydı.bi gün hayatımda ilk kez çalışır vaziyette motoro bindim(ts)
öle böle derken babam 1 metrelik bir alanda debriaj birakmayı fln ögretti.baya bi kaptım 10 dakka olsa bile.hadi köy yoluna çıkalım dedim kırmadı solsun babam.çıktık yola babam arkadan tutuyor bn sürüyom tabi bu arada babamdan bir ter akıyor:salut: birz babam benle ugraştıktan sonra tek sürmeye başladım.bu konuyla ilgili konu http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20612 isterseniz bakın.

buralarda bi tane jawacı_ayşe var gören oldu mu:silent: :)

arkadaşlar bu jawaya exup egzost valflarından takılıyormu bunu yapabilen bir usta var mı? belli bir devirden sonra açılıp çılgına dönen sistem bu rx115 135 lerde olan

Son düzenleme:
ah ah ilk düştüğüm motor amcamdada bidane wardı jawa bayağı güzldi bi gün bize öle ymğine geldi bende gizlice bahçeye çıkıp motorun üstünde 1 ileri 2 geri sallanmaya başladım motor sehpadan bi düştü ben yerde motor bnim üstümde bi 5 dk bağırdım :farao:

arkadaşlar benide unutmayın bendede jawa 250 cc var kullanmayı bildikten sonra çok güzel bir motor

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
arkadaşlar sanat okulundan mezun olup işe girdim sene 83 o zamanlar bende babamın ilo su var(50cc puh'lardan önce satılıyordu)atölyenin bir tarafında toz toprak içinde bir jawa duruyordu. onu öyle görmek beni deli ediyordu.rüyalarımın motoru ve sahibi hiç ilgilenmiyordu (patron).ben her akşam motoru temizliyor ve siliyordum.bir hafta olmuş işe başlayalı kimseyi tanımıyorum ama motor her gün pırıl pırıl.bir gün bir baktım uğur ağb.(patron) bağırıyor kim temizliyor bu motoru ben korkarak çıktım bana çokmu seviyorsun motoru dedi evet dedim gel o zaman kullanmasını da öğreteyim dedi ve benim vitesli motorla ilk tanışmamı sağladı sonraki günlerde de işten çıkıncaya kadar o jawa'ya hep ben bindim.sonrada kendi jawa'mı aldım 69 mod.zaman geçti varedero aldık ama yanımdan bir jawa geçse veya sesini duysam döner merakla bakarım çünkü o benim ilk aşkımdı

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben varım ben
hemde cavanın delisiyim....

veee cavamdan bı kaç resim....
:bounce:

slm ı unutmayalım
::asker:: ::asker:: ee askeriz ne olsa....

Shot at 2007-07-20

Shot at 2007-07-20

Shot at 2007-07-20

Shot at 2007-07-20

Shot at 2007-07-20

Shot at 2007-07-20

Shot at 2007-07-20

Shot at 2007-07-20

Shot at 2007-07-20

Son düzenleme:
motosikletin bakımlı imi$ bahadinli..ama Mz seninkini tokatlar..:queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet öledır abıcım....
valla abıcım benım cavada ön dişli dün 19 oldu...suan 3. vıteste 100 dio motor...gerısını sen düşün....
ve bu topıkte sadece cava konusursak daha iii olur....

ben bı soru soruyum bari....
cavanın platın ayarı nasıl yapılıyor yahu....
benım anlamadıgım olay piston ust ölu noktada iken palatın aralıgı 3 mm mı olacak...yoksa tam yapısık mı olucak....:silent:

bahadınlı hoşgeldin:rendeer:

şimdiden hayırlı tezkereler:cat:

BAHADİNLİ o beyaz JAWAyı aldığın çocuk tan selam var sana..01 Adanadan ..
ayrıca dediki jawayı sürmeyi bilmiyorsa binmesin..jawaYA 3. viteste 100 yaptırıyosan insin o makinadan dedi.....ayrıca slovakyali350 Adanada terör estirdi 8 yarış yaptı Antalya,Mersin,Kayseri,Kırıkkale,Karamandan gelen jawa ve mz lere
yarışta 5 otoban direği fark attı..Buradan sana duyurulur.Jawacının Kim olduğunu İyi bilir Bahadinli Fırat dedi..

bahadinli kardeş jawan çok temiz duruyo bide onun arkasını biraz kaldır koltuğa bi file geçir daha manyak durur motor

bahadinli
251 Mz etz 3.viteste 130-135 yapıyor.

Arkadaşlar bizim köyde bir motor tamircisi var ondanda jawa 350 style var adam düz yolda 165 km gittiğini söylüo daha da gidecekti ama yol bitti diyor valla gerisini siz düşünün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar