ben yaptım çok da zevkli oluyor...benim köpek cooker olduğu için eski bebek taşıma çantama giriyor çok rahat...tam da olduğu için bir tek kafası dışarı çıkıyor, önüme takdığım zaman hiçbir sorunun olmadı...pikniklere gideceğim zaman önüme köpeğimi arkamada kız arkadaşımı alır atlarım...çok zevkli herkes denemeli
ben yaptım çok da zevkli oluyor...benim köpek cooker olduğu için eski bebek taşıma çantama giriyor çok rahat...tam da olduğu için bir tek kafası dışarı çıkıyor, önüme takdığım zaman hiçbir sorunun olmadı...pikniklere gideceğim zaman önüme köpeğimi arkamada kız arkadaşımı alır atlarım...çok zevkli herkes denemeli
Ufak tefek birşey olsa bunu önereyim de,
![]()
Alman Kurdunu sığdırıp motorda da taşıyacak bir çanta bulmak zor olsa gerek:queen:.
Fotoğraf da ciddi konulmuş bir öneri değil zaten.:wiinkk:denden' Alıntı:ben zaten geyigine sormustum
Fotoğraf da ciddi konulmuş bir öneri değil zaten.:wiinkk:
O zaman asla ciddiye alınmak istememekle birlikte şu öneriyi sunayım:
Yolculuk öncesinde köpeğe bir kapak konyak içirmek.(Yurt dışından kaçak kedi-köpek getirirken gümrük kontrollerinde çıkaracakları sesle taşıyan kişiyi zor durumda bırakmalarını engellemek için geliştirilmiş bir yöntemmiş.)
Sessiz, sakin bir yolculuğun püf noktası:cherry:.
Tam da balıklarımı nasıl taşırım diye düşünüyordumdenden' Alıntı:balıkları nasıl getiriyorlar hiç gördünüz mü?
hepsini ilaçla bayıltıyorlar yan yatmış şekilde azıcık ilaçlı bir suda
üst üste bir sürü balık, suları çok az.
sonra gelince ayıltmaya çalışıyorlar. büyük bir kısım ayılamıyor![]()