Motorcu damadın düğün konvoyu

Motosikleti
Forza 250
g1.jpg
Kuşadası'nda motosiklet kiralama şirketi sahibi olan Mustafa Dülger, evleneceği Fulya Özkayımoğlu'nu gelin evinden motosiklet konvoyuyla aldı. Düğün öncesi, Kadınlar Denizi Mahallesi'ndeki kız evine motosikletle giden Mustafa Dülger, gelin Fulya Özkayımoğlu'nu motosikletinin arkasına alarak Kuşadası sokaklarında dolaştırdı. Genç çifte çok sayıda motosikletli arkadaşı da konvoy oluşturarak eşlik edince, turistik ilçenin sokaklarında renkli görüntüler oluştu.

Turistler motorlu konvoyun fotoğraflarını çekerken, ilçe sakinleri de konvoyu alkışlarla destekledi. Genç çift, heyecanlarını kendileriyle paylaşan herkese teşekkür ederek, 'Bu bizim en büyük hayalimizdi. İlk tanıştığımızda bunu kararlaştırmıştık. Şimdi de bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz' dediler.

Haber: Aksam

Moderatör (forrap)
Çok güzel yapmışlar.Turistik bir yer olması daha da güzel olmuş.Onlara mutluluklar...:cat:

yeniden evlenırsem bende düşünüyorum böyle bişii.
ama biz treni kaçırdık...:queen:

ben ewlenince böle sey yapim bari cılgın bişi wala dügün motoru olarak bi goldwing iyi gider :mrgreen:

BİZİ KİMSE ÇAĞIRMADI izmir mt olarak :salut: :salut:

ben de evlenirken böyle yapsammı acaba... hehe eğlenceli olurdu....

Valla Ne Yalan SÖylİyİm Bende BÖyle BİŞey Yapicaktim Ama Bİze Kalirsa Bastonla Gİderİz DÜĞÜne Heralde :))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mutluluklar. . .

vay bea adam gusel dugun yapmıs bende evlenecek bırını bulsam evlenırdım boyle

o zaman duyuru evlenmek ısteyenlere konvoy yapılır sencer abıııııııııııııııııııııı dugun ne zaman

walla bende eer günün birinde evlenecek olursam inadımı kırıp, böle bişey zaten hayalimdi ama ayrı motorlarda ve yarışarak evin reisinin kim olduuğunu ayağa basarak deilde yarışı kazanan doğrultusunda belirlemek isterdim :)

en buyuk hayalım bu ... allah nasıp ederse seneye tum mt ve motsıklet tutkunlarını benım dugunumde de gormek ısterım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar