cross motosiklet almak istiyorum önerebileceğiniz modeller neler?

bi cros almak istiyorum şimdiki veya sonra çıkacak motolardan hangisini önerirsiniz hp si 12 den yüksek olusa bide 250 cc yi geçmezse benim için iyi olur ramzey 200 var önerirmisiniz

şimdiden tşk...

tesadüfün böylesi diyelim.

Bu konuda en iyi leri honda ,bmw, suzukı gibi markalar kaliteli olabilir.Ama çok pahalı olduklarından.Biraz daha ucuz ama kaliteli croos motorlar

Son düzenleme:
ikiniz takılın işte konuşun beraber karar verin :)
şaka bi yana;
ben bu sene başında atlamak zıplamak için bir adet çin malı aldım.
bayiisi de evin yakınlarında dolayısıyla yedek parça sorunu da olmadı hiç.
abartı yerlere girdim kırdım biçok yerini,arabanın altına girdim,düştüm ne varsa yaptım işte.
motor halen çalışıyor sorun yok. parçaları da malum çin malı ve ucuz. 150cc motor falan filan. tabiki çukura v.s. göre bazı yollarda takılıyo.onun dışında şu an başka bir sorun yok.ufak tefek arızalar dışında. sinyal,km saati v.s. Yürüyen aksamlarda sorun yok. ilerleyen kmlerde daha net çıkar ortaya.
biraz bekleyin diğer arkadaşlar da yapsınlar ona göre verirsiniz karrınızı.
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
( bu arada motor yuan( çelik motor)

Nickjack, bende Ramzey 200 gy var. Kullanıyorum. Çok memnunum ve öneririm. 200 cc, 15.5 beygir, mükemmel bir arazi performansı var. Çok atak ve güçlü bir motor. Selamlar.

ikinci el düşünüyorsan honda xl 200 olabilir, fiyatı da 3500 ytl civarında.

Süper Moderatör (BBRR)
Cros düşünüyosan ilk 2 alternatifin
1)hyosung rx 125 (2002 de aldım hala bende)
2)yamaha xt 125
her ikiside çin malı 200 cc crosslara kafa tutar

eğer 200cc düşünüyosan 2. el xl 200 derim cidden iyi motordur ..Hondanın tutan modellerini piyasadan kaldırmak gibi bir takıntısı vardır ...

biraz paraya kıyarım diyosan KTM 450 derim ...ama yüksektir boy sorunu yaşayabilirsin ..

Ama her şeyden önce ilk motor olarak düşünüyosan bence bir eğitim merkezinden eğitim almadan hiçbirine binme derim

xl 200 veya xt 125 derim başka bir şey demem çin motorları maalesef sorun çıkarıyor

Selamlar ne zamandır mesaj atmıyorum foruma(zaten 4 tane en fazla atmışımdır.); ama ben de kross almayı düşünüyorum bir fikrinizi sorayım dedim. Modeli de beğendim. Bulabilirsm bir Yamaha XT350 alacağım. İlk motorum olacak ve ben sıfır almayayım diyorum. Ayrıca benim için şehir içi kullanım da önemli.

Ben bu soruyu kendime geçdiğimiz Haziran ayında sordum ve bayagı araştırdıktan sonra Honda xl 200 aldım( 10.000Kmde) 1000Km yaptım ve bunun hepsını dağada taşda yaptım hiç bir soruum olmadı.
Çınlı düşünmüşdüm sifir çinlı ile benim motorun arasındakı fark yaklaşık 1200YTL idi. Ama benim gittiğim yerlerde bir arıza yapsa ben o motoru nasıl medeniyete getirim diye çok düşündüm. Birde Satarken hemen satilabilir ve çinli bir motordan çok daha az para kaybedersin. Mutlaka 1 yada 2 yil içinde büyütmek istersin. Bunların hepsini büşün bence.
Bol şanslar

Sağol offroad.
Peki bu kross motosikletler bu kross motosikletlerin şehiriçi kullanımı farkediyor mu ve 350cc başlangıç için fazla olur mu?

askere gitmeden önce elimdeki mondial 150 UT'yi satmak istiyorum. İlgilenirsem gayet uygun bir fiyattan verebilirim.

(otopark'da duruyor. aylık 60 YTL veriyorum. Askere gidince epey bir masraflı olacak.)

selamlar.ağbi bende armode mc300 cross var çok temiz bir motor 300cc 28 hp canlı bi makina siyah renkte sahibinden.comda görebilirsin makinayı racing alacağım için satıyorum.motorum kız gb fşyatdada güzellik yapıcam sahibinden.comdan ulaşabilirsin.şuanki fiyatı 5450 tl

2 zamanlı crossdan aldığın zevki hiç bir crossdan alamazsın 2 zamanlı al çok seriii : )

Kardeşim Jokey burada sor bana söyliyim sana, xt 125r düşünüyorsan zengin işi sorun çıkarmaz sana 200 ramzeye kafa tutar 1 sene kullandım ama bi zamandandan sonra tat wermiyor gücü yetmiyor 2. viteste zor kafa dikiyor, 2. zamanlı DT düşünürsen arıza çıkartır ama kemikli motordur, yüksektir duruşuda güzeldir.. Kanuni cheetah falan kapıya sokma sakın. Sana 2 motor tawsiye ediyorum Kawasaki KLX 250 ve KTM EXC 250

Düşünürsen 2007 model skygo 200 cc kros motorum var 17 beygir 2000 tl ye bırakacağım bel fitiğı başlangıcı olduğundan satıyorum bis alacağım

forumu araştırın. herkez ucuz ama kaliteli cross isterseniz ramzey der. ben her haftasonu kullanıyorum çok başarılı, kendim kefil olabilirim o motora. kendi motoruma bile kefil olmam ramzeye olurum :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar