Türkiye'de bu portatif motosiklet garajından gören var mı?

Arkadaşlar mahallenin ufaklıklarının motorumu çizmesi itibari ile garaj olayına karar vermiş bulunmaktayım. Tuğlayı çimentoyu alıp bir garaj yapmak istiyorum ama gece kondu statüsüne girip belediyeyle başım belaya girer diye portatif birşey yapmaya karar verdim. Şu aşağıdaki gibi birşey gören var mı Türkiye de? Yada portatif garaj yapan bir yer bileniniz, tavsiye edeniniz var mı?

Profileweb.jpg

sequenceNOTOM.jpg

2use.jpg

3use.jpg

sportcycle.jpg

http://www.cycleshell.com/index.html

Kaç para acaba ya
ben karın altında bırakırım motoru o zaman
3 metre karın altında olur motor

yok bea abi araştırdım da 500-550 milyon falan ya :queen: :queen: verilirmi o kadar para ee varsa elinizde 1300 hayabusa alın tabi :cat: :cherry:

CYCLESHELL® Sport (60"): $325+Shipping
CYCLESHELL® Cruiser (67"): $375+Shipping
CYCLESHELL® Tourer (67"): $425+Shipping

en küçügü 325 dolar+kdv ya :pale:

Son düzenleme:
motoru sağlama almaksa olay verilir bence.
zira motorun düşürülürse,çizilirse,aynalar kırılırsa v.s. masrafları 500ytl den daha mı az olur.?
tabi motora göre değişir.bi ayna 200ytl grenaj bazı motorlarda 1000ytl lerde oynuyor.
acaba yaptırılabilir mi? ne cevherler var Türkiye'de

Bunların çinlilerindende çıkar yakında merak etme fiyatı 100 ytl olur :mrgreen:

Ya ben 50YTL'lik brandamı örttüğümde bundan çok farklı durmuyor? Ne gerek var hele bu fiyata çözemedim. Bunun altı varmış gerçi. Motoru tamamen izole etmek için işe yarar dicem ama fiyat çok mantıksız. Yani böcük, kedi vs girmez en azından. Ama fiyatına deymez bence.

Çok güzel aslında iyi de bi fikir :cat: bulan iyi bulmuş walla. Ama ben de bu fiyat çok pahalı diye düşünüyorum. :silent: Fakat bir diğer yandan da nelere ne paralar veriyoruz bizim canımız olan motosikletlere bu para çok değil gibi bile geliyor. Almaya kalkınca az mı çok mu olur onu bilemem :cherry:

çok pratik. ama çocuklardan kesinlikle korumaz daha çok dikkatlerini çeker. bildiğimiz dom çadır işte. sadece iskeleti içinde sabit. bu para çok bu çadıra.

Bundan satıyor istanbulda bir yer ama su anda istanbulda olmadıgım için bilgilerine ulaşamıyorum. donunce bakar haber veririm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence o çadırı çalarlar:)

Arkadaşlar bunun benzerini Türkiyede yapan yer var siparişle, sanırım arkadaşta oradan gördü. Aşağıda linki verdim:
http://www.motohobi.com/motogaraj.asp

Ama bunun için de bahçeli ev ya da apartman lazım, yolun ortasına ya da kaldırıma koymanın bi anlamı yok.

biz hiç bısı yapmayı beceremıoz baksanıza ufak bı sıstemı ne kadar buyuttuk gozumuzde.arkadas tuglalarla ıse gırıscekmıs nerdeyse..bunu bıle yapamayan bı ulkede yasıoz .aglamak lazım

bu kadar amatörce bir kopya için 450 ytl pahalı ötesi bir fiyat. valla 30 milyona 4 kişilik çadır satan çinliler 3 vakte kadar benzerini 100 ytl altına yaparlar...

450 500 lira verene kadar eminönüne gidip kamp çadırları alın içine koyun daha hesaplı olur...çokda farklı değil hani aynı işlevi görür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar