Motor Alicam Yardim

KARDEŞLERİM ADINI YENİ DUYDUGUM Bİ MOTOR OLDU RAMZEY RESMİNİ KOYAMADIM KUSURA BAKMAYIN AYNI BWS YE BENZİYO ÖZELLİKLERİ İSE

Silindir Hacmi 124.6 cc
Motor Gücü 8.4 Hp / 7500 rpm
Çalıştırma Tipi Elektrikli / Kick Startlı
Ebatlar 1900 mm x 750 mm x 1130 mm
Benzin Motor Tipi Tek Silindirli 4 Zamanlı Hava Soğutmalı
Max. Hız 80 Km / h
Arka Lastik Ebat 130 / 60 - 13
Ön Lastik Ebat 130 / 60 - 13
Debriyaj Kuru - Oto Santrifujlu
Ön Fren Disk
Arka Fren Tambur
Ateşleme Elektronik CDI
Yağlama Tipi Basınç / Püskürtme
Yakıt Tank Kapasitesi 6.7 Lt.
Ağırlık 114 Kg.
Fiyatı 2.366 YTL.

BİDE HONDANIN İNNOVA MOTORLARI HAKKINDA BİLGİNİZ VAR SİZCE BUNLARDAN HANGİSİ:YAMAHA BWS
RAMZEY
HONDA INNOVA
KEEWAY ARN
YAMAHA CYGNUS RS CYGNUS X
ARKADAŞLAR HONDANIN SİTESİNDE İNNOVA İÇİN 4 VİTESLİ ROTARY YAZIYO ACABA MOTOR VİTESLİMİ YOKSA NORMAL SCOOTER TÜRÜ Bİ MOTOR MU????

ARKADAŞLAR KEEWAY ARN MAX. GÜÇÜ 5,7 kw 7.91 BUNLARDAN HANGİSİ BU MOTORUN GÜCÜ

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bws 100 kullandım ama ramzeyin buna benzeyen modeli sanırım beyaz renkte aynı kalitede randıman verirmi hayırlısı olsun her motorun farikasyondan kaynaklanan hatalar yüzünden iyiside kötüsüde cıkabiliyor

Paran varsa tabiki innova yoksa tabiki arn orta bişey olsun istersende CYGNUS RS

ilk motorun ise az kullanılmış fazla km yapmamış bir motor al zaten seneye de daha büyük cc li bir motora geçersin mecburen.

arkadaşım dediğin motorların ikisini de denedim bir günlüğüne. bws 2 zamanlı olduğundan yakıtı biraz fazla fakat 100cc de 0-50 km/h hızlanması çok seri. 150cc 4 zamanlı çin malları kalkışta asla yakalayamaz. bws çukurlarda biraz sert fakat çok sağlam bir motor. zaten kiralama şirketleri de bu yüzden herkese rahatlıkla kiraya veriyor. diğer ramzeyin ya da bws kopyalarının yamahayla hiç ilgisi yok. sadece tipi benziyor.

tam olarak ne tarz istiyorsun bilemem ama honda innova en sağlam motor aralarında. eğer maddi olarak imkanın varsa çin malından uzak durmanı tavsiye ederim. 2366 ytl ye 125cc çin malı alırsan çok saçma olur.

öncelikle ne alırsan al ama bu paralara honda yamaha gibi belli markalardan şaşma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar