Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Milli atlet, spor otomobil ve motosikletle yarıştı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2003
     
    Milli rekortmen atlet Kayhan Özer, güvenlik önlemleri alınan atletizm pistinde bu sporu sevdirmek ve tanıtmak için yarış otomobili ve motosikletiyle mücadele etti.

    Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda çok sayıda madalya kazanmasının yanı sıra 2019 yılında erkekler 100 metrede 10.33'lük derecesiyle 23 yaş altı Türkiye rekorunun sahibi olan Kayhan, koşu sporunu sevdirmek ve tanıtmak için organizasyon yapmaya karar verdi. Kayhan Özer, özellikle gençlerin de dikkatini çekebilmek için spor otomobil ve motosikletle aynı anda yarışmayı kararlaştırdı.

    Gerekli izinleri ve güvenlik önlemlerini aldıktan sonra milli atlet, 500 beygirlik bir yarış otomobili ve 200 beygirlik bir motosikletle Serinevler Atletizm Pisti'ne çıktı. Önlemlerin alınmasıyla 60 metrede düzenlenen yarışta, çıkışta Kayhan rakiplerini geride bıraksa da motosiklet ve otomobil milli atleti geçti.

    "Motor sesi beni çok iyi motive etti"

    Kayhan Özer, yaptığı açıklamada, yarışın heyecanlı geçtiğini, hep insanlarla yarıştığını ancak otomobil ve motosikletle rekabetin farklı bir duygu olduğunu söyledi.

    Çok sayıda organizasyonda dünyanın en hızlı sporcularıyla koştuğunu aktaran Kayhan, "Tokyo Olimpiyatları'nda, Avrupa şampiyonalarında, dünya şampiyonalarında, gerçekten dünyanın en hızlı adamlarıyla koşmuştum. Bugün çok farklı... Bu sefer dünyanın en hızlı adamları değil, dünyanın en hızlı makineleri yanımdaydı. Gerçekten bu beni çok farklı etkiledi, ısınırken bile çok değişik hissettim." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Hürriyet

    tommygun ve espresso bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Güzel bir etkinlik olmuş. Buarada Serinevler Atletizm Pisti'ni "Şirinevler Atletizm Pisti" olarak okumuşum, "Allah Allah Şirinevler'in neresine pist açmışlar?" diye garipsedim bir an.
    espresso bunu beğendi.

  3. #3
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Yamaha x max 250 ABS
    Alıntı tommygun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güzel bir etkinlik olmuş. Buarada Serinevler Atletizm Pisti'ni "Şirinevler Atletizm Pisti" olarak okumuşum, "Allah Allah Şirinevler'in neresine pist açmışlar?" diye garipsedim bir an.
    Ben de senin yazını görene kadar şirinevler'in neresinde pist varmış diyordum.

    Atletizm aslında çok temel bir spor, hem koşmak çok faydalı, hem de halka yaygınlaşması da kolay çünkü alet edevat masrafı falan da yok diğer sporlardaki gibi.
    Spor 3-5 yıldız sporcu ve takımların kendi aralrınd aoynadığı, halkın yalnızca taraftar ve seyirci olmadığında daha güzel olur. Bütün halk bir şekilde spor yapacak olanakları olursa daha sağlıklı bir toplum olur. Şimdi spor deyince milyonlar kazanan futbolcuları seyredip bir de karşı takımı tutuyor diye diğer vatandaşına düşman olan kavga eden falan bir ortam anlaşılıyor, bunun değişmesi adına atletizm gibi temel branşların desteklenmesi güzel.
    tommygun ve Cyan bunu beğendiler.

  4. #4
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Şimdi nasıl bilmiyorum ama çocukluğumda muhatap olduğum tüm beden eğitimi öğretmenleri malesef acaip insanlardı. Sebebini bilmiyorum. Bunları öğretmenler odasında arıza verene kadar aşağılıyorlar mıdır nedir? Ama hepsinin en az bir kaç takıntısı, acaip davranışları ve ifadeleri vardı. Çoğu kötü de değildi. Ama bir kaç tahta eksikti hepsinden.
    espresso bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)