ilk kazayı yaparak milli oldum

ilk kazamı yaparak kazazede kervanına katıldım arkadaşlar..malum geçen hafta necdet abiyle bodrum-marmaris yapmıştık.2 bin km'lik yolda inanın her şeyi yaşadım.kaza yapmak icin bütün etmenler önüme çıktı.
Bunlardan bazıları:
1-Sarıgerme'den marmaris'e dönüşte arkamdan-beyaz şahin içinde- 3 kişi ateş etti.muhtemel kurusıkıydı ama alışık olmayan insanı korkutur ve düşürüp yaralayabilirdi.Jandarmaya haber verdik ama sonuç çıkmadı.
2-Kamyonların hamurlaştırdığı yol.yoldan baska herseydi.2-3 defa savruldum.yanımda araç olsa bitmiştim.
3-debriyaj kolunun vidası çıktı ve o halde 130 km süratte durdum.kolun hiç işlevinin olmadığını düşünürseniz Allah korudu derim .
bunlar en önemlileri.bunun dışında köpek mi çıkmadı,araba mı sıkıştırmadı,yağmur mu yağmadı 3 saat boyunca.Yollar sabun gibiydi.

Ama bütün bunlara rağmen şehir içinde 1.viteste benim kız arkayı bir oynattı. bir şey yapamadan yol kenarındaki çelik tellere girdim.kızımda biraz masraf var ama ben iyiyim.full koruma giydiğim için göğüs ve kaburga korumalarım ciddi bir yaralanmadan kurtardı beni..

geçmiş olsun. senin kızda ne huysuzmuş bee...
bu arada gögüs ve kaburga korumasından bahsetmişsin. . böbrek ve bel için olanları bliyorum gördüm. fakat gögüs ve kaburgaları korumak için olanları bilmiyorum.:silent: imkanın varsa resim ekleyebilirmisin ???

geçmiş olsun kerpeye gıderken offroad:) yapmıstık beraber:))uzuldum gercekten

geçmiş alsun allah korumuş.allah beterinden korusun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçmiş olsun kanka bensiz gezersen böyle olur işte
şaka bir kenara umarım en kötü kazağın bu olur akşam
secret gardende görüşmek üzeri :)

Murat kardeş büyük geçmiş olsun oda nazarlık olsun belkide büyük bi kazayı savdın bu sayede...

yav ben bu nazara inanıyorum gerçekten savaş abi.herkese gecmiş olsun dilekleri için teşekkürler..

abi allah korumuş ve çok şanslı sayılırsın.. sanki yollarda pişmiş tavuğun başına gelecek olaylar geçmiş... :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun üstadım.Giydiğin korumaları görmüştüm.Ne kadar yerinde bir seçim olduğunu gördük.:cat: İnşallah son kazan l

geçmiş olsun arkadaşım :rendeer:
umarım A millide olmassın ümitlerde kalırsın öyle :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muratcım geçmiş olsun ilk ve son olur inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar