- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar birşey soracağım... Biz motorcuları kimler sevdi bugüne kadar ki haberciler sevsin. birincisi aybora alkollü iken motora binmeyen adamdır. ikincisi çok eski bir moyorcudur. ve altındaki mobilet değildir. o resim de farklı bir resim. Şu anda hastanede omur iliğinde ve bacaklarının çeşitli yerlerinde kırıklar var. ve yaşam mücadelesi veriyor. Umarım atlatır... Aybora tekrardan umarım motoruna kavuşursun...
kaza geçiren arkadaşa geçmiş olsun, ama anlamadım ben bbaday'ın mesajındaki alkollu motor sürmek eylemini. boş bira kutuları park halindeki minibüsün yanında bulunmuş. koynuna mı sokmuş motoru suren arkadaşımız poşeti?geçmiş olsun filan demiyeceğim ibret olmalı burada ne tartışmalar ne kalp kırgınlıkları yaşandı alkol konusunda aşırı hız zaten malum ölüm sebebi alkollü olunca hele birde motosiklet tepesinde %100 ölüm yada hayatta kalırsan ölümden beteri demektir
Aybora kardeşimize ALLAH'tan şifa diliyorum.inşallah eski sağlığına kavuşur:rendeer: ama ben hala kazanın sebebini anlamış değilim.
DERYA arkadaşım kazanın sebebini biliyosan ve bizimle paylaşırsan seviniriz:cat:ayrıca arkadaşın altındaki makineyi merak ettim.
Derya arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekkürler :cat: tekrar Aybora kardeşime de ALLAH'tan acil şifalar diliyorum:rendeer:Repsolcü kendisi şu anda yoğun bakımda hiç bir şekilde haber alamıyoruz... doktorların söylediği kemikleri yerlerine oturtamadıkları ve başka hastaneye sevk olacağı imiş.. Durumu hala ciddiyetini koruyor... Arkadaşlar o bira kutuları kesinlikle ayboraya ait değil... Ve altındaki motor hız motoru değil.. ve bu kdar süratli gidemez...
Allah Rehmet Eylesin. Geride kalanların başı sağ olsun. Ne olursa olsun ölenin arkasından konuşulmaz benim bildiğim.r: