Yalova Motofest 2006 Resimleri

Festival Muhteşemdi,

Ben cuma akşamı iş çıkışı direk maslaktan yenikapıya doğru yolaldım. Eşimde Nişantaşından Yenikapıya geldi.
Kırmızı Canavarım ile birlikte bekleşirken Vedat arkadaşımızda geldi. Feribota bindik ve eşimin gelirken
getirdiği sandiwchleri feribotta götürdük. Yaklaşık 1,5 saat sonra indik ve iner inmez bizi bi arkadaş karşıladı.
Hemen festival alanına gittik. Festival alanında daha önce iznik kampımızda tanışdığımız Bursa Choppers Club'dan
Selçuk ve Ahmet ile karşılaştık. Tamamıyla herşey mükemmel olması için uğraşılmış ama hava muhalefeti yüzünden
insanları yüzündeki ifadeleri kötü gözüküyordu.

ama genede ilk olması ve en iyisini yapmak için çabalar boş değildi. Bu benim ve eşimin şahsi fikirleri.

şimdi çok konuştuk resimler resimler.

evet malibu süper bi alet toplamda yere Yaklaşık 400 bg veren makinesi var içinde

dayanamadım eski amerikanların hastası olarak hemen yapıştım resim çektirdim.

1001522jr8.jpg

vedat ve ben

1001524ka7.jpg

1001526kn1.jpg

sonra çatada patada gelen rally araçlarıda vardı. muhteşenlerdi

izlerken resimlemek hiç aklıma gelmedi ama süperdi.

Ergün (speedy) poz verdi.

1001529jn1.jpg

bizde boş dururmuyuz hemen bizde poz verdik

1001530pi4.jpg

1001532ip0.jpg

1001533sp4.jpg

akşam güzel bi ekip vardı kırnata, darbuka, ud ve kanun muhteşem bi sanat müziği dinlettiler oynattılar.
ama resimlemedim banane gelseydiniz :p (şaka şaka unuttuk)

Sabah kahvaltımızı yaptık

1001535uv6.jpg

sonra Bursa Choppers Club üyeleri Motosikleri ile geldi ama benim hanımın görüntüsünü beğendiği tek motosiklet
bu arada maşallah süper bi makine allah sahibine bağışlasın

1001536dc9.jpg

1001537qn9.jpg

şöyle mekandan yalova'ya uzayalım biraz çay içelim bakalım falan dedik. çıktık yola

Kırmızı Canavarım ve biz

1001538kb5.jpg

1001544uv7.jpg

Vedat ve kızı (yağmurda çok ıslandı CBR600F :( )

1001540nf1.jpg

Şu Meşhur Doyum Lokantasına gittik (yemekler hakikaten övüldüğü kadar var.)

1001545ky3.jpg

Şürkü sana teşekkür ederim geldiğin için aöf sınavından çıkıp direk yanımıza geldi

1001546cr8.jpg

1001547vt3.jpg

yarışmalar düzenlediler

* en güzel sesli chopper
* en yavaş giden bunu sanırım BOY (mehmet) kazandı.

* en keyifli adam olarak ben seçildim :p

1001553tv5.jpg

vedat'ımın kızı ile bi gezinti yaptım (kesinlikle bana göre değil)

1001555ot0.jpg

1001556md4.jpg

1001558lf9.jpg

evet günün en adrenalinli etkinliğine gittik trafiğe kapalı alanda seyirci spesyali idi muheşemdiler

ORKUN TURGUT (Vectra B) VE EMİN OKAN KOÇER'E (Subaru İmpreza) TEŞEKKÜRLER !

1001559cv7.jpg

1001560go9.jpg

1001561bm3.jpg

impreza hastası bende co-pilot koltuğunda idim Emin Abi Çook Teşekkür ederim.
4x4'ü ve gücü hissetmek mükemmeldi.

1001568le3.jpg

1001570qq8.jpg

ve toplu bi resim

1001575dc9.jpg

Yeşil Bursa'da Başarılar

1001577ch4.jpg

bizim hanımın cross motor denemeleri

1001596nh0.jpg

Selçuk GÜNEY (suspectbiker)

1001621ug3.jpg

Ergün, Abicim o karada gitmez in aşağı

1001605de8.jpg

yağmurdan dolayı dışarısı için ayarlanan Bulutsuzluk özlemi Konser hazırlıklarım tam gaz ile kapalı alana taşındı.

Süpersiniz arkadaşlar organizasyon diye buna derim.

1001625ey5.jpg

Hip Hop dance yapan genç arkadaşlarımızda gelmişlerdi. onlarada kocaman ve yürekten bi Teşekkürler

1001626ck9.jpg

1001639mp5.jpg

Early Riders (namı değer Erkenciler)

1001644kv5.jpg

tüm hazırlıklar devam ediyor

1001651sv9.jpg

UFO GÖRMÜŞ MASUM KÖYLU KADIN :p

1001655lm2.jpg

dostlarımızla

1001656bt0.jpg

1001662iu9.jpg

1001657on4.jpg

ve BULUTSUZLUK ÖZLEMİ çıktı

1001665mg0.jpg

1001667xm8.jpg

1001671wp3.jpg

ve Çoşku tüm hızı ile devam ediyor

1001680ru5.jpg

1001682us1.jpg

1001686gq6.jpg

1001687vc0.jpg

1001693cr5.jpg

1001689bg8.jpg

1001695ut9.jpg

altakalanın canı çıksın :p

1001699vq4.jpg

aşkımla iken bi haluk çıktı yanıma

1001704nc2.jpg

1001705mh9.jpg

amma eğlendik herkese ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim

güzel eğlemişiniz. seneye havaların daha güzel olduğu bir zamanda olursa gelicez artık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
amma eğlenmişsiniz hakket yaa bende olmak isterdim aranızda...

Cem abi tekerinize gönlünüze sağlık süper eğlenmişiniz
bu arada yalıvadaki dostlara da çok teşekkürler

illağaki farklı eğlendiğimizi göstermişsinizz:queen:

Aşağı yukarı tüm gruplardan katılan vardı. Buradan hepsine teşekkür etmek istiyorum, demişler ya "hava nasıl olursa olsun, sizin havanız iyi olsun!" aynen öleydi. :queen:
Motosikletçisi, rallicisi, dragçısı , scootercısı, motocrosçusu hepsi geldiler, o havaya rağmen geldiler.:cherry:
Ve her katılımcının ayrılırken yüzü gülüyordu ! Bizim için önemli olan da buydu !
Seneye çok çok daha iyi festival, yarış organizasyonları ve daha birçok aktivite için bizi izlemeye devam edin ve hazır olun arkadaşlar.:cat:

İyi eğlenmişsiniz camadan, bol bol da foto var. Güzel olmuş. Sen de canavara alıştın iyice anlaşılan. Bi motosiklet alabilirsek bu organizasyonları kaçırmıycaz ama, daha bekleyecez sanırım... :pale:

Hele bir de Bulutsuzluk Özlemi varmış kiii, ohh mis, benim için çok şey ifade eden bir gruptur Bulutsuzluk.

valla kardeş keşke gelebilseydin muhteşem geçti hele subaru ile bi gezinti yaptık emin abi saolsun maşallah allah yolunu ve dikkatini hep açık etsin. Haftaya Bu ekip Yeşil Bursa'da yarışacaklar BAŞARILAR

Vaayyy Cem kardeşimm, subaru olunca Emin abi ha? Biz neciyiz? Küstüm olum sana, ben de bi daha ki festivale , Evo 9 getircektim seni bindirecektim
Vedat Abi'nin otomobili meselaa
pamukovatirmanma214oqjj7.jpg

vazgeçtim abicim. Yok mu bize teşekkür ????:):)

Ayağınıza sağlık arkadaşlar festivalimize gelen,gelmek isteyipde gelemeyen herkese teşekkürler hava şartları yüzünden tam olarak istediğimiz gibi olmadı ne yazıkki umarım siz dostlarımız memnun ayrılmışsınızdır bunun acısını seneye çıkartcaz bunu kaçıran arkadaşlar 2007 deki yapacağımız festivali kaçırmalarını tavsiye etmiyorum,nedenmi??????
Biz Yalova'lı motosiklet kulübü olarak seneye Yalova'yı TİTRETECEĞİZ......Bunu resmen burada açıklıyorum çünkü bizler kafamıza koyduğumuz yapan;rakam vermeyeyim bir kaç deli olarak Şubat ayından itibaren hazırlıklara başlama kararını 2 Eylül 2006 da yönetim kurulu karar defterine yazdık imzalarımızı attık tüm Türkiye'ye vede dünyaya duyuracağız herşey gönlünüzce olsun kazasız,zevkli,güvenli sürüşler temenni ediyorum sağlıcakla kalın Yalova'dan sevgilerle...........:bounce:

www.yalovamotosiklet.com www.motociklet.com

Merhaba arkadaşlar... Festivalimize katılan yada katılamayan tüm motosiklet.net ailesine göstermiş oldukları katılım gayreti ve katılmasalarda gönüllerinin burda bizimle beraber yanımızda olduklarını hissettirmelerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.. Burda Yalova da bir eviniz ve bir telefon kadar yakın olduğumuzu bilmeniz bizim için en büyük mutluluk.. İki günde olsa katılan arkadaşların yüzünü güldürebilmek ve onları mutlu bir şekilde burdan uğurlamak bizim için önemliydi.. Ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz.. Yağmur, çamur demeden yollara düşüp bizi yalnız bırakmadığınız için tekrar teşekkürler.. Sevgiler..

iyi ki geldiniz

yalova motofest 2006 ya katılan tüm grup ve motorlara teşekkür ederiz. seneye festival tarihimizi belirlediğimizde farklı süprizlerle karşılaşacağınızı umuyoruz.

bütün adranelinizi festivale saklayın arkadaşlar yollarda hız gösteri veya test yapmayalım. seneye kadar pistimiz hazır olacağını düşünürsek (iyi haber mi !)

boy

Havaların yağmurlu olmasından dolayı festivale beklenen katılım sağlanamadı. Bulutsuzluk Özlemi konseri nedeniyle festivalin maksimum katılımının olduğu gün Cumartesi akşamıydı. Alkolün etkisiyle cruiserler ile lastik yakmak gibi bazı gereksiz hareketler yapılsa da herhangi bir tatsızlık yaşanmadı. Pazar günü hava çok güzeldi ama birçok kişi ayrılmıştı. Biz 9 kişi Yalova Termal ve Çınarcık gezisi yaptık. Akşam da hamsi tava yedik kıyıda. İlk festival olması açısından bazı eksiklikler söz konusuydu. Seneye özellikle zaman konusunda daha iyi organize edilmiş bir festival hazırlanacağını tahmin ediyorum. İlk olmasına rağmen güzel ve eğlenceliydi. Festivale katkısı olan Neslihan, Metin, Volkan, Duygu, Mehmet abi ve adlarını hatırlayamadığım tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Cumartesi öğlen gibi Ünal'ın Honda CR80'iyle kumsalda cross show yaptım. Bayağı kalabalık toplandı. İnsanlar resim falan çekti. Kendimi yarışta hissettim. Ünal aleti istediğim kadar zorlayabileceğimi söylemişti ama aleti çok zorlamışım, ben indikten sonra çalışmadı. Sekman ve pistonu kırmışım. Eee cross motoru racing gibi kullanınca alet dağıldı hehehhehe :mrgreen: Ergun abi de eşiyle oradaydı. Abi resimlerden koysana sen de, sen beni bol bol çekiyordun kumsalı kazırken :)

Vedat Kaya ile tanıştık. Kulağını çektim, 600F'i dikkatli kullanmasını söyledim :mrgreen:

Ben de birkaç resim koyayım bari...

Vaayyy Cem kardeşimm, subaru olunca Emin abi ha? Biz neciyiz? Küstüm olum sana, ben de bi daha ki festivale , Evo 9 getircektim seni bindirecektim
Vedat Abi'nin otomobili meselaa
pamukovatirmanma214oqjj7.jpg

vazgeçtim abicim. Yok mu bize teşekkür ????:):)

ergün adamım sen tabiki bitanesin allah allah :p :rendeer: :rendeer:

sanada söyledim senmi kullanacan demedimmi? teşekkürümü etmedimmi?

ama söz evo 9 a bineyim allaaaah derim sana :rendeer: :rendeer: :rendeer: teşekkürlerin hasını yaparım allah allah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar