Kenan Sofuoğlu Hollanda'nın Assen Pistinde 1. Oldu !

sofuogluwinassen.jpg

Bir Rüya Gerçek Oldu !​

Assen'de oldukça ilginç bir yarış oldu ve bizim için rüya gibi bitti ... Şiddetli yağmur altında yapılan yarışa Sofuoğlu 9. pozisyondan başlamasına rağmen ilk viraj çıkışında Yamaha Motor Germany takımının pilotu Parkes'in arkasında 2. sıraya oturdu . 3 tur sonra Parkes'in dengesini kaybedip düşmesinden sonra liderliği ele geçiren Sofuoğlu yarışın geri kalan 16 turunuda lider götürüp yarışı kazandı . Kariyerinin ilk birinciliğine ulaşan Sofuoğlu'na candan tebrikler :cat:

Yarışın ortalarına doğru Team Manila Grace SC takımının sürücüsü Nedog ve hemen arkasından Tati Team Beaujolais takımının sürücüsü Duterne ciddi kazalar geçirdiler . Kazalardan hemen sonra kırmızı bayrakla yarış bir süre durduruldu . Yarışta şampiyona lideri Charpentier'in rakibi Curtain 2. olurken , Hoegee Suzuki takımından Andersen ise 3. oldu . Şampiyona lideri Charpentier ancak 4. olabildi . Bu sonuçlardan sonra Charpentier bu sezon ilkkez genel puan sıralamasında 2. sıraya düştü , Curtain ise 151 puanla birinci sıraya yerleşti . Gururumuz Kenan Sofuoğlu , 92 puanla genel sıralama 5. sıraya çıktı .

Toplu Sonuçlar ,
01mh6.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tebrikler Kenan Sofuoğlu, başarıların daim olsun, bravo!:cat:

Adamım bee helal dergide de okumustum zaten :cat: .. paylasım için saol Guclu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kenan Sofuoğlu ismini Moto GP de görmek dileyiyle...:cat:

Mdvyn-R , rica ederim ... Sofuoğlu'nun daha ilk sezonunda birçok kez podyuma çıkıp , başarılarını birde birincilikle süslemesi oldukça gurur verici . Böyle gurur verici bir olayı forumla ilk paylaşan ben olmak istedim . Bugün gerçekten şartlar yarışa hiç uygun değildi , birçok deneyimli pilot yarış dışında kaldı , Kenan Sofuoğlu'nun bu ilk birinciliği bu bakımdan da bence oldukça özel . Başarıları daimi olsun , gurur duyuyoruz ...

tebrikler grurumussun

Helal olsun sana..! Bence Supersport'un en iyisi o ama başta biraz şanssızdı.Hem türk hem müslüman diye moto gp de yarıştırmak istemezler bence ama gidebildiği yere kadar gitsin.Biraz da ülke olarak sahip çıksak kötü mü olur şu genç yeteneğe..?Sponsor sorunları yaşamıştı yakın geçmişte hatırlıyorsanız.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Tebrikler göğsümüzü kabarttı Sofuoğlu, başarılarının devamı gelir inşallah.

türk birinciliği gerçekten gururlandım... kenanı istanbul parkta da tekrar izlemek dileklerimle...:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
helal olsun başarıların devamını dileriz:cat:

Kenan abi tebrikler harika bi iş çıkarmışın.İnşl ülkemizi motogpdede temsil edersin:rendeer: Kenan abi izmitli değil mi?

vayy be bir türkte bu yarışlada 1. olacagını görmek nasip olacakmış bizlere..
sofuoğlu'na helal olsun diyorum:rendeer: inş. kendisini ve onun gibileride birgün motogp'de 1000cc klasmanında 1. görürüz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar