- Konu Yazar
RESİMLI İÇ ANADOLU BÖLÜM Baştan sona Karadeniz Bölüm 16 16
Ve işte sonunda Erzincan alapınar köyündeyiz yaklaşik 10 yıldır gerçeten güzel mekanlar halama sürpriz yapıyoruz şansımız yaver gidiyor sarmalar felan

dedem .aneannem ,halam,ben kahvaltı yapıyoruz sıcacık köy yumurtası börekler çörekler )))

ve dedemin degiremnıne dogru yol alıyoruz eşekle degil tabiki)))

buralara ilk giren benim makına motor tekerlek izi görmemiş Erzincan dereleri gerçeten zorlu traktörle gidilen mekanlar

işte dedemin su degirmeni bagları bahçeleri buyrun iyi seyirler dalmak yok

[/URL
[URL=http://imageshack.us]

yoruldum valla yoncalar şöyle bbir yatayım şansimiza bu yıl elma armut üzüm hiç meyve yok soguk geçmiş o yüzden meyvayok dedm min yaklaşik 50 tane elma agaci var 20 armut bunları toplar erzincanda satar boş zamnlarında

ve biraz serilleyelim dedik attık kendimizi soguk sulara ohhh dünya varmiş

beyaz atimmida serinleteyim öyle şahlanıyorkı suda onda yaradı ))))

ve dedemleri ziyartten sonra düştük bizim köyün yoluna sivasa yani dedemle bizim köy arasi 15 km felan

işte bizim köy heycan dorukta senlerdir hep motorla köyüme dogup çocuklugumun geçtigi mekana gelmek isterdim kismet bu yılmiş

köyümüzün yolları tam offrod luk zor yolardan

ve eniştem bizi kapıda karşiliyor onada sürpriz yapıyoruz

eniştem ,halam , evde bir köy ayranlarını içtikten sonra evime dogru illlerliyorum

işte benim evim 5 yıldır görmiyor ugramamiştim aynen duruyor çocuklugumu yaşayıp gezip dolaştigim yerler hayal gibi

ve senler öncesinden kalma radyomuz evin içinde sesizce bizleri bekliyor

şöyle baga bahçeye bir göz atalim orman olmuş buralar

çeşmemiz çocukken az suyunu içmedim hala o günkü gibi şarıl şarıl buz gibin suu

şöyle bir rahmetli amcama bakıyor evde olmadıgını ögrendikten sonra
yaylaya dogru koyuluyoruz

yayla yolları öyle ybr nin çikacagi yollar degil resmen kayaları tırmanmak azlim xl 200 bunun için yapılmiş bir makına 2 kişi 35 dakıka süren bir tirmaniş mütişti teşkürler xl200 ve hondaya

işte yayla miz yayla evleri

burada ne işiniz var diye sorarsaniz amacamları aryıoruz yaylada kim bilir hangi çeşmenin altında karnimizda acıktı

keçi yollarını deniyoruz ormanın derinliklerinde kayp oluyoruz dereler tepeler derken bir ayleye denk geliyoruz ve onlar bize yardimci oluyor dogru yoldan amcamlara dogru ilerliyoruz

işte amcalar ,halamlar ,şansımız yine yaver tam mangala denk geliyoruz çeşme başi oturuyoruz derin sohbet ten sonra yola koyuluyoruz

işte köyümüzün farlı bir açidan görüntüsü

ve yola koyuluyor daha ugrayacak görecek çok yerimiz var gölovaya dogru yol aliyoruz

ve geçmişten bir motosiklet

devam edecek beni izlemye devam edin
Ve işte sonunda Erzincan alapınar köyündeyiz yaklaşik 10 yıldır gerçeten güzel mekanlar halama sürpriz yapıyoruz şansımız yaver gidiyor sarmalar felan

dedem .aneannem ,halam,ben kahvaltı yapıyoruz sıcacık köy yumurtası börekler çörekler )))

ve dedemin degiremnıne dogru yol alıyoruz eşekle degil tabiki)))

buralara ilk giren benim makına motor tekerlek izi görmemiş Erzincan dereleri gerçeten zorlu traktörle gidilen mekanlar

işte dedemin su degirmeni bagları bahçeleri buyrun iyi seyirler dalmak yok

[/URL[URL=http://imageshack.us]

yoruldum valla yoncalar şöyle bbir yatayım şansimiza bu yıl elma armut üzüm hiç meyve yok soguk geçmiş o yüzden meyvayok dedm min yaklaşik 50 tane elma agaci var 20 armut bunları toplar erzincanda satar boş zamnlarında

ve biraz serilleyelim dedik attık kendimizi soguk sulara ohhh dünya varmiş

beyaz atimmida serinleteyim öyle şahlanıyorkı suda onda yaradı ))))

ve dedemleri ziyartten sonra düştük bizim köyün yoluna sivasa yani dedemle bizim köy arasi 15 km felan

işte bizim köy heycan dorukta senlerdir hep motorla köyüme dogup çocuklugumun geçtigi mekana gelmek isterdim kismet bu yılmiş

köyümüzün yolları tam offrod luk zor yolardan

ve eniştem bizi kapıda karşiliyor onada sürpriz yapıyoruz

eniştem ,halam , evde bir köy ayranlarını içtikten sonra evime dogru illlerliyorum

işte benim evim 5 yıldır görmiyor ugramamiştim aynen duruyor çocuklugumu yaşayıp gezip dolaştigim yerler hayal gibi

ve senler öncesinden kalma radyomuz evin içinde sesizce bizleri bekliyor

şöyle baga bahçeye bir göz atalim orman olmuş buralar

çeşmemiz çocukken az suyunu içmedim hala o günkü gibi şarıl şarıl buz gibin suu

şöyle bir rahmetli amcama bakıyor evde olmadıgını ögrendikten sonra
yaylaya dogru koyuluyoruz

yayla yolları öyle ybr nin çikacagi yollar degil resmen kayaları tırmanmak azlim xl 200 bunun için yapılmiş bir makına 2 kişi 35 dakıka süren bir tirmaniş mütişti teşkürler xl200 ve hondaya

işte yayla miz yayla evleri

burada ne işiniz var diye sorarsaniz amacamları aryıoruz yaylada kim bilir hangi çeşmenin altında karnimizda acıktı

keçi yollarını deniyoruz ormanın derinliklerinde kayp oluyoruz dereler tepeler derken bir ayleye denk geliyoruz ve onlar bize yardimci oluyor dogru yoldan amcamlara dogru ilerliyoruz

işte amcalar ,halamlar ,şansımız yine yaver tam mangala denk geliyoruz çeşme başi oturuyoruz derin sohbet ten sonra yola koyuluyoruz

işte köyümüzün farlı bir açidan görüntüsü

ve yola koyuluyor daha ugrayacak görecek çok yerimiz var gölovaya dogru yol aliyoruz

ve geçmişten bir motosiklet

devam edecek beni izlemye devam edin