Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bildiğiniz motosiklet koltuk döşeme yapan yer/usta var mı?
abi zevk meseli tabi ama bence hiç güzel olmuyor ya geçen gün birinde gördüm, depo dahil her tarafı kaplatmış koltuk kılıfıyla :queen: bilmiyorum belki siz farklı birşeyden bahsediyorsunuz
doğru vala cüneyt abi beynim sulandı kaç gündür ya aslında konuya uzak değilmişim yine de :wiinkk: benim gördüğüm motoru adam arka seleden itibaren depo dahil komple kaplatmış bildiğimiz koltuk kılıfıyla motor motorluktan çıkmıştı :queen: yürüyen koltuk resmen yanımda makinem olsaydı bir fotoğrafını çekip buraya atacaktım ki görecektiniz bir motor nasıl koltuğa benzetilir
Arama motoru diye bişey var sitede, orada doğru kelimeleri yazarak çok kolay bulabilirsin... Neyse sen uğraşma, ben vereyim linki.. bulmak 7 saniyemi aldı.. http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=2985&highlight=klas+oto
Derisi biraz plastik gibi duruyor bence. Tasarımı da pek hoşuma gitmedi. (kırılma ama... zevk meselesi tabi)