Süper Moderatör (BBRR)
- Konu Yazar
Pazartesi günü (28 / 8) sabah dükkanı açtım ...hafta başı bi dünya iş beni bekliyo çarşıya gittim işleri hallettim geri geliyorum ...yaklaşık 200 m önümde full korumalı 2 motorcu etrafı inceleyerek biryere gidiyor neyse yetiştim ...yanaştım ..Arkadaşlar hoşgeldiniz dedim ...ve nereye gitmek istediklerini sordum ...gitmek istedikleri yeri öğrendim takılın peşime dedim ...İlk kırmızı ışıkta sürücülerden biri ya sen hyosung biniyosun sen BBRR olabilirmisin dedi ...güldüm evet dedim ...Ya dediler bizde senin telefonunu soracaktık ..gerek yok bakın sizi ben buldum dedim ...neyse otele geldik GREEN NATURE otel önüne yanaştık eşyaları alacaz motordan hemen otelin güvenliği geldi motoru burdan çekin dedi ...araba ile gelen arabayı bu noktaya çekip eşyalarını aldıktan sora parka çekerken motora yapılan bu saygısızlığı affetmedik tabiki hemen arkadaşlara ...benim dükkan yakın buyrun gidelim soğuk bişi içelim bu arada size yer bakalım dedim ..geldik dükkana 2 telefonda oteli ayarladık (kişi başı gecelik 45 ytl her şey dahil) neyse tanıştık ...formumuzdan Abzah (murat) ve necdet (necdet)...kafalarına esmiş çıkmışlar tatile önce bodrum sora marmaris yapmışlar ...işte resimler

Abzah (murat)

Necdet (necdet)

Abzah (murat)

Necdet (necdet)

Son düzenleme: