Bir gülelim mi ağlayalım mı da benden...

mos

26.08.2006 günü ehliyet sınavına giderken rastladığım bu aile 27 (Gaziantep) plakalı motorlarıyla Ankara Söğütözü civarındaydılar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eğeee bunda gülünecek yada ağlanacak bişey yokki gayet normal

sevgili @mos kardeşim. Buna benzer görüntüler çok var. Hatta bu tip başlıklar çok açıldı. Ne yazık ki yurdum insanı bu durumda.

Hatta aklıma geldi annem 2 tekerden memnun değil. Eski 2. dünya savaş filmlerinden mi nereden etkilendi ya şu motorun yanınada bir sele koyuver belki bende binebilirim dedi ki aklı başında günümüz modern kadınına örnek olabilecek saygıdeğer validem de konuya bu şekilde yaklaşınca ne gül ne ağla. Vaziyet bu alemde :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bunda ne gülünecek nede ağlanacak bi hal var dostum acı ama gerçek!unutmadan çocukların güvenliğini konu alarak söylüyosan haklısın çocuklar tehlikede

O çocuklar 2 teker üstünde babalarının arkasında olsaydı daha mı güvenli olacaktı anlamadım ama neyse

mos

Bence tüm korumalarımızla en yakın yere bile ehliyetsiz gitmeye korktuğumuz için gülmeli, babası tarafından tehlikeye atılan bu çocukların halinede ağlamalıyız... Bilmem anlatabildim mi?

Sanırım bunlar Gaziantep'te yaşayan "romen" diye tabir edilen kişiler. Yanlışım da olabilir.

Memleketim Antep'e giderken mobilet üzerinde davul zurna çalan çok romen gördüm. :)

neyı var ya adam belkı araba alacak parası yok herkesı kendınız gıbı gormeyın

Bence gayet hoş bi resim... Hususi olarak biri gelip motosiklete çarpmadıkça bi tehlike arzetmiyor...

Fakirligin gözü kör olsun diorum başka da bişe demiyorum ...

Garibanın parası olsa o ufacık bebeleri sıcagın altında motosiklette degil arabada götürürdü gidecegi yere.

Konuşsam tesiri yok Sussam gönül razı degil ''Fuzuli''

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar