Doğum günüme herkes davetlidir..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar 30 Ağustos akşamı kutlayacağım doğum günü partime siz forum üyelerinide yanımda görmekten büyük sevinç duyarım. Yer: Maltepe wonderland bar (sahilde ). Saat 19-20 gibi başlayıp sabahı bulabilir :queen: sizlerde gelirseniz ne mutlu bana hepinizi bekliyorum. telefon numaramı yazıyorum bulamayan olursa arayın :bounce: 05557231896:cat: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
doğum günün kutlu olsun.daha önce belirttiğim nedenden dolayı gelemeyeceğim ama nice mutlu yıllar dilerim,sevdiklerinle...

doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara rüzgarın eksik olmasın

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
.....doğum günün kutlu olsun,mutlu ol senelerce......:rendeer:

ohoooo burdan kuru kuruya kutlama mesajları yazmakla olur mu arkadaşlar !?
hadi gidelim eğlenelim azcık yahu !!
ben gelirim arkadaşım ! yalnız da gelmem, benim gibi genç (!) arkadaşları da toplar gelirim :)
maksat muhabbet olsun :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
aybiketa bk bunu yazdım gelmessen çok kırılırım bu arada hadi millet ya benim doğum günüm fastboy3'ün bu kadarmı seviyosunuz beni yuh yaaa ağlarım vallaha :p:D

TAMAM ÖLE OLSUN ; GELMEYİN BENDE SİZE GÜVENMİŞTİM ARKADAŞ ÇOK YALNIZ KALMAM BİR SÜRÜ GELEN OLURDA ÇOK GÜZEL EĞLENİRİZ DİYE AMA NERDEEEE..........:( çok kırıldım haberiniz olsun.Bilassa anadolu kıtasında oturupta gelmeyenlere zaten dahada darıldım haberiniz ola ....

Son düzenleme:
Ha ben avr. de oturuyorum yırttım yani :)

Ben gelmeye çalışıcam, ama yağmur falan yağarsa karşıya geçmem zor olur, zati küçücük motor biraz anlayış ama hava güsel olursa gelmeye çalışırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Millet hadi ya ya yemin ediyorum zehir ediceksiniz ya nie gelmiyosunuz arkadaşlar ben sizlerle kutlamak istiyorum hiç mi sevmediniz beni yazık yaa :( ağlıcam vallaha skull,paşa, hiç sesiniz çıkmıyo gelmiyomusunuz .....:salut:

Dostum bu konu ile öbürü aynımı? Osaman mod.lar birleştirsin yaw karışıklık olmasın bari.

Zati kafa karıştı 4 tane buluşma etti, Yok yok 3müş.

mutlu yıllar Şimdiden kutlu olsun eğer orda olsaydım gelmeyi çok isterdim ama gelemiyeceğim
[MT-SİVAS]

Doğum günün kutlu olsun, nice yıılara .... O tarflarlardaysam mutlaka uğrıcam :)

doğum günün kutlu olsun arkadaşım.nice yıllara.:rendeer:
maltepe yakın aslında bana.du bakalım.kısmet

Forumdan Uzaklaştırıldı
anılcım gördün malesef tlfda konuştugumuz gibi olmayacak benle alakası yok arkadaşlar organize olmuşlar zaten.
yav sende atla gel topigindeki prog. degiştir bu tarafta yapalım olmazmı bayada kalabalık olucak 1 taşla 3 kuş gibi bişey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar