- Konu Yazar
evet kısa bir aradan sonra yine birlikyeyiz kardeşlerim biz 2 kafadar yani bbaday(bora),macrol 500(selcuk) hem gezelim hemde bora abinin yeni aldığı kınroad chooper ını test edelim dedik ve çıktık yola
gelelim bbaday(bora) abinin motoruyla birlikte dağ manzaralı fotosuna burada ilk olarak çekilmiş fotosu yer almaktadır
buradada daha yakından ve gülümseyen bir tebessümle çekilen fotosu sıcaktan baya bir bezmiş halde duruyor kendisi
buradada ben hani dedim bende bir bineyimde ayıp olmasın dedim:queen:
buradada bora abinin dağla bütünleşen fotosu o kadar geldik bide bu resim olsun dedi:queen:
buradanda bi zamanlar su geçiyomuştu ama biz göremedik :queen: ama köprüsü işe yarıyodu
buradada piknik yapan insanlar ne kadar güzel bir gün gecırmelerı dılegıyle
neredeyse bütün Eskişehir oraya toplanmış gibiydi
evet gitme zamanı gelmişti bora abinin gidelim mırıldanmalarını işitir gibi oldum
evet ılıcaların girişinde foto çekemedik ama çıkışındada resim çekmeyi unutmadık:queen:
yola devam ederken bir mola verelim dedik ve hemen foto çektik
buradada büyük bir vadini içerisindeki ılıcaları görüyorsunuz
işte gezimiz burada sona erdi teşekkür ederiz herkese saolun var olun :cat: calışma var kardeş
gelelim bbaday(bora) abinin motoruyla birlikte dağ manzaralı fotosuna burada ilk olarak çekilmiş fotosu yer almaktadır
buradada daha yakından ve gülümseyen bir tebessümle çekilen fotosu sıcaktan baya bir bezmiş halde duruyor kendisi
buradada ben hani dedim bende bir bineyimde ayıp olmasın dedim:queen:
buradada bora abinin dağla bütünleşen fotosu o kadar geldik bide bu resim olsun dedi:queen:
buradanda bi zamanlar su geçiyomuştu ama biz göremedik :queen: ama köprüsü işe yarıyodu
buradada piknik yapan insanlar ne kadar güzel bir gün gecırmelerı dılegıyle
neredeyse bütün Eskişehir oraya toplanmış gibiydi
evet gitme zamanı gelmişti bora abinin gidelim mırıldanmalarını işitir gibi oldum
evet ılıcaların girişinde foto çekemedik ama çıkışındada resim çekmeyi unutmadık:queen:
yola devam ederken bir mola verelim dedik ve hemen foto çektik
buradada büyük bir vadini içerisindeki ılıcaları görüyorsunuz
işte gezimiz burada sona erdi teşekkür ederiz herkese saolun var olun :cat: calışma var kardeş
Son düzenleme: