Birbirimizi yolda tanımanın daha kolay yolu ... !? ( Sticker )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu mt t-shirtleri iyi güzel hoş da , her zaman aynı tshirtü giymiycek ya millet şöyle MT' nin logosu olan Stickerlar üretilse veyada üzerinde sadece MT yazan ne biliyim siteden oldugunu gösterebilicek stickerlar olsa alanlar motorn bi yerine yapıştırıverse güsel olmaz mıydı hea :queen: ... Hem böylelikle ailemisin yolda birbirini tanıması daha kolay olur !? Bilmiyorm güsel bi fikir mi artk yorum sizin ... veya da böyle bişey war mı yok mu bilmiyorum warsa özür gözümden kaçmış :p :)

Abi görüntülemişsiniz bari yazın yaaaa :):)lem madem öyle iyi fikir deil diyin ,kendi halime güldüm yaa :) yazan olmamıs :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende vardı bisiklete yapıştırmıştım :queen: fotosunuda koyayım du ahan bu

genco motosiklet.net sticker ları zaten var. benim motorumda da plakanın hemen altında yerini aldı.
ben sapanca buluşmasında almıştım. normalde nerden temin ediliyor bilemiyorum

Hmmm anladım abi saolun .. Buluşmada ancak temin edebilicem yani , biraz bekliycez o zaman :) Zonguldak mt kendini toparlayana kadar ohooo :p:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende cıkartmaların olduğunu biliyordum cenk in bisikletede bi güzel yakışmış hani yakında parçalanacak ama olsun

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
len sorsaydın bana söylerdim,hatta bi yolunu bulup sana ulaştırmaya çalışırım:)

Super Moderator
Şu anda 4 çeşit MT stickerı mevcut, toplantılarda, buluşmalarda veya t-shirt vs. siparişlerinin yanında stickerlardan temin edebilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar