Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motosikletli grup, sürücüyü çocuklarının gözü önünde darbetti!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    24 Haziran 2011
     
    Duruk ailesi Antalya istikametinde kendi araçlarıyla yolculuk yaptıkları sırada yolda 7-8 kişilik bir motosiklet grubu ile karşı karşıya kaldı. Motosikletli grup ile Duruk ailesinin aracının sürücüsü baba Nihat Duruk arasında tartışma çıktı.

    Motosikletli grup tartışmadan kısa bir süre sonra yolda Duruk ailesinin aracının önünü kesti. Araçtan aşağı inen sürücü Nihat Duruk motosikletli grup tarafından darp edildi. Bu esnada araç içinde bulunan Nihat Duruk'un 3 çocuğu gördükleri karşısında korkup ağlamaya başladı. Bu esnada yaşananları araç içinde çocuklardan birisi kayıt altına aldı.

    Tüm bunlar yaşanırken motosikletli grup içerisinde bulunan bir kadın araç içinde olanları kayıt altına alan çocuğu görünce elinde cep telefonu almaya çalıştı. Aynı kişi korkudan ağlayıp çığlık atan çocukları "Biz ölsek daha mı mutlu olurdunuz" diye teselli etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

    Kaynak: DHA

    plectrum bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Araba sürücüsü kesin bir hayvanlık etmiş ki motosikletliler adamı durdurup dövmeye kalkmışlar. Motosikletliler yanında küçücük kızları olan adamı dövmeye kalkarak daha büyük hayvanlık etmişler. Neresinden tutsan elinde kalıyor memleket.
    Italian, pinkcrow7, SuleymanE ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

  3. #3
    atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Kasım 2014
    Şehir
    İST/SANCAKTEPE
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    otomobil sürücüsü bana bir gram güven vermedi, motosikletlileri savunduğum için söylemiyorum. Harbiden adamda var bir üşgahatçılık %100 ön yargılı ve eminim.
    Osm@n ve Italian bunu beğendiler.

  4. #4
    Italian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Eylül 2008
    Motosikleti
    Xmax 250 2016
    Alıntı tommygun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Araba sürücüsü kesin bir hayvanlık etmiş ki motosikletliler adamı durdurup dövmeye kalkmışlar. Motosikletliler yanında küçücük kızları olan adamı dövmeye kalkarak daha büyük hayvanlık etmişler. Neresinden tutsan elinde kalıyor memleket.
    10 numara tespit, olayın öncesi olduğu kesin , bazen videoda şöfürün motorcunun üzerine yrüdüğü görünüyor , artı surat ifadeside azımsanmıyacak kadar sinirli.
    tommygun bunu beğendi.

  5. #5
    AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ocak 2018
    Şehir
    İstanbul-İzmir
    Akıl, mantık, terbiye tamamen yok olmuş. Kim bunlar. Hakim mi? Hayır. Savcı mı? Hayır. Sadece serseri mayın.
    Trafik hatasının cezası hukukta yok mu? Bir yaralanan, zarar gören var mı?
    Sokakta mahkemeyi kurmuşlar.
    Gereği görüşüldü. Hatalı sürücünün çocukları önünde dövülmesine...

    Hayalimize sığmayacak şeyleri yaşarsak göreceğiz galiba...

  6. #6
    Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mart 2016
    Şehir
    Antalya
    Bu olaya yorum yapmadan evvel, bu olaydan bağımsız, Korkuteli-Elmalı arası yeni yapılan ve Elmalı-Finike yolu (Elmalı-Göltarla), özellikle Avlan Gölü nün kenarında ki yola, bir pazar günü gidin ve neler oluyor izleyin.
    Benim en son 2 hafta evvel gördüklerim; 8-10 tane 700 cc ve üzeri, hepsi açık egsozlu motosiklet. Top speedler, tek tekerler, yarışlar, bazı noktalarda bunları çeken kameralı bir arkadaş. Ve bunları yaparken de, normal yön mü, ters yön mü de farketmiyor.
    Onur34 bunu beğendi.

  7. #7
    Remzidemir41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Ağustos 2016
    Aaa yine showhaber yine motorcuterörü. Araç üzerine kırdı, ezmeye çalıştı veya bilerek üzerinden geçti gibi haberleri hiç vermiyorlar ki zaten.

  8. #8
    gerivites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2017
    Şehir
    Ümraniye
    Motosikleti
    D400
    Darp gözükmüyor. İtişme kakışma oluyor belli de olayın öncesi belli değil. Yanında çocukları olmasına rağmen otomobil sürücüsü böyle bir tartışma başlattıysa diyecek bir şey yok. Motosikletliler başlattıysa da çocukları gördükten sonra geri çekilseler iyi olurdu.
    Italian bunu beğendi.
    instagram.com/gerivites
    youtube.com/user/nimbus8222

  9. #9
    BloodyBaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Haziran 2020
    Şehir
    Kütahya>Ankara
    Motosikleti
    150 MH DRİFT>CBR500R
    Motorcu olan kişiler de aynı insan olduğu için iyisi de kötüsü de muhakkak var. Arkadaşların 7-8 kişi sıkıştırması adamı hiç hoşuma gitmedi. Ben orada çocuk görsem tatlı bir şekilde halletmeye çalışırdım.

    Ama şöyle bir durum da var, hiçbir insan özellikle 8i birden "Önümüze gelen ilk mavi arabayı durdurup bi güzel pataklıyoruz." demeyeceğine göre bu olayın öncesini bilmeden yprum yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum.

  10. #10

    Üyelik
    10 Mayıs 2015
    Şehir
    ist-kadikoy
    Motosikleti
    2016 HONDA NC750X DCT-2016 YAMAHA N MAX
    her motor süreni motorcu diye savunmayin.ben babanin yerinde olsam hiç durmam bir ufak temasla yeri öperdi o magandalar

  11. #11
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Alıntı zapalka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bunu savunanlar var ; neymiş araba süren adam kesin birşey yapmışmışmış..
    ortada bir kanıt var mı ? yok.
    ap açık ortada; motosikletliler maganda.
    motor sürücüsüsünüz diye savunmanızın anlamı yok.
    yanlışa yanlış diyin.
    ben olsam alayını mahkemeye veririm.
    aq magandaları...
    "Kesin" tabirini kullanan tek benim, o nedenle bana cevap hakkı doğduğuna inanıyorum. Videodaki arkadaşların magandalığı zaten kameraya yansımış, bunda hemfikiriz. Lakin siz hiç hayatınızda ortada fol yok yumurta yokken düz yolda giden bir arabaya saldıran motorcu grubu gördünüz mü? Ben görmedim. O nedenle "kesin" demeyeyim de 1'e 1 milyon bahse varım ki arabayı kullanan aile babası bilerek ya da bilmeyerek motosikletlilerden birini tehlikeye atacak bir harekette bulundu. Gerçi bu da motorluların eylemini haklı göstermez.
    Italian, pinkcrow7, zapalka ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  12. #12

    Üyelik
    04 Mart 2020
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Bn125
    Burada bunu yorumlamanın pek doğru olduğunu düşünmüyorum. Olayla alakalı hiçbir şey yok kız ağlayarak videoya çekiyor ve olayda kim haklı kim haksız hiçbir şekilde belli değil. Tek diyeceğim kask kamerasının oldukça önemli olduğunu bu videodan anlayabiliyoruz. Gün içerisinde hepimiz araçlar tarafından sıkıştırılıyor taciz ediliyoruz. Belki de cidden çok tehlikeli bir durum yaşandı ama biz sadece babasının kavga etmesinden dolayı ağlayan bir kızı görüyoruz. Halk burada asla motorcuyu tutmaz. Kask kamerası en kısa sürede almak şart.
    halilom bunu beğendi.

  13. #13

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Adam diyor ki motorcu camı açmasını söylemiş, açınca da ağza alınmayacak küfürler etmiş. Öncesinde kesin hiçbir şey olmamıştır, motorcu spor olsun diye bunları yapmıştır.

    Birçok şehir plakasına alerjisi olan biri olarak, olayın Antalya'da cereyan ettiğini ve 07 plakalı araçların trafikte nasıl araç kullandıklarını düşünürsem motorcuların kesinlikle öncesinde bir sıkıntı yaşadıklarına inanıyorum. Yaptıkları şey hayvanlık mıdır ? Hayvanlıktır ancak siz sürüş yaparken birinin bütün öküzlüğüyle gelip, ne yaptığının farkında bile olmadan sizin hayatınızı ve grubu tehlikeye attığını düşünün. Ne yaparsınız ?

    Burada sorun nedir biliyor musunuz ? Bakın araç sürücüsü hiçbir şey anlamamış gibi konuşuyor değil mi ? Aslında gerçekten hiçbir şey anlamamış, yalan söylemiyor. Bu ülkenin bazı şehirlerinde öyle araç kullanılıyor ki insanlar yaptıkları yanlışların, saygısızlıkların farkında bile değiller. Hepsi onlara normal geliyor. Oturup burada plaka plaka saymak istemiyorum ama bu ülkemizin bir gerçeğidir.

  14. #14

    Üyelik
    20 Mart 2017
    Uzun yıllar özel bir şirketde çalışıyorum , Eskiden kurumsal bir firma hala bölgede kurumsal bir firma, Entegre bir tesis 4 ayrı fabrikanın tek çatı altında buluşması birinin çıktısı digerine girdi olan bir yapı..

    Bunu sizler için gereksiz olan bize ne senin çalıştıgın yerden diye bilirsiniz onun için anlatmadım şundan dolayı yazdım..

    Bİr şeyi düzeltmek rayına oturtmak sorunsuz ilerlemesini sağlamak ,çıkan sorunları hızlı bir şekilde kendi içerisinde çözebilen yapıya gelmesi inanın yıllar alıyor öyle kolay olmuyor ,egitimler ,emekler projeler çürük elmaların ayıklanması v.s v.s vs. ..Çok fazla uğraş...

    Ama yapının bozulması inanın o kadar çabuk oluyor ki o kadar çabuk başınızı çevirene kadar durun etmeyin diyene kadar yapı dağılıp yıkıla biliyor, O yapının tekrar düzen oturması ise 4-5 yıl alıyor ..

    Bunu niye dedin diyeceksin ;
    Eskiden de zengin bir ülke değildik ama insanımız bu derecede öküz değildi , hayvan değildi. Birisi karısı kızı yanında abuk subuk hareket eder öbürü adamın karısı kızı yanında abuk subuk hareket eder.. Al birini vur ötekine ..

    Başa gelir isek son 10-15 senede mevcut yönetim öyle bir yıktıkı toplumsal yapıyı 50 senede düzelmez ,

    Önce bu öküzler ""(bu olayda geçen kişiler)"" ölecek onlar artık düzelmezler öküz olmuşlar..
    Sonra bu öküzlükten rahatasızlık duyan insanlar dogacak ama toplum eğitimsiz cahil cühade haline getirildigi için
    Onlar toplumda ki gençleri çocukaları eğitmeye başlayacak
    Sonra onlar büyünce çürükleri tasviye ayrıştırma tekrar eğitim ...

    Oooo en az 50-60 sene lazım ..

    YAzık ülkeye yazık
    Italian, espresso, halilom ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  15. #15
    haluk23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Eylül 2007
    Şehir
    Türkiye
    Motosikleti
    CRF250 Rally - Wave 110i - Crypton S - CB125F ...

  16. #16
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    Dün akşam izledim videoyu, arkadaş cevap vermiş.

    Şaşırmadım.



    lokalsürücü, halilom ve Italian bunu beğendiler.

  17. #17
    halilom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2013
    Şehir
    Trabzon
    Motosikleti
    2013 Kuba XR 125 - 2019 Hero Xpulse 200T
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dün akşam izledim videoyu, arkadaş cevap vermiş.

    Şaşırmadım.



    https://www.youtube.com/watch?v=RpN4sbAu6kY
    Beyefendi kendini çok güzel açıklamış. Karşısında laftan anlamayan bir öküz olduğu için sabaha kadar da konuşsanız nafile. Bunu ilk 5 dk içerisinde anlayıp muhatap olmadan yolunuza devam etmeniz gerek.
    2008 Kanuni seyhan 125, 2013 Kuba xr 125, 2006 Kawasaki ER-6F, 2013 Honda Cbr 600 RR, 2014 YAMAHA XT660ZA

  18. #18
    arndiol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Nisan 2018
    Alıntı halilom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beyefendi kendini çok güzel açıklamış. Karşısında laftan anlamayan bir öküz olduğu için sabaha kadar da konuşsanız nafile. Bunu ilk 5 dk içerisinde anlayıp muhatap olmadan yolunuza devam etmeniz gerek.

    Motorcu arkadaşın en son bu noktaya gelmesinin sebebi arkasındaki cocugu bence. O olmasa yandan yapıştırıp giderdi herhalde.

    Medyanın hele ki sosyal medyanın sallama haberler ile dolu olup yandaş yaptıgı paylaşımlar cogu insanı zor duruma sokuyor.
    Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.

  19. #19
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki Er6F 2008
    Anlamadan dinlemeden ilk yazılarımda araba sürücüsünün çocukları yanında adamı döven motorcuya "hayvanlık" yapmış demiştim. Bu yeni videoda söylenenler doğruysa az bile yapmışlar köylüye. Keşke pipetle çorba içecek hale getirselerdi, komaya soksalardı.
    Italian bunu beğendi.

  20. #20
    BloodyBaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Haziran 2020
    Şehir
    Kütahya>Ankara
    Motosikleti
    150 MH DRİFT>CBR500R
    Ben olaysız bıraksalardı demiştim ama keşke öldürselerdi direk.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:44 ----------

    Ha bu arada habercilerin, gazetecilerin alayından nefret ediyorum. Her haberi değiştirmekte, abartmakta, yanlış empoze etmekte üzerlerine yok.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)