BOLU - Aladağlar Gezisi (2 Piaggio X9 250)

Herkese merhaba,
Havaların düzelmesini fırsat bilip gezi sezonunu baslatalim dedik. Once Vespa_PiaggioAnkara Riders grubu olarak ilk bulusma ve tanismalarimizi gerceklestirip ufak ufak gezilerimize basladik. Derken grup olarak yapilan gezilerden alinan zevk arttikca once Kızılcahamam sonra Ilgaz gezimizi yaptik. Ilgaz Gezimiz ayni gun icinde 550 Km yi bulunca kendimize olan guvenimiz dahada artarak baska gezi planlari yapmaya basladik. Lafi fazla uzatmadan gecen hafta icinde verdigimiz bir kararla BOLU Aladaglara bir gece cadir konaklamali bir geziye karar verdik. Yola cikmadan bir gun once havalarin bozmasi ve yagis gostermesi bizi kararimizdan vazgecirmedi ve Cumartesi 2 Piaggio X9 Ben Kenan ve Suleyman yola cikmaya karar verdik. Gezi tüm zorlu hava kosullari beklentisine ragmen hicbir cansikici durum yasanmadan muhtesem guzel bir sekilde tamamlandi. Asagida yaptigimiz geziye ait resimleri koyuyorum. Eger gormediyseniz umarim sizlerinde buralari gorme sansiniz olur. Fazla lafa gerek yok resimlere buyrun.

Otobanda 1 saat yol aldiktan sonra verilen mola.
DSC02765.jpg

Bolu dan yapılan ufak alisveris sonrası Gölcük'e varis
DSC02787.jpg

Gölcük ten manzaralar
DSC02798.jpg

DSC02806.jpg

Gölcük Restoranda yenilen yemek sonrası Göl etrafında yapılan bir tur
DSC02799.jpg

DSC02803.jpg

Ha bu arada Ben ve Süleyman. Soldaki kelaynak ben :)
DSC02776.jpg

Sonra ver elini Aladaglar
DSC02767.jpg

DSC02829.jpg

Once bir kamp yeri seciyoruz ama sonra cepler cekmedigi icin vazgeciyoruz
DSC02842.jpg

DSC02848.jpg

Atlarımiz. Sağolsunlar gıklarını çıkarmadan bizi her yere tasidilar
DSC02847.jpg

Yayla yollarinda yolculuga devam,
DSC02863.jpg

DSC02858.jpg

DSC02857.jpg

Yolda gecis onceligi olanlara yol veriyoruz :)
DSC02829.jpg

Sonunda kamp kuracagimiz yere karar verip kampi kuruyoruz
DSC02875.jpg

Kamp Alanimiz
DSC02878.jpg

Kamp Manzaramiz
DSC02872.jpg

Çadirdan Manzaramiz
DSC02871.jpg

Kamp Ateşimizi yakip yemek hazirliklarina basliyoruz
DSC02879.jpg

Hava Mükemmel. Kamp Ateşiyle dahada bir isiniyoruz
DSC02889.jpg

DSC02881.jpg

Sucuk ve sosis partimizle yemegi noktaliyoruz
DSC02892.jpg

Gecenin ilerleyen saatlerinde kamp atesinde sohbette bir baska oluyor. Sohbet koyulastikca ateste koyulasiyor:)
DSC02908.jpg

O da ne gecenin icinden bize dogra gelen 2 far. Megerse atesimizi gören Jandarma arkadaslar bizi ziyarete gelmisler. Tanisma faslindan sonra gece 01:30 a kadar süren muhabbet ve ikramlar. Sağolsunlar bize ormandan yakacak toplayip atesi devam ettirmemizi sagliyorlar. Bir ani fotosu cekmeden olmaz tabi :)
DSC02925.jpg

Onlari yolcu edip cadirimizda derin bir uykuya daliyoruz.
Sabah erkenden kalkip toparlanip yol icin hazirlanmaya basliyoruz.
DSC02943.jpg

DSC02856.jpg

Donus yoluda gelis yolumuz gibi mukemmel bir doga manzarasi icinden geciyor.
DSC02950.jpg

DSC02826.jpg

Son kez bulutlara yukaridan bakiyoruz
DSC02957.jpg

Yaklasik 2.5 saaitlik bir sürüsün ardindan toplam 465 Km.'lik yolculugumuzu yorgun ama agzimiz kulaklarimizda tamamliyoruz.

Hepinize sevgilerle.
Kazasiz belasiz zevkli surusler.

Kenan Mutlu

Ya valla hep hayalımdır arkadas ve ya larla beraber bole kapk kurmak gezmek sımdı ıcım gıttı valla cok cok cok cok guzel bır gezı olmus bravoo

Açıkyol valla beni şimdi utandırdın. Eh işte insan birkaç siteye aynı seyahatleri koymaya kalkarsa böyle olur. Sonunda nereye ne koyduğunu unutur. :)
Kusura bakmayın. Bundan sonra daha dikkatli olurum inşallah.

Geziler konusundad inşallah kısmetse tanışmak gezmek sizlerle kısmet olur.

Uyarı için teşekkürler.

Sevgi ve saygılarla

Kenan Mutlu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam Çok güzel bir gezi olmuş tebrik ediyorum valla benim aklımda motorumu alınca (o gün ne zaman daha bilmiyorum) Karadeniz sahil turu yapmak var.

Cenk abi katılıyorum sana ben yeni geldi mburalara ama otobüsteyken dikkat ettim manzara büyüleyici yaa ... Bu arada abi cok süper ya fotolar walla öyle imreniyo ki insan , zaten açım suan sucukları görünce daha bi depreştim :)

abim herkesi 10 eylül 2006 abant gezimize bekliyorum...Bana isminizi yazdırmanız yeterli

Asagıdakı linkden bakabilirsiniz...

ya arkadaslar bizim haberimiz olmadi boluya geldinizden galiba o gunlerde pek takip edemedik forumu sizleri misafir ederdik.... :) tuhhh be kacirdik ne yapalim bir dahaki sefere artik...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar