kask uzerine resim calismalari

harika olmuş tek kelimeyle harika. tam bir sanat eseri.
teknik bilgi de eklesene; kalemle mi? fırçayla mı? yaptın nasıl oldu?

Arkadaşım gerçekten süper bir çalışma...
Yaww bu sitede yetenekli arkadaşlar görmek bizi çok memnun ediyor...

tm
teknik kismi cok basit esasinda . kullandigim malzeme bildiginiz cd kalemi. johan faber diger markalardan daha kalici oldu . once kalemle cizdigim figurler aseton harici birseyden etkilenmediler. sadece zamanla renkleri soluyordu. bir sure sonra kaskimi temizledim (aseton ile) ve yeni reismler calistim. bu sefer daha kalici olmasi icin uzerine parlak siprey vernikte kullandim. Yanliz parlak vernik once cok ince bir toz tabakasi gibi uygulanmali. neden derseniz eger faza puskurturseniz sipreyin icindeki madde cizgileri cozeltiyor. o nedenle araliklarla kat kat cok ince tabakalar halinde sıktım.
yaklasik bir haftadan beride inceliyorum. su ana kadar cizgilerde bir solma olmadi. ama daha test asamasindayim onuda atirlatayim.
bunlar gibi calismalari akrelik boya ile motosikletimin uzerinede uıygulamayi dusunuyorum. yeni islerimi de buradan paylasmaya calisacagim.

çok güzel olmuş. benim kaskın aynı n61 ama seninkini takmak çok zevkli olurdu herhalde. bravo

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dilimi yuttum.gif
abi dehşet yaaaaaa
ne desemki

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tebrik ederim.

Özellikle kaskın sağı ve solu arasındaki tezat gerçekten çokgüzel işlenmiş.

Temiz işçilik ellerine sağlık. Çizgiler biraz Galip TEKİN'i anımsattı bana, çok severim onun çizgilerini de. Tebrikler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar