Yeni Motorum Hyosung GT 250 Comet

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107

Barış abimin (BBRR) ısrarları ve Gelişim Sürücü Kursu İbrahim'in cometini test etmem ile bende bir comet almaya karar verdim. Hatta aldım bile :)

Yerinde duramayan ve sağı solu kurcalamakta üstüne olmayan biri olarak :cherry: motorda yapacaklarım ve karşılaştığım her şeyi (iyi-kötü) burada sizlerle paylaşacağım inşallah.

Motor gerçekten övüldüğü kadar kaliteli ve kullanışlı, hızlanması frenleri kıvraklığı süper. Trafikteki cambazlığımızı görmelisiniz (tabi sürücü faktörünü unutmamak lazım:bounce: )

Kemikli bir vites yapısına sahip, test ettiğim RT 125 de böyleydi. Ben de hastasıyımdır tak tuk diye geçen viteslerin :)
Yanlız kemikli ve sert deyince yeni kullanıcılar bunu kötü algılamasın, zira Yamaha Fazer ın vitesi daha sertdir.

Şu an için hoşuma gitmeyen tek yanı normal şekilde giderken fren balatalarının diske sürtünerek çıkardığı ses (sanırım biraz sert bir balata kullanılmış) iki seçenek var; ya güvenli bir frenleme için bu sert balataların sesini dinlemeye devam edeceğim yada konfor için biraz daha yumuşak bir balata takacağım. Sanırım şimdilik fren ve balata temizleme sprey leri geçici çözüm olur.

olcay hayırlı uğurlu olsun umarım sıfır sorunla 10 binlerce km gidersin allah bizim gibi içinde motor sevgisi olupta alamayanlarada nasip etsin kardeşim:rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
wb6vqt.jpg

Hayırlı uğurlu olsun ...Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin :cat:
Olcay cım valla en sonunda motordaşta olduk kafana girdim...işallah sorunsuz kazasız belasızx binersin ...istanbula geldiğimizde binecek motor sayısı arttı ne güzel ...
Renk te benimkiyle aynı hiç yabancılık çekmem.. :)

hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler olci :) filo kurduk
bakalım, kısmetse bende bugün 4.000 bakımına gideceğim

Süper Moderatör (BBRR)
olcay frenler ve balatalarda birbirine alışırken o ses olması gayet normal
bende şu an hiç ses yok tek sorun boşa geçmede yaşanıyo...

Son düzenleme:
Evet 4 moderatörde bu makineyi kullanıyorsa vardır bir hikmeti Hayırlı olsun Kazasız belasız inşallah...
Ben balataları basınçlı hava ile temizliyorum çok talaş atmıyor ve ses zaman geçtikçe kayboluyor...

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim !

Gönlüne göre bir motor oldu...

Bu ne böyle, herkes bir Hyo alıyor ? Yakında ismimizi Hyosung Türkiye diye değiştireceğiz galiba...

Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Sanki bu motoru ben almış kadar senin adına sevindim. Beni tanımazsın ama yazılarını ve faaliyetlerini takip edince benim sana karşı pek bi kanım ısındı.Bu sebeple motoru ben almış kadar sevindim dedim.Ayrıca bende bu motoru çok beğeniyorum kısmetse bende siyahından alacağım ama şimdilik maddi yönden hazır değilim,alana kadar ybr ile idare edeceğim.(Allah a çok şükür ybr alamayanda var)

Hayırlı olsun. hyosung severlerin sayısı artıyor. darısı bizim başımıza inşallah :)

olcay kardeş hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan cvevirmeden korusun tekerlerine taş iliştirmesin birde fiyatından bahsedermisin=?

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar, UKYO özelliklede sana. Yazın duygulandırdı beni..

Motorun maliyeti ruhsat plaka dahil anahtar teslim 7000 YTL (7250 den pazarlıklı)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir hyosung rüzgarı esip duruyor sitede.
Hayırlı olsun güzel motor, kazasız belasız kullanmanı diliyorum.

olcay abi hayırlı uğurlu olsun gerçekten bu 2 hyo beğendiğim motorlar arasında..
bir sorum var bu r modeliyle comet modeli arasında sadece grenaj farkı mı var?diğer her kısmı aynı mı?gidon,oturma pozisyonu vs vs..
bir de dikkatimi çeken r modelinde ön çift disk değil mi?acaba buna da takılır mı?

Hayırlı uğurlu olsun.:rendeer:
MT'de hyocular güç kazanıyor.:cat:
Motorun bundan sonraki fotoğraflarını hangi plajda çekeceksin?:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar