20.08.2006 - Öylesine Bir Fikirtepe/İdealtepe Gezisi

Super Moderator
Gezi (ki başta adı gezi bile değildi:)) Eyong'la buluşup NBC Motors'a gitmemizle başladı. Bir süre mont/kask vs. inceledikten sonra Gelişim'e gidip bir merhaba demeye, sıcak bir çaylarını içmeye karar verdik.(Bir bardak çay verdiler mi? Hayır:p) (Sonrasında Gelişmiş İbrahim abinin:p bize patlayana kadar birşeyler yedirip içireceğini bilseydik çayda ısrar ederdik::dpac:: ::pizza:: :wiinkk:)
Gelişim'den bize katılan ebo ve TNT ile Fikirtepe Konak'a doğru yola çıktık.(Burada olay toplanmaya benzemeye başlıyor:p) Varıp motorları park ettikten sonra açık alandaki havadar bir yer olmasına rağmen samimiyetten sımsıcak ::friends: bir masaya oturduk, istisnasız yanımızdan geçen her garsonun öncelikle İbrahim ve hepimizle sohbetleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz, ve tabii ki leziz "ortaya karışık"ları için de:wiinkk: :queen:.
Masaya gelen mezeler, salatalar 4 kişiyi doyurmak için fazlaydı bile, ama kalan oldu mu derseniz orasını bilemem...::blusssh:
Bu sırada aramıza danger0 ve LesPaul de katıldı. Kah kibar kibar:wiinkk: , kah vahşice::zencii:: önce salata ve mezeler, arkasından "ortaya karışık" ve dürümler mideye indirildi::dpac::. Çayların tadınıysa muhabbetin tadından hatırlayamıyorum bile.
Özel teşekkür:::coool:: Teşekkürler ebo...:rendeer:
imag0004oc5.jpg

Sol taraf(Yukarıdan aşağıya:p):ebo, TNT, LesPaul
Sağ taraf(Soldan sağa:p):Eyong, olcan138, danger0

imag0005ed5.jpg

Tek sıra:queen:(Baştan sona:p):YBR, Fazer, Comet, ZS200GY, Superlight, Comet.

(Dikkat! Olay bu noktadan sonra Gezi kalıbına girmeye başlıyor:wiinkk: )
Yedikten içtikten sonra, biraz da yol yapmak lazım diyerek, çitlenecek çekirdeği :wiinkk: de aldıktan sonra, günbatımını izlemeye İdealtepe Sahili'ne doğru yola çıktık.Keyifli bir sürüşün ardından, park işini önce biraz tersli düzlü, sonra tamamen düzlü:queen: hallettik ve Adalar'a karşı çekirdeklerimizi çitlemeye başladık.
imag0006ll2.jpg

Güneş batmak için bizim gidişimizi bekleyememişti, biz sonuna da razı olduk:) .
imag0007yq4.jpg

.........................................................................olcan138(Olcan).......................
.......danger0(Mert)...LesPaul(Serkan)...Eyong(Olcay)........ebo(İbrahim).......TNT(Gökhan)

Bu keyifli günün sonunda da yine keyifli bir sürüşle birer birer ayrılarak evlere dağıldık.:salut:

hey yarum bee, karizmaya bak:queen:
çok şekill çıkmışım yine:cherry:
teşekkürler olcan fotolar için:cat:

ibrahim abi, gerçekten teşekkürler:)

yaw bi de en son fotoyu çekilirken çok korkmuştum çıkmayacak diye:) fotoyu çeken (eski harleycilerdenmiş) amca titretecek diye çok korktum ama allah titretmemiş:)

Super Moderator
LesPaul' Alıntı:
hey yarum bee, karizmaya bak:queen: çok şekill çıkmışım yine:cherry:
Pek alçakgönüllüyüz bakıyorum:p
Nice karizmatik fotoğraflara...:rendeer:
LesPaul' Alıntı:
teşekkürler olcan fotolar için:cat:
Rica ederim, az olmuş ama öz olmuş(Yazıyı yazarken keşke şurayı da çekseydik dediğim birkaç yer daha çıktı).
LesPaul' Alıntı:
ibrahim abi, gerçekten teşekkürler:)
Tekrar teşekkürler:rendeer:(Biz sadece bir bardak çay istemiştik:p)
LesPaul' Alıntı:
yaw bi de en son fotoyu çekilirken çok korkmuştum çıkmayacak diye fotoyu çeken amca titretecek diye çok korktum ama allah titretmemiş
Kontrol ettim o çektikten sonra, gerçi o ekranda da çok ayrıntılı görünmüyor.
LesPaul' Alıntı:
(eski harleycilerdenmiş)
Sen sen ol motorunla kız lisesinin önünde hava atma sakın...:p

ebo

Ya inanamıyorum kendime ben bu başlığı nasıl kaçırdım.Şimdi baktımda gerçekten güzeldi.Ben kendi adıma çok eğlendim.Çeeeeeekkkkkk ortaya bi karışık alevli.....

Super Moderator
:mrgreen: Aman bir alevli daha gelmesin ortaya, kapalım 3-5 paket çekirdek yeter...:cherry:

ebo' Alıntı:
Ya inanamıyorum kendime ben bu başlığı nasıl kaçırdım.
Ben de cevabı yeni gördüm :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar