Arn 150 Aldim. Yasanabilecek Sorunlar Nelerdir.

Merhaba 2 Gun Once Arn 150 Almis Bulunmaktayim. Keeway' In Yaptigi Kampanya Cazip Geldi Birazda Gaza Geldim Ve Almis Bulundum. Acikcasi Motor Hakkinda Hic Bilgim Yoktur, çünki Ilk Motorum. Yasayabileceğim Muhtemel Sorunlari Onceden Istedim, Motoru Kullanan Arkadaslardan Tecrubelerini Paylasmalarini Rica Ederim. Herkeze Iyi Gunler Ve Simdiden Tesekkurler

Hayırlı uğurlu olsun bende 2 gün önce senator 150 aldım.Yarıştıralım mı? Ne dersin:queen:
Kazasız belasız kullanman dileklerimle.Sevgiyle kal.:rendeer:

Bende aynı teknik özelliklerde matrix 150 aldım bakalım ne sorunlar çıkartacak yada çıkartmaycak:)

Hayırlı Olsun Kardeş Benim Yapamadığımı Yapmışssın :( Bende En Yakın Zamanda Senin le aynı kaderi paylaşmak istiorummmmmmmmmm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kardeş bende bugün aldım plaka ruhsat dahilmi aldın

Bence en büyük sorun , benzin deposunun boşalması :) :) onu da artık sürekli dolu tutman gerekecek!

hayırlı olsun kardeşimm....o motorun bana önden görünüşü çok küçük gelıoo ama kalıtelii bir motor
...

hayırlı olsun arkadasım.guzel motor almıssın.sorun cıkaracagını zannetmıyorum.
ıyı gunlerde kullanman dılegıyle....

hayırlı olsun arkadaşım walla bnim arnlerde hep dikkatimi çeken şey frenler hep ötüyo sorun sayılmaz heralde bide arkadaşın biri benzinden bahsetmiş su anda sana bnzin problem değilmiş gibi gelir motoru hep zevk almak için binersin ama bi gün gelir benzinden kafayı duvara vurmaya başlarsın mesala bn

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar