naked 'la en yüksek seyir süratı?

CUM

bir nakedla yaptığınız en yüksek hız nedir arkadaşlar ( naked motoru olanlar ) yada rüzgardan rahatsız olmadan yapılabilecek en yüksek seyir hızı nedir ,kaç km hızdan sonra kafanız bi sağ bi sol rüzgarla boks maçı yapıyo , ön cam takılarak ne kadar rüzgar kesilebiliyo . Bu soruları sormamdaki amaç hız yapmak için değil , hız yapmak isteyen race motor alsın tabiykide ama yeri gelince gazı sıkıyosunuz elbetteki , rüzgardan kötü etkilenmeden kaç km hıza çıkabiliyosunuz ?....

( konu daha önce açıldıysa özür )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cometle 160 civarı gittiklerini biliorum

bende bu sorunun cevabını merak edıyorum acıkcası
cunkı er-5 yada gs 500 almayı planlıyorum...
ben hızı seven bırı degılım bana otobanda 120km hızın yeterlı
olacagını düşünüyorum...:cat:

önemli olan hızdan ziyade yollarımız zaten 150-160 km kaldırmıyorki ve sehiriçi ve şehir dışı 90km yakıt yönünden de ideal süratlardır ama lütfen biraz daha fazla dikkat
kazasız günler

selamlar arkadaşım nakedlar konusunda uzman sayılırım pek çok nakedım oldu triumph kawasaki honda hepside 140 dan sonra adamı yoruyor ön cam takıp eğilincede komik görünüyorsun en ideal hızı 140 ama 240 yaptım speed triple
naked da alınacak motor ducatidir oturuş pozisyonu olarak race e daha yakın gibi ön cam koydunmuda eğilirsen fazla sırıtmazsın ama nakedlarda amaç zaten hız değildir nakedlar 0 dan 100 de raceleri tokatlamak için vardır arkadaşlar :] muazzam torklu makinalar vesselam gelsin bir race ses çıkartsın yanınızda vız vız siz bir gaz açın uzayın arkanızdan bakakalsın ama 100 den sonra yarışmayın sanki galip gelmiş gibi yavaş layın dalga gerçmiş gibi :]]] yoksa tokatlanırsını ehhehe

önemli olan hızdan ziyade yollarımız zaten 150-160 km kaldırmıyorki ve sehiriçi ve şehir dışı 90km yakıt yönünden de ideal süratlardır ama lütfen biraz daha fazla dikkat
kazasız günler

aslına bakarsan benım ıcın 80-90 km hız bıle yeterlı ama
otobana cıktıgımda neredeyse yardım serıdınden gıdecegım
sağ serıtte 80-90km hızla gıderken sellektör yapan söförler var...:pale:
ben motorumdan memnunum ama er-5 benım hayalim....:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hyosung 2006 model gt250 comet
izmit otoban 10saniyelgine max 160 km ama rüzgardan çok etkilendi
ve hiç gerek yok şehiriçi 90 km otoban limitlerimiz 120 km.

Kawa 750 LTD ile (dik oturuslu bir motordur, avartima bakin)

rahat, keyifli ve fazla yorulmadan ideal sürat 90 ila 110 arasidir, gerekkaldiginda arac gececekseniz aninda 150 ye cikar ve sonra yine rahatlar, konvoyun önünde gidersin.
110 - 130 arasi bedenizi rüzgara karsi egmeden ama kollariniza fazla kuvet uyguluyarak gidilir... isiniz acil ise...
tabiiki 180 de gittim, kafam sag sola oynayarak, ucmamak icin tüm kuvetimle gidona sarilarak, fakat keyifin ve zevktin cok ötesinde otoyolda 2 saat e yakin bir yolculuk yaptim.. eve geldigimde müthis bir yorgunlik ve ertsi gün kas agrilari ve bitkinlik :(

bende hyosung_gt 250 var, TEM de izmite giderken, yolun çok iyi bildigim bir yerinde deneme amaçlı 170 km ye çıktım
1. Çok fazla rüzgar yedim, o zaman rahatsız etmişti ama artık alıştım 120 - 130 arası aldıgım rüzgar fazla rahatsız etmiyor
2. Çok korktum, ilk kez bu hıza çıkmıştım çünkü
3. kaskım flip up oldugu için inanılmaz bir uğultu oluşmuştu kafamın içinde

şahsi fikrim motor ve cc ne olursa olsun naked bike ile çok uzun süre yüksek hızda yolculuk yapmak hem çok yorucu hem de dikkat dağıtıcı oluyor

cbf 500 le 180 km hiz yaptim canakkale donusu ama ruzgara karsi boks maci uzun surmuyo 4-5 dakikada nakavt ediyo yavaslamak zorunda kaliyorsun.
ama rahat bir yolculuk yapmak istiyorsan 100-120 km/h aurat iyidir.

Keeway SL var bende modifiyeli piston degisik.130 basiyor ama yoruyor.Sehir ici anlik otobana girip cikarken basiyorum ama sehirler arasinda 30 dk dan sonra resmen salak oluyor adam. Konya git gel yaptim surekli 120 ile gittim. Eve geldigimde perisan bir haldeydim.

Gezgin sovalye anlatim seklini cok begendim seneye bende naked aliyorum aklimda tutacam bu dediklerini kesinlikle..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
120 den sonra uzun süreli kullanımlarda ense kökünde ağrı yapar.

himm bu ara... rüzgarin etkisi x2 ile cikar. yani 100 ile 120 kmh arasindaki sürat farki %20, ama rüzgarin direnc farki %40 dir :)

gs 500 de artcı olarak gittim ve 120 den sonrası berbat bir histi kafam sağa sola gidiyordu :)

intercom kardeşim mühendisliğe gerek yok :] 120 den sonra çarpıyor adamı işte hehe ama şerefsizlerin tipi de çok vahşi ya insan çarpsada çarpmasada biniyor gerçektende en sert motorcular nakedcıladır harleyci raceci hikaye direk rüzgar yüzümüze göğsümüze belimize heryerimize yiyirouz :]

Ben GT 250 Comet Hyosung sahibiyim tarz olarak yüksek hız yapmayan biriyim inanın 120 civarı seyrederken rüzgardan kafanızı kaldırmak çok güç kaskın aerodinamik yapısıda çok etkiliyor insanın boynunu geri çekiyor ve rüzgardan uğultusu hariç hiç bir şey duymuyorsunuz kontrol zorlaşıyor.Ancak tüm bunlar Johhny Rook arkadaşımın dediği gibi alışana kadar bir süre sonra rahatlıyor bundan ayrı bir haz almaya başlıyorsunuz benim naked tercih etmemin sebebi motosiklet fazla dikkat çekmez diye düşünmüştüm ama tam tersi oldu bilginize...
GS 500 ile 180 gördüm dahada rahatça basardı ama rüzgar yüzünden kendimi güvende hissedemediğim yolda gezindiği ve viraj yaklaştığı açısı arttığı için gaz kestim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende Suzuki Bandit 650S var. 200 km/h gordum ancak daha da bassam giderdi yalniz ruzgar vurdumu cok kotu oluyor.

Süper Moderatör (BBRR)
Naked kullananların ortak kanaati 120 km den sonra rahatsız ettiği yönünde ...Ne kadar güzel değilmi araçta otomatik bi hız kesici var bence bırakın böle kalsın cammam taktırmayın 120 yeterli sürattir üstü gereksiz...

CUM

naked motorları herkez beğenmiyo ama beğenen de fanatiği oluyo heralde teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar