- Konu Yazar
Siteye üye olduğum tarihten beri siteden çıkmaz oldum ve o kadar çok motor istiyordum.En sonunda oldu ama nasıl oldu pek iyi bişekilde olmadı.
Geçirdiğim günlerden baya bi stresliydim ve bigün anneme yine dedim anne alalım bi motor annem hayır almıycaz kesin kararımız bu dedi ve anneme bağırmaya başladığımı hatırlıyorum sonra kendime geldiğimde bütün apartmandakiler başımdaydı ve beni rahatlatmaya çalışıyorlardı. Ben meğersem sinir krizi geçirmişim, kafamı vurmuşum şişmişti o gün babam işten geldi ve önce psikoloğa sonrada motorcuları gezdik ertesi gün kararımızı vermiş bi şekilde motorcuya gidip motoru aldık motoru teslim almamız 4 gün sürdü. Şuan motorum 80 km de saşağıdaki resimde 77 gözüküyo çünkü sabah foto çektikten sonra gezdim
Şu an moralimi toplamaya çalışıyorum, soğumaya başlamıştım motordan ama gezdikten sonra motora karşı yoğun duygularım başladı:rendeer:
Eh çok yazdık sıra resimlerde
Benim haşmetim herkese yan bakar kimseden korkmaz
Bizim haşmetin boyu baya uzun aslında ayaklarımım ucuyla basıyorum yere
ale:
Birde önden bakış yapalım
Fotoğraf çektiğimi görünce hemen göz kırptı
:wiinkk:
Kilometre sayacını görmek isteyen
Bu da bizim haşmetin kardeşi geceleri kardeş kardeş yatıyolar bahçede
Eh son karizma pozuda aynadan ben vereyim:cherry:
Geçirdiğim günlerden baya bi stresliydim ve bigün anneme yine dedim anne alalım bi motor annem hayır almıycaz kesin kararımız bu dedi ve anneme bağırmaya başladığımı hatırlıyorum sonra kendime geldiğimde bütün apartmandakiler başımdaydı ve beni rahatlatmaya çalışıyorlardı. Ben meğersem sinir krizi geçirmişim, kafamı vurmuşum şişmişti o gün babam işten geldi ve önce psikoloğa sonrada motorcuları gezdik ertesi gün kararımızı vermiş bi şekilde motorcuya gidip motoru aldık motoru teslim almamız 4 gün sürdü. Şuan motorum 80 km de saşağıdaki resimde 77 gözüküyo çünkü sabah foto çektikten sonra gezdim
Şu an moralimi toplamaya çalışıyorum, soğumaya başlamıştım motordan ama gezdikten sonra motora karşı yoğun duygularım başladı:rendeer:
Eh çok yazdık sıra resimlerde
Benim haşmetim herkese yan bakar kimseden korkmaz
Bizim haşmetin boyu baya uzun aslında ayaklarımım ucuyla basıyorum yere
Birde önden bakış yapalım
Fotoğraf çektiğimi görünce hemen göz kırptı
Kilometre sayacını görmek isteyen
Bu da bizim haşmetin kardeşi geceleri kardeş kardeş yatıyolar bahçede
Eh son karizma pozuda aynadan ben vereyim:cherry: