Motorsuzluk tedavisi ve nurtopu gibi motor:hikaye +fotolar

Siteye üye olduğum tarihten beri siteden çıkmaz oldum ve o kadar çok motor istiyordum.En sonunda oldu ama nasıl oldu pek iyi bişekilde olmadı.
Geçirdiğim günlerden baya bi stresliydim ve bigün anneme yine dedim anne alalım bi motor annem hayır almıycaz kesin kararımız bu dedi ve anneme bağırmaya başladığımı hatırlıyorum sonra kendime geldiğimde bütün apartmandakiler başımdaydı ve beni rahatlatmaya çalışıyorlardı. Ben meğersem sinir krizi geçirmişim, kafamı vurmuşum şişmişti o gün babam işten geldi ve önce psikoloğa sonrada motorcuları gezdik ertesi gün kararımızı vermiş bi şekilde motorcuya gidip motoru aldık motoru teslim almamız 4 gün sürdü. Şuan motorum 80 km de saşağıdaki resimde 77 gözüküyo çünkü sabah foto çektikten sonra gezdim:)
Şu an moralimi toplamaya çalışıyorum, soğumaya başlamıştım motordan ama gezdikten sonra motora karşı yoğun duygularım başladı:rendeer:

Eh çok yazdık sıra resimlerde
Benim haşmetim herkese yan bakar kimseden korkmaz:)

p8160835la8.jpg

Bizim haşmetin boyu baya uzun aslında ayaklarımım ucuyla basıyorum yere:pale: :)

p8160836id8.jpg

Birde önden bakış yapalım

p8160839nn2.jpg

Fotoğraf çektiğimi görünce hemen göz kırptı:):wiinkk:

p8160840mm0.jpg

Kilometre sayacını görmek isteyen

p8160837fu0.jpg

Bu da bizim haşmetin kardeşi geceleri kardeş kardeş yatıyolar bahçede

p8160841bv9.jpg

Eh son karizma pozuda aynadan ben vereyim:cherry: :)

p8160838du5.jpg

Hepimizin motor alırken bir hikayesi var.Seninki biraz acılı olmuş:)
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun.

İnşallah ileride ekonomik bağımsızlığını kazanır da, sinir krizleri geçirmeye gerek kalmadan çok daha güzel motorlar alırsın.

Doğuş karderş iyi günlerde güle güle kullan.. Şunuda unutma ailen senin iyiliğini düşünür herzaman o yüzden çok dikkatli kullan onları üzme.. sevgilerle Just_

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı uğurlu olsun
korumalarını kullanmayı unutma, almadıysan da edin bir an önce
ailen gene seni ne kadar seviyor bak
içleri hala kıpır kıpırdır emin ol
korumaları da kullandığını görünce daha bir rahatlarlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailenin Güvenini Sarsmadan Güzel Günlerde Kazasiz Belasiz Kullan
Hayirli Olsun

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanırsın inşallah ki ailenin korkmasına gerek olmadığını onlara göstermiş olursun.

bendemi kriz gecirsem napsam yaa baska care kalmadı wala kardeşim tekrar tekrar hayırlı ugurlu olsun :rendeer:

Çok sevindim Doğuş motoruna kavuşmana.
Hayırlı olsun.Kazasız belasız günlerde kullan.

kanka cidden biraz zor olmuş tabi aileler anlamıo bazen biz gençleri ama bir şekilde kendimiz haklı bulduruyoruz . yani bir sebebimiz varki istiyoruz motoru gençlik heyacanı olabilir veya tutku olabilir bunu ileride anlarlar ama tabiii biraz sonu acı oluyo bazen.. ama yinede onlarada hak vermeliytiz dimi onlarda bizi düşünüolar haklı olarak temel nedenide bu bu işin....ama yinede canını sıkma eğer güzel bir şekilde kullanırsa eminim onlarda sevinirler yavaş yavaş .... saygı duyarlar motor hakkında sana.... geçmiş olsun ayrıca biraz daha dikkatli abi...:D

Hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun Doğuş kardeşim

bende geçen gün krize girme taktiği yaptım baygın rolündeyken hapşırdım artık ebedi almazlar bana motr falan :)

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Hayırlı uğurlu olsun bakalım Doğuş bey bunun kuyruğu azcık yamuk duruyo ne zaman ıslatıyoz bunu Allah kaza bela göstermesin bakıyorumda bi resim koymuşun sonra motorla gezmeye gitmişin herhalde duruma bakılırsa seni sitede çok göremeyeceğiz bu gidişle

Sana Geçmiş Olsun Motorunda Hayirli Olsun Kardeşim Ben Ewdekileri Ikna Ettim Ama önümüzdeki Sezon Alicam Inşallah.tekrar Hayirli Olsun.allah Kaza Bela Vermesin.
:) :) Kullan

Hayırlı uğurlu olsun Güle güle kullan.
:pr: atarak zaman geçmez
sonra kaskın sana yetmez
:queen:

hadi bakalım güle güle kullan kazasız belasız.

çok yakışıklı çıkmış motosiklet :)

Denizli İl Temsilcisi
ABİ HADİ HAYIRLI OLSUN allah bol cc li motorlar nasip etsin herşey gönlüne göre olsun bende keeway arn kullanıcısıydım dikkat et bizim motorların süspansiyonu çok yumuşak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar