Yıl 1917...başlangıç motorum ne olmalı ?

arkadaşlar bilmedim şimdi bu resimleri gördükten sonra, bence mopedle bile başlayabilirsiniz, rahat olun :p

o zamanların en sıkı race makinası muhtemelen, başlangıç motoru olarak tavsiye edilmiyor tabiki, tehlikeli olabilir

cruiser ile başlamak isteyenler için ideal bir makina

eger özel yapım egzost istiyorsanız

dikkat mi çekmek istiyorsunuz, tabiki indian

hadi bu da naked bike katagorisinde olsun

sanki hepsi birbirine benziyor, karar vermek çok güç, bir kaç tane daha

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
son fotoya hasta oldum.acaba servisi yedek parcası varmıdır.bunlar cinlielrden daha sağlam değilse bende eşşeğim

son fotoya hasta oldum.acaba servisi yedek parcası varmıdır.bunlar cinlielrden daha sağlam değilse bende eşşeğim

maalesef bunların ithalatı yerli üreticiyi koruma kanunu nedeni ile yasaklandı, zaten ülkemizde bu teknoloji kalitesinde onlarca marka var şu an....:p

birine biraz kalın teker koysalar motora benzicekmiş ama hepsi motorlu bisiklet be abi :) bunlar giderken dıf dıf dıf dıf diye seste çıkarr

Sen ne diyosun locco, sağlam olmaz olurmu baksana 100 yaşında makinalar çil çil duruyor. Tamamıda tıkır tıkır çalışıyordur bunların, millet ispanyadan türkiyeye geliyor '60 model BSA, Royal Enfield motorlarla. Şimdikilerin alayını yer yutar.

dedemden daha yaşlılar.dusunsene zamanında bunla gezip piyasa yapmışlar.o zaman nadir bulunan asfalt parçaları ustunde lastik de yakıyorlardır.bu motorlarla beraber motorcu sevdalısı hatunların atalarının da resimlerini arıyorum bulursam koyucam

mesela bu ablamız ya da ninemiz motorlara bayılıormuş.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Frenlerine bakınca (en üst resimdeki cyclonda fren namına hiçbirşey yok) bu motorlarla başlamak hayabusayla başlamaktan daha tehlikeli geldi. O zamanki kask anlayışı da kafaya geçirilen deri bir takke olunca....

O yıllarda en güzeli motora hiç başlamamak. Böyle kanıyla şwey şwey....

hayalimdeki motosikletler.

arkadaşlar gördüğünüz motosikletler artık antika olduğunu unutmayalım herbirine rahat sıfır motosiklet verenler var bugün elli'li yıllar'ın motosikletleri yurtdışına gidiyor.lütfen eski motosikletlerin kıymetini bilelim.

Bunları örnek alıp retro tarzında dizayn yapan custom'cular var yaw! Bence hala süper görünüyorlar.Eline sağlık.:cat:

bunların freni nerde be gören varmı :p

Güzel paylaşım , teşekkürler .
Bunlar arasında İndian V Twin var ki o motor marka olarak benim İdol'ümdür .
Teknik olarak bizden öncekilerin nasıl çalıştıklarının en güzel ispatı.
Motorlara dikkatli bakınca adamlar sadece hız,performans ve buna benzer günümüz düşünceleri dışında ciddi manada sanatsal kaygılarla yola çıkıp ürünlerini bu şekilde piyasaya sunmuşlar.

sanki araba kullanır gibi kullanılıyomuş gibime geldi. vites elle gaz ile frende ayakta olabilir.

Mersin İl Temsilcisi
baba bunlar harika yaa. resim arşivime ekledim ama bunlardan bir tane benim olsa motosiklet acentası verirler her biri için ama ben bir tek jant telini deişmem... ellerine sağlık

Valla Benİm HoŞuma Bmw Lerİn Şaftli Olan Eskİ Model Motorlari Var Onlar HoŞuma Gİdİyor Bİdesesİ Var Deme Gİtsİn EĞer Adam Gİbİ Bİ Servİs Olsa Ben Eskİ Model Bİ Motor Alip Onu Yaptirip Bİnerdİm Ama Şİmdİ Çİnlİlerle KardeŞ Olduk Napalim Olmasakda Olduk ÇÜnkÜ Onlar Heryerde!!!!!

BİSANCI_42 abi bahsetigin makina bu olsa gerek :) BMW R 27 (NAMIDEGER SAFTLI BMW)
adszkb0.png
[/URL][/IMG]

son fotoğrafa bende hasta oldum teşekkürler johnny_rook

BöYLe eski bir motor bulup dısını yaptırıp evimin bir kösesine koyacağım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar