scooter için performans eksoz

arkadaslar bu scooterler için performans eksozu nerden bulabiliriz bana yardımcı olursanız çok sevinirim:)

yapacağınız şey eğer yaşadığınız yerde araba eksozcuları motorlara abart eksoz takıyosa onlar yapar ama ustası lazım...
ADANA da bi çok arkadaşımızda var...

Ben monero 150 lik motora özel yapım egzos taktırdım ve performans % 10 arttı. Ama motor garanti dışına çıkıyor bu riski alabileceksen ben sana yardımcı olurum kardeş.

Motor Nİye Patlasin Yaw SonuÇta Baca GenİŞlİyor Bunun Neresİ Anormal Motor Daha Serİ Ve GÜÇlÜ Olur Ama Cebe Zarar Ah Bana İzİn Verseler BeŞ Dakka Durmam Ama

Motor Nİye Patlasin Yaw SonuÇta Baca GenİŞlİyor Bunun Neresİ Anormal Motor Daha Serİ Ve GÜÇlÜ Olur Ama Cebe Zarar Ah Bana İzİn Verseler BeŞ Dakka Durmam Ama
saol dostum bilgilendirdiğin için cebe zarar dedinde fiyatı ne kadardır acaba ??? bide ses değişir mi???takınca perf.egzosu...

Velespİt Cbr ArkadaŞim Bİ Taktirirken Cebe Zarar Yanİ 300 Max Fİyat Sanirim Bİzİm Oralar Pahali Ama Habusa 01 ArkadaŞin Adanada Tanidiklari VarmiŞ Orda 200 300 Arasi Dİyorlar Bİde Motorun Fazla Yakar Ör:100 Km De 2 Lİtre Yakiyosa 2.5 Lt Yakar Yanİ GÖz ÖnÜne Alinacak Bİ Yakit Sarfİyati Yok Ama Bİzİm Aİle İzİn Verse BeŞ Dakka Durmam Hemen Motorla Adanaya Gİdİp Yaptiririm Maalesef İzİn Yok

Ben eksozu 100 ytl yaptırdım. Ama öle standart bişi değil tamamen özel yapım.
Görünümüde kaplama olduğu için gayet iyi. Şuana kadarda motor servislerinden tam not aldı. msn: ([email protected]) ararsan sana tam bilgide verebilirim.

Motosikleti
Forza 250
Scooter a performans egzoz berbat olur bence.
Çünkü vitesi kendi ayarliyor ve istediğin sesi alamazsın bence
şurda bir örneğini vermiştim. bir bak istersen
ama tavsiye etmem.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=19634
Yalnız şunu belirtmem lazım
Resimdeki model burgman ın 650 lik tiptronic modelidir. Elle manuel olarak değiştirilebiliyor bu motorda.
Dediğim gibi otomatik vitesli bir scooter da berbat olur.

bu otomatik vites motorcu kardeşlerim bu egsoz olayına neden giriyorlarki.?

benim 4 vitesli yarı otomatik commuterim'den gelen orjinal egsoz ve motor sesi müthiş gerçekten.her viteste ayrı bir ses.1. viteste bir baıyorsun gören kawasaki geliyor zannnediyor.

malesef bunu otomatik vitesli kardeşlerim yapamıyor galiba.

çünkü motorun yanında çalışan kayış aktarım sesinden başka bir ses gelmiyor:) yani kayış sesi..hiç etkileyici değil bu açıdan!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar