ilk kaza'mı yaptım...:( :(

arkadaşlar geçen hafta sonu ilk kazamı yaptım.keçiörende evin orda kavşaktan dönecekken kırmızı ışık ihlali yapan bir dört tekerli hayvan yüzünden kaza yapmış bulunmaktayım.Bana yeşil yanıyordu tam geçerken hiç hızını kesmeden direk daldı allahtan fazla birşey yok çünkü kask vardı ve motoru altımdan attım o sayede kurtuldum motor sürüklendi,motor ve bende biraz sıyrıklar var.gerçekten çok kötü bir deneyim oldu ilk olduğu içinmidir nedir çok tuhaf oldum.o gündür motora hiç ellemedim sanki daha kötüsü olacakmış gibi ne alakaysa,bilinç altı heralde.şans işte uzun zamandır çıkartmıyordum motoru o gün sadece kardeşimi basket sahasından almaya gidecektim o yüzden çıkarttım yürümek istemedim olacağı varmış allah herkesi daha beterinden korusun.

geçmiş olsun. ilk kazada böyle hissetmen normal. hiç korkma. ama kıyafetsiz binme. kaza yaptıkça tecrübe kazanacaksın. yeter ki kazaların büyük olmasın. kaza yaptıktan sonra olayın olduğu yere gidip " ne yapmalıydım?" demekte fayda var. hatalı olmayabilirsin. yine de "başkasının hatasından nasıl kurtulabilirim?" diye düşünmek gerek. ben yeşil ışıkta bile geçsem kırmızıda geçen bir dallama var mı? diye kontrol ediyorum... tekrar geçmiş osun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun arkadaşım...

saolun arkadaşlar...dallama ne yapacak durdu baktı bende birşey yok motorda da birşey yok öyle aval aval baktı bizim mahalle zaten taksiciler filan geldi hemen saolsunlar ben olayın sersemliğiyle adama bile birşey yapamadım ya zaten en çok ona yanıyorum ya.

Geçimiş olsun dostum... Önemli bir not... kaskınızı mutlaka takın...

Geçmiş olsun

Allah başka (ciddi )kaza vermesin kardeşim,küçük kazalar 'copyrıder' arkadaşımızın da yazdığı gibi bizler için birer tectübe ben yıllar içinde birçok ufaklı tefekli kazalar atlattım ;Allaha şükür ciddi bir sorun yaşamadım ve her yaşadığım olay banabir ders oldu ;Ama o sersemlikle karşımızdakine bişi diyememe sorunu yokmu yanii...!!!:)

geçmiş olsun dostum ilk yanan yeşilden ve ilk yanan kırmızıdan her zaman korkarım.dikkatli olmak lazım etraf bir sürü cahil hayvancık dolu..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vay hayvan vay... Ebesini öpmeliydin onun.. neyse..

geçmiş olsun, umarım daha beterini yaşamazsın,
lütfen dikkat ve yavaş.

geçmiş olsun arkadaşım bende yeni kaza yaptım şu an sol el alçıda ama napalım böle öğrenecez bu işi sanırım ama çok dikkat isteyen bir iş o yüzden çok dikkat umarım en son kazan olur inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar