150 ytl ye Korumalı Mont

Monta verebilcek 150 ytl param var ve korumalı mont istiyorum neler alabilirim neler tavsiye edersiniz birde ben edirnedeyim üstüne giymeden alma dediler bana ben bu olayı nasıl halledebilirim

150 ytl ye bulabileceğini sanmıyorum dostum.sirkecide her beden bulabilirsin.

Super Moderator
Sanırım Armode marka montlar bulunabilir anca o fiyata.Emin olmamakla birlikte 159 YTL gibi bir fiyat hatırlıyorum. Biraz da pazarlıkla 150 civarına alınabilir.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
babacım senin vücudun ne kadar değerliyse montun da okadar değerli olması lazım.bence sen biraz daha para biriktir ondan sonra güzel bi mont al derim.yanlış anlama akıl vermek gibi anlama kardeş ben senin iyiliğini istiyorum ama 150 ytl ye korumalı bi mont bulabileceğini pek sanmıyorum.ama yinede 2.el belki düşürürsün kolay gelsin...

150 ytl ye bulunanlar genelde yazlık oluyo sanırım benim duyduğum.
önümüz kış daha sağlam birşey istiyorsan zor.bence de sen o 150'yi 250 falan yap en azından daha dayanıklı,kaliteli birşey al..
ben de mont arıyorum,derdini anlıyorum...kolay gelsin.

Armode dendigi gibi 150 ytl civarinda Metro Gross market satiyordu bir ara. Arastir Sirkecide bulursun.yuksek hizlara cikmayan motorcular icin bence gayet iyi.

Motosikletim Keeway Matrix 150 95 km den fazla hız yapabileceğini zannetmiyorum

istiyosa 60 km yi geçmesin kışın soğukta o soğuk böğrüne işledimi o zaman anlarsın milletin ne demek istediğini

200ytl civarı yaz kış giyilebilen montlar var içi filan çıkıyormuş galiba onlar nasıl acaba yoksa direk kışlık full koruma montmu almalıyız

abi para kolay kazanılmıyo at o 150 ytl yi kenara,biraz daha bekle bu süre içinde dikkatli olman lazım ama sonra bizim yüzümüzü kara çıkartma,biraz daha para biriksin sağlam bir şey al derim ben..150ytl ye korumalı mont olur tabii ama yani ona göre işte..

doğuş 110 ytl ye hem yazlık hem kışlık olan mbm marka motorcu ceketleri var bendeki ondan gerçekten de güzel kim ne derse desin herkes bütçesine göre:rendeer:

200 ytl verirsen ZEN marka astarlı file montlar var tam korumalı, içini çıkarıp yazlık olarak kullanabilirsin. Birde 120ytl civarı kışlığı var ZEN BLACK serisi o da full korumalı cordura kumaştan ve fosforlu şeritleri falan var üzerinde. İki modelide tavsiye ederim hatta 120 lira olanı kış için daha bile başarılı olur. Özen motor bayilerinde bulabilirsin istersen sitelerine girip bir göz at ben çok memnunum.

Bu arada senin motorun 95km'yi rahat rahat geçer, hayırlı olsun güle güle bin...

Bedenini söylemen yeterli...

Merhaba.. Türkiyedeki uçuk motor giyim fiyatı dönemine biz son veriyoruz. NICOSS markasını yakın bir gelecekte tüm motor camiası duyacak. Nedeni kalitesine ters orandaki fiyatı. Fazla söze gerek yok.. Artık 150 ytl yede kaliteli ve korumalı "kullanılmamış" mont alabilirsin..Bedenini söylemen yeterli... Tel :05382097984 ilkan

BENDE VAR ARMODE KISA MONT. HAFİF KORUMALI (SERT KORUMALI DEĞİL YANİ)..Boludan 150 ytl ye almıstım...1 ay once falan. Gayet iyi.. Senin işinide Fazlasıyla görür derim...

Arkadaşlar 150 ytl ye Shark marka montlar var ben reviti çaldırınca bu markayı aldım inanın kalite aynı kumaş çok iyi Korumalarıda gayet iyi tavsiye ederim

dun nihayet File montlar geldi Moto-Access'in. 89 € ya aldım tavsiye ederim.

Koruma şart

Herkese merhaba,

Motosikletimi aldığım günden bu yana Kask'tan başlayarak Mont, Eldiven, Bellik gibi olmazsa olmaz donanımları araştırdım ve netice olarak ya malzemenin Yaz/Kış şartlarına uygun olmadığını ya da kalite olarak ( dayanıklılık anlamında ) yetersiz olduğunu gördüm.
Kaliteli malzeme elbette var fakat tam anlamı ile fahiş fiyatlara.

Netice itibarı ile Artçım dahil kaskları ( Takachi marka ) Almanya ( ebay ) dan sipariş ettim! adet 79,90,-€ ve bu kask 2005 yılı TÜV test şampiyonu! Fiyat / verim bakımından, Arai, SHOEI XR1000, AGV Ti-Tech ya da BMW Sportintegral ve daha nice kendinden 6 kez daha pahalı rakiplerinden tüm kriterlerde üstün çıkmış bir ürün! hatta rakiplerden birinin fiyat 998,-€ :silent: bu nedenlerden dolayı daha önceki yazılarımda da Kask alırken mutlaka bir belge isteyin demiştim.

google da takachi.de olarak aratırsanız test neticeleri hakkında bilgi edinebilirsiniz Not: Almanca'dır ama anlaşılamayacak bir şey yok.

Kıyafetlere gelince. Artçım dahil yaklaşık 450,-€'a %100 su geçirmez,3 noktadan bolluk ( beden ) ayarlı, kritik noktalar sert kabuklu ve gerektiğinde değiştirilebilir, İç Polo astarı çıkarlabilir ve daha nice özellikli Mont. Pantolon yine Mont gibi % 100 Su geçirmez ama nefes alabilir, özellikle zor aşınan malzemeden üretilmiş. Bellik extra geniş ve sırt kısmı metal destekli! adalelerin korunması için, Eldiven yaz ve Kış için 2 ad.

evet tüm bu saydıklarım yaklaşık 620,-€ tutuyor. Türkiye de bunları bu fiyatlara yakın almak ancak hayal olurdu her halde! Belki yanılıyorumdur ama ben bu fiyatlara 2 kişiyi donatabilecek malzeme bulamadım.

Koruyucu kıyafetlerde mutlaka iyisine bakmalı! Ustalar bilir, Kış aylarında 20km sürat dahi tehlikeli olur sağlık bakımından.

Güvenilir malzeme illaki pahalı olmamalı!
Selamlar,
Özer

Az kaldi arkadaslar..Sizleri bu dertlerden yakinda kurtariyorum..Beni izlemeye devam edin...NICOSS

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar