Kırmızı Canavarımın Resimleri

Benim ehliyetim cuma günü elime geçti ve bunun şerefine 150 km yol yaptım.

Ve KIRMIZI CANAVARIM ile resim çekelim dedik

işte resimler

1001513qj5.jpg

1001514te1.jpg

1001515wj4.jpg

harikasın dostum...eski bir Çekmeceli olarak sanki senle kaderlerimiz aynı gibi...bende tepeüstünde cumhuriyet mahallesinde oturdum...85-90 arası...Maslakta Işık okullarında 3 yıl çalıştım...bende motor aşığıyım vs...ortak yönler ve tesadüfler çok fazla...

ve K.çekmece benim için İstanbulun en muhteşem yeri...komşuluk falan her açıdan mükemmeldi o dönemler...hatta göçmen evsahibimiz vardı...göçmenler çok iyi olurlar çok insancıl çok samimi olurlar...K.çekmecede yaşamak isterim kanka...soğuksuyu menekşe plajını...kanaryayı...kapılarında sarktığım banliyö trenini hiç umutmam...kumkapıda yediğim midyeleri...cankurtaranda izlediğim maçlari...yenikapıdaki lunaparkı...floryada gs antrenmanlarını...bakırköyde şimdi kimsenin uğramadığı galerıayı...ataköyü...halkalıyı...off be ne günlerdi...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
harikasın dostum...eski bir Çekmeceli olarak sanki senle kaderlerimiz aynı gibi...bende tepeüstünde cumhuriyet mahallesinde oturdum...85-90 arası...Maslakta Işık okullarında 3 yıl çalıştım...bende motor aşığıyım vs...ortak yönler ve tesadüfler çok fazla...

ve K.çekmece benim için İstanbulun en muhteşem yeri...komşuluk falan her açıdan mükemmeldi o dönemler...hatta göçmen evsahibimiz vardı...göçmenler çok iyi olurlar çok insancıl çok samimi olurlar...K.çekmecede yaşamak isterim kanka...soğuksuyu menekşe plajını...kanaryayı...kapılarında sarktığım banliyö trenini hiç umutmam...kumkapıda yediğim midyeleri...cankurtaranda izlediğim maçlari...yenikapıdaki lunaparkı...floryada gs antrenmanlarını...bakırköyde şimdi kimsenin uğramadığı galerıayı...ataköyü...halkalıyı...off be ne günlerdi...

abi adam motoruyla resimlerini koymuş siteye sen neler yazmışsın ya resimlerde benim göremediğim bişeyler mi var acaba??

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler motosiklet dostlarım.

:rendeer: :rendeer:

donnıe kardeş avatarda yazanlar üzerine dedim ben...

hayırlı olsun.güzel bi alete benziyor.bilmiyorum sana zorluk çıkarıyormu?iyiymidir yani.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
donnıe kardeş avatarda yazanlar üzerine dedim ben...

(kitleme ambiansı 3-3) :queen:

bu arada ehliyet ve kırmızı canavarın hayırlı olsun kardeş kazasız belasız kullanman dileğiyle

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Belgen de motorun da hayirli olsun.:rendeer: .Allah, kaza bela ve nazardan korusun. güzel motormus. :rendeer:

:) hayırlı ugurlu olsun ehliyetinde motorunda cumartesi günkü resimler nerde kanka ben bulamadım
kazasıs belesız sürüşler

Camadan hayırlı olsun. Ben de perşembe aldım ehliyetimi, kursat görüşemedik bi türlü. Umarım ben de motor aldığım zaman bir MT gezisinde görüşürüz. Bu arad dizlikler benim aldığımın aynısı. Motorunda çok güzel görünüyo, üstüne yakışmışsın. Darsı başımıza. Birdahaki yaza aranıza katılırım umarım ben de motorumla. İyi sürüşler, ayrıca motor da tekrardan hayırlı olsun.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
hayırlı olsun çok güzel bir motor
birlikte keyifli keyifli nice yollar yaparsınız inşallah
gerçekten çok hoş
:cat:

(kitleme ambiansı 3-3) :queen:

bu arada ehliyet ve kırmızı canavarın hayırlı olsun kardeş kazasız belasız kullanman dileğiyle

vayy kitleme he...abi ne zaman berabere olduk biz...:queen:

ben hep öndeyim biliyom kendimi...daha doğrusu sanıyom diyim...

hacım ben kitleme efendisiyim....:bounce:

camadan kardeş yalnız pek muhatap olmadı nedense...halbuki severdi beni...neyse canı sağolsun....aynı mahallenin çocuğuyuz diye muhabbet açayım dedim ama pas vermedi...:salut:

iyi dilekler için herkese tek tek teşekkür ederim. inşallah ilk buluşmamızda görüşmek üzere.

atilla kardeş, resimleri bende bulamadım reha abi ne yaptı bilmiyorum.

Merhabalar,Öncelikle Sürücü Belgen hayırlı olsun, Kırmızı Canavarın'da çok güzelmiş.
Kazasız belasız ve keyifli günler dileği ile.
Diz korumaların harika! Her daim takman dileği ile.Kask'ı da taktınmı tamadır.:cat:

Tekrar, Hayırlı uğurlu olur inşaallah.:rendeer:

Selamlar,
Özer

teşekkürler

mete kardeş, nedemek pas vermemek işte sana tam goooollük bi pas

çek bi kanaryaaaa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar