Doohan'a kafa cezası..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
knDOOHAN_wideweb__470x327,0.jpg
Beş kez dünya şampiyonu olan motosikletçi Mick Doohan Sidney’de bir gece kulübünde karıştığı olay yüzünden para cezasına çarptırıldı..
41 yaşındaki Avustralyalı eski şampiyon Doohan çıktığı yerel mahkemede suçlu bulundu ve 2500 Avustralya Doları tazminat ödemeye mahkum edildi. Mick Doohan Cumartesi gecesi bir kulüpte karıştığı olay ve attığı kafa yüzünden mahkemeye çıkmıştı.

Doohan’ın avukatı John Reeves; “olaya karışan ve mağdur olan herkesten özür dileriz” dedi. Müvekkilinin davranışını “Tamamen mantık dışı” olarak tanımlayan Reeves, mahkemenin kararına saygılarının olduğunu belirtti.

Doohan 1999 yılında emekli olmadan önce, 1994 ve 1998 yılları arasında 500cc. Dünya şampiyonluğunu peş peşe beş yıl kazanmıştı.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Sporculara emeklilik stresi yaramıyor. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olayın içeriği ne oldunu bilmeden yazmışlar adamın biri durup dururken yaz sövmüşse o da dayanamayıp kfasının üstüne doğru düşmüşse :queen: vurdumu vurdu suçlu oldu hemen yok öle yağma :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
vay be adamım benim ...eurosport ta azmı seyrettim yarışlarını...efsane

Doohan'ın bir yarışta düşerek ayak bileği kırılmıştı en az 3 ay yarışamadı ama puanına yinede kimse yetişemedi şampiyon oldu.

vay bea küçükkenden beri babam az mı izledi ben kumandayı alıp kanal değiştirdiğimde babamın tepkisi falan

Bence adam tazminat almak için sataştı, yoksa kesin oda girerdi. Olayı görenleri dinlemek lazım.:)

süper bir motorcuydu. adam startta gerilere düsse bile hepsini teker teker gecer yine birinci olurdu.

Hiç bir şekilde bir efsane için pozitif hele hele negatif bir yorum yapacak nitelikte, bilgide, yetenekte insanlar olduğumuzu zannetmiyorum.
Onlar ne yaparlarsa yapsın saygı duymamız gerekiyor !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar