Metal aşkımla yolun sonuna geldik

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Artık ayrılık vakti ve bir daha karşılaşabilirmiyiz hiç bilmiyorum,düşünmekte istemiyorum.onunla ne acılar,sevinçler,hüzünler yaşadım kimse bilmiyor;bir ben, bir Allah,birde motosikletim...ilk uzun mesafeyi izmirle yaptık;125likle uzun yolmu olur...ybr'sa olur kardeşim motosikletini ii tanıyacaksın ...zaman oldu gecenin bir yarısı karar verdik;hedef marmaris dedik ve soluğu orda aldık...zaman zaman izmir seyahatlerimde yalnızca onlaydık...hem bir sevgilimi hem bir şehri terkederken gecenin koyu karanlığında,otoban yalnızlığında sırdaşım oldu.takma dedi bas gaza...son hedef sivas'tı bin km dedim...olsun dedi...utandırmadı sorunsuz gittik geldik...biz birbirimizi çok sevdik ve anladık...bütün başardıklarımız bunun sonucuydu...ama beni anlamalısın artık ayrılmalıyız.Herşey geride kaldı ve sen tatlı bir hatıra olarak kalacaksın bende...hoşçakal aşkım EELLVVEEDDAA

ne güzel yazmisin..... :rendeer: ben ayrildigim kizlara bile böyle duygulu sözler söylemedim :pr:

Gözlerim doldu beaa:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

İşte motor sevgiisi budur....Ne diyelim hayırlısı olsun kardeşş...

intercom' Alıntı:
ne güzel yazmisin..... :rendeer: ben ayrildigim kizlara bile böyle duygulu sözler söylemedim :pr:

heheehehehee :queen: boswer saten kızları cok sımartmaya gelmio :p

o YBR ne yapıyor şu anda acaba. :)

Gidipte düz bi duvara çakmasın ön grenajı 5. viteste

Forumdan Uzaklaştırıldı
intercom' Alıntı:

ayrıldığım kızlara bende böyle şeyler söyleyemiyorum.Galiba söyleyebilmek için hissetmek lazım birazda.. hem söylesem ayrılmaktanda vazgeçebilirlerdi:queen: ama motosiklet sevdası bir başka..

en kısa zamanda alcam yenisini bakalım hayırlısı olsun

Son düzenleme:
var yaa çok profesyonel bi yazı olmuş hobi olarak motor mu yoksa yazarlık mı ? :D
ahh ahh benm 81 model pejom beni beni böyle bırakacak olsa ben çok üzülürdüm düşünsene motor hade elveda ben başka sahip arıcam kendime dior
umarım ybr nin duyguları sağlamdır yoksa o motor hayretmez bundan sonra

Forumdan Uzaklaştırıldı
HevsMiSandiN' Alıntı:
var yaa çok profesyonel bi yazı olmuş hobi olarak motor mu yoksa yazarlık mı ? :D

yazmakla pek alakam yok.motosikletse hobiden biraz daha öte bir şey belki bir kültür yada tutku ne bileyim işte öyle bişi:cat:
sanırım baya bi duygusal takılmışız:)

motorlar kızlar gibidir biri gider biri gelir ama her giden bir şeyler götürür aranır özlenir anılır ama geri dönmez

arkadaş motor hayatına veda edio gibi geldi bana yaa... Ama cok güzel yazmıss..motorumuz azı var dili yok... Yolda bırakmadıgı sürece tek aşkımız sevdamız o oluyo :cat:

allah gönlüne göre versin,
umarım eskisini aratmayacak bir makinayla evlenirsin.:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
motorlar kızlar gibidir biri gider biri gelir ama her giden bir şeyler götürür aranır özlenir anılır ama geri dönmez

evet Cengiz hocam size katılıyorum ah birde kızlar motorlar gibi olsa ayrılmamız gerektiği zaman anlayışlı olabilseler :wiinkk: şu dünya nekadar güzel bir yer olurdu dimi..neysede..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar