- Konu Yazar
Biliyorum kaza haberleri duymaktan bıktınız ama yinede yazmak istedim. Her salı olduğu gibi halı saha maçına gitmek için abimi alıp yola çıktım. Yavaş yavaş tıngır mıngır yol alırken ( arkamda abim var tabi ) bi köprü girişine geldim. Köprü dediysem altından ufak bi dere geçiyo o yüzden papaz köprüsü diyolar Halkalı'da... Her neyse karşı taraftan gelirken U dönüşü yapılmaz diye bi tabela var yani karşı yoldan bizim gittiğimiz yola girmek YASAK... Tam oraya geldik öküzün biri u dönüşü yaptı... Tabi aramız cok az ya çarpıcaz yada düşücez. Ben fren yaptığım için düştük. ( aslında biraz daha soğukkanlı olsaydım daha yavaş düşebilirdik ama olan oldu ). Motor sağ tarafına azcık sürüklendi. Bende bişey yokta abimin bacağı motorun altında kalmış düşerken biraz ağrısı vardı. Neyse adama sadece öküz dedim çünkü en azında az ilerde durdu. Abimi tutmasaydım adamı dövcekti hoş aslında bende döviyim dedim içimden ama ya sabır diyip sakin olmaya çalıştım. Adam yok ben buraları bilmiyom, yok donuş yapılmadığını bilmiyorum diye sayıklıyodu. Ulan öküz koskoca dönülmez tabelasınıda mı görmüyon. Ben hala ya sabır diyorum. Sonra bizde hasar olmadığı için git dedim adama. Motora gelince motor koruma demiri yamuldu bide cam kırıldı. Adamdan onun parasını söke söke alırdım ama veremli hastam var dedi bende başımın gözümün sadakası olsun diyip bıraktım. Herneyse bizde bişey yok çünkü kalkıp maça gittik ayıptır söylemesi o sinirle adamları fena yendik
Aman dikkatli olalım arkadaşlar biz dikkat etsekte goruyosunuz yine kazalar oluyo... Kendinize ve motorunuza dikkat edin