150 cc motora neon

arkadaşlar 150 cc scoter a neon takmayı düşünüyorum 2 adet sağlı sollu takacam aküde bir sorun olurmu birde farları yaktığımda yanmasını istiyorum bunun için ayrı bir şey yapmam lazımmı yoksa alacağım neonun içinde kaplolar vs çıkarmı ayrıca neonla ilgili başka bilgiler varsa sevinirim.

kardeş eğer motorunun aküsü kendini şarj ediyorsa sorun yok hani. yok eğer etmiyorsa, aküyü değiştirebilirsin. vereceğin paraya göre tesisat çekiyorlar. farlar yanınca yanma olayını sorun etme, sen bile yaparsın yani

bak bn takmıştım neon 2 tane takmana gerek eğer motor avartındakiyse tam bagajın altına çapraz bi tane tak bir tane anahtar al (çıt pıt diyorlar) neonu aküye direk bağla anahtarıda kablonun üzerinde güzel bir yere bağla anahtarla kontrol et hiç farları işe kartırma derim bn aküde filan bi problem olmuyor

Şu avartındaki resmi koysana büyük şekilde bakalım bi aynı haraketi bn yaptım motor baktım uçtu gitti altımdan bana 250 milyona patlamıştı:pr:

12wolt sa tak .bende taktım ama fazla süürate dayanamadı beee GÜÜMMMM:mrgreen: YERDE:)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
12h/12A kuru akü almanı önerirm Yuasa olabilir. Neon lambalar cok çingene işi duruyor, onun yerine öne sis lambasi daha yararlı olabilir.

mavi renk park ampülü koydum ve neonla daha güzel olacak bence ama montajı nası yapacığımı nereye koyacağımı kestiremedim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar