çanakkale'ye Gidiyoruz!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılım
21 Haz 2006
Mesajlar
16
Riko, Max_PAYNE, Leoparus, Xsandros, Özkan( nickini unuttum volusia var kendisinde), Volkan, Cem şimdilik bu kadarız. Cumartesi sabah yola çıkacağız inşallah, amacımız şehitliği gezmek ve fırsat bulursak denize girmek. Plan yapmadık öylece çıkıyoruz gelmek isteyen olursa bana ulaşsın çadırda kalmayı düşünüyoruz, tabiki ehliyetli ve uzun yol tecrübesi olan arkadaşlarla ve grup sürüşüne uyacak olanlarla gitmek isteriz .
Çoğumuzda cruizer makine var bunuda belirteyim.
İritabt Cep ben değil başkası :) : 0533 471 75 56 (Besim)

----------------------------------------------------------------------------------
evet arkadaşlar dün çayır çimende bi kaç arkadaş bi araya geldik, xsandros, cem (bu arkadaşlar da racing makinalar vardı), riko, leoparus, Max_PAYNE (nam-ı diğer ben), volkan. özkan da gelebilir tabi. şu an 6 kişi gibi görünüyoruz. 2 racing dışında diğer arkadaşlarda cruiser makina var. tabi sonradan katılacaklar ve ctesi sabahına kadar gelecek arkadaşlarla beraber güzel bi gezi olacağı düşüncesindeyiz.
 
Katılım
20 Tem 2005
Mesajlar
1,271
*************************************************
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: crato **************

Gezi önerileri ve gezi konulu sohbetler bu başlıkta...

Eğer, yapacağınız bir geziyi duyurmak istiyorsanız Duyurular bölümünü kullanınız. Moderasyondan geçtikten sonra yayınlanacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst