ilk kazamı yaptım :( ahh kolum

Herkese merhaba arkadaşlar. Genelde bu sitede sadece yazıları okurum, ustalardan sürüş teknikleriyle ilgili bişeyler öğrenmeye çalışırım işim elverdiğince... İnanın bunların çok faydası olmuştur bana. Ama dün Şişli Polis karakolu - Taksim yönünde Nişantaşı'ndan gelen yolun kesiştiği yerde dananın biri yola yağ dökmüş, gördüm fran yapmadım ama motor yine kaydı :( altımdan motor uçtu, ben taklalar şeklinde yere... Hem takla atıyorum, hem de bakıyorum arkadan gelen araba var mı? :) neyse kalktım ayakkabımın tekini buldum, kaskımı çıkarıp gözlüğü yeni taktım (bozulmasın karizma, kuyruğu dik tutalım :)) Sonra bir motorcu arkadaş yardımcı oldu motoru kaldırdı. (motorcu her zaman birbirini kollar) Diz kalça ve kollardaki sıyrık ve morarmalar haricinde bişey olmadı. (kask takmamakta ısrar edenlere duyurulur, kask olmasaydı bu yazıyı okuyamıyor olabilirdiniz, çünkü direkt kask yere çarptı)
Neyse, bugün de servise verdim motoru. Gelirken taksiye binmek acayip koydu. Diyceğim şudur; Yola çok dikkat ediyorsunuz biliyorum suya, mucura... Ama yağ akıtmalarını asla ihmal etmeyin, girmeyin...
hepinize saygılar
zodi

geçmiş olsun dostum ucuz atlatmışın..trafik işte 1000 türlü olasılık var 1i side seni bulmuş..
gerçekten sende birşey olmadığına sevindim...:rendeer:

çok çok geçmiş olsun.
korumaların önemi yine ortada.
umarım motorun da ucuz atlatır, çabucak (ve tabi ucuza) kavuşursun.
selamlar.

teşekkür ederim arkadaşlar... Allahtan arkadan araba gelmiyodu. Ama şirkete geldim, kimseye anlatmıyorum tabii:) Bakıyorum herkes geçmiş olsun diyo, sonunda anladım ki gömleğin arkası yağ olmuş böyle resmen kazanın anatomisi gömleğe yansımış. Saklıyorum gömleği, atmadım makineye :) Eee Murat ve Slopy siz neler yapıyosunuz? Bende tiger 150 var çelik motor

Arinrin, Kimi teşekkür ederim. Tez zamanda kolluk, dizlik olayına giricem. (robokop gibi olcam) :)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok geçmiş olsun sana ve karizmana bişey olmadı ya önemli olan bu zaten:)

geçmiş olsun dostum yine ucuz atlatmışsın , allah böyle dengesizlerden tüm motorcuları korusun...

Geçmiş olsun. kaskın önemi ortada ama kask takmayan o kadar çok insan var ki !!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gecmıs olsun bende 17 gun once yaptım halen hergun pansumana gıdıp gelıyorum aman dıkkat:pale:

Xmaxman' Alıntı:
Geçmiş olsun. kaskın önemi ortada ama kask takmayan o kadar çok insan var ki !!!!
kask gercekten cok onemlı benım kaskım kazada kırlıdı:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun paşam kask 1 numara kaza yapan herkes bilir

Büyük geçmiş olsun bence ucuz dahi atlatmışsın. Bir kere daha daha dikkatli olmamızı bize hatırlattın :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar