[Adana MT] 06.08.2006 Çamlıyayla Gezisi

Merhaba

Evet bir gezi yazımızla daha karşınızdayız. Haftasonumuz gerçekten güzel geçti. Cumartesi günü Emel arkadaşımızın doğum günü kutlaması ve sabaha kadar süren bir eğlence yaptık. Kendisinin doğum gününü tekrar kutluyorum. Tabi bu sabaha kadar eğlence bizi bayağı yordu. Pazar günü içinde bir plan yapmamıştık. Sabah telefonlaşmalar falan derken bir grup oluşumu gerçekleşti. Bahri abinin "Hadi beyler Çamlıyayla'ya gidelim hem yayla yaparız hemde güzel bir yemek yeriz" önerisi herkes tarafından kabul edilince kendimizi yolda bulduk. Otobandan Tarsus'da çıktık. Tarsus'tan Çamlıyayla 50km civarı. Asfalt güzel ve yolda çok çeşitli (Dar, geniş, keskin vb.) bol viraj var. Başladık aksiyona Bahri abi önden uçtu gitti bende Levent abinin kuyruğuna yapıştım yolu yara yara gidiyoruz. Virajı döndük bir baktık ki Bahri abi yerde yatıyor. Motor bir tarafta kendi bi tarafta. Kan beynime sıçradı. Dedim "Gitti adam". Neyseki olayı anladık. Bahri abi bize şaka yapmıyormuş. Motoru bilerek yatırmış kenara kendide uzanmış. Bu arada diğer motorlar daha arkada. Levent abide şakayı devam ettirelim dedi ve daha da ileri gidip Bahri abinin ceketini ters giydirdi. Sanki boynu dönmüş gibi. Bizim ekip geldi. Bi baktılar biz Bahgri abi ile ilgileniyoruz onlada çok endişelendiler. Levent abi aramızda doktor olan Erdoğan abiye "Abi çabuk gel. Bahri'nin kafa ters dönmüş napıcaz?" diye endişeli bir söz söyledi. Tabi herkes şaşkın. Yalnız Bahri abi dayanamayıp gülünce herşey ortaya çıktı kızanlar, gülmekten yarılanlar derken ilk molamızıda böylece vermiş olduk. İşte ilk molamızdan itibaren çektiğim resimler aşağıda. Konumuza resimlerle beraber devam edicez.

İlk molamızdan resimlerimiz.

p8060154yi4.jpg

p8060155xy9.jpg

Gittiğimiz yol ve motorlarımız görülmekte.

p8060156yc9.jpg

Birazda çevreden manzaralar.

p8060157pi9.jpg

İşte virajlarımız ve yolumuz.

p8060158aj6.jpg

Motorlar.

p8060159bo8.jpg

Çevreden manzaralar.

p8060160uv6.jpg

p8060161rd1.jpg

p8060162po1.jpg

Bu arada ben çevrede gezerken bir sığır kurukafası buldum. Anında olay yerinde motorumu Ghost Rider formatında modifiye etmek gibi bir hisse kapıldım. İşte motorumun Ghost Rider tarzı görüntüsü :mrgreen:

p8060163al7.jpg

Çok keyifli bir sürüşün ardından Çamlıyayla'ya varıyoruz. İşte bulunduğumuz yerden manzara.

p8060164bo7.jpg

p8060165ox2.jpg

İşte ben

p8060166oc6.jpg

Motorlamız.

p8060168jw5.jpg

Yemek yediğimiz yerin sahibinde de bir motor vardı. Bu motorlar dağ köylüleri tarafından sık kullanılıyor. Yaygın olarak sepetlisi ve sepetsizi ortalarda geziyordu.

p8060169fm3.jpg

Tabi Adana MT her gezisinde yediği yemeklerle de kendini gösteren bir gruptur. Bu gezide de değişik birşey yapalım dedik ve kasaptan etimizi alıp fırına verdik. işte fırına verilmeden önce et manzaramız. :mrgreen:

p8060167nk2.jpg

Grup aç bir vaziyette yemeği beklerken sohbet etmekte.

p8060170go5.jpg

Yemeğin gelmesine daha çok vardı ve arkadaşlar kahveye geçip çay içer Okey oynarız dediler ve yaptılar :mrgreen: "Nesine oynuyoruz?" diyen Levent abi oyun sonunda bu lafı dediğine pişman oldu. Çünkü kaybeden tatlı ısmarlayacaktı. :mrgreen: İşte kahve manzaralarımız.

p8060171ej3.jpg

p8060174gf7.jpg

Her gezide olduğu gibi ben gene resmini çekecek bir canlı buldum. Adana mT Biyoloji grubu as başkanı ben bu sefer bir çekirge buldum ve resimlerini çektim. İşte çekirgemiz :)

p8060172hv5.jpg

p8060173qc1.jpg

Çekimlerden sonra çok acıktığım için etin ne durumda olduğuna bakmaya gittim ve tam o sırada yemeğimiz fırından çıkmış ve masaya doğru gidiyordu. Hemen gruba haber verdim. Kahveden nasıl çıktıklarını kendileri bile hatırlamıyordur :mrgreen:

İşte yemeğimiz :) 2 farklı şekilde içerikle fırına verdik çeşit olsun dedik.

p8060176bm8.jpg

p8060178qc5.jpg

Yusuf abi pideyi göstermekte.

p8060177by3.jpg

Grup deyim yerindeyse Yemeğe Yumuldu. İşte yumulunan anın görüntüleri :mrgreen:

p8060179nc6.jpg

Yemekler yenildi sohbet edildi. Sıra geldi tatlılara. İşte Çamlıyayla'da tatlı yerken ki görüntülerimiz.

p8060181el1.jpg

Tatlılar görülmekte.

p8060182ct3.jpg

Tatlılar yenilip ihtiyaç molası verildikten sonra artık Adana'ya dönmek için yola koyulduk. Dönüşü otobandan yapacağımız için Kadıncık Barajı yolu üzerinden otobana doğru yola koyulduk. Temiz hava, bol virajlı yol, süper sürüş keyfiyle yolumuza başladık. Bahri abi yolda bir sigara molası verelim diye düşündü ve sağa çekti. Çam ağaçları arasında bol oksijen içinde güzel bir sohbete başladık. Fıkralar, hikayeler vs. derken grup çok neşeli bir şekilde sohbete devam etti. İşte görüntüler.

p8060184fj0.jpg

p8060188cs2.jpg

p8060187te5.jpg

Ve son resmimiz canım motorum :)

p8060185lo9.jpg

Bu moladan sonra eski Adana - Ankara yoluna çıktık. Yolda giderken karşımdan Mersinli motorcu arkadaşım, biricik dostum Alper Mersin gurbuyla geziden dönüyorlarmış. Karşılaşınca hemen durduk ve biraz sohbet ettik. Onlarda güzelce gezmişler Mersin'e eski yoldan dönüyorlardı. Kendilerine burdan tekrar selam söylüyorum. En kısa zamanda diğer arkadaşlarla da tanışmak istiyoruz.

Bir gezimizde keyifli ve güzel geçti. Diğer gezilerimizle aranızda olmak dileğimle.

Görüşmek üzere.

Kankim, yine güzel bir gezi olmuş.Yenilmiş,içilmiş,hoş sohbetler yapılmış...:) Manzara desen süper gezin bakalım bizlerde burdan bakalım...:salut: Birdahaki sefere beni unutmayın ya...............:rendeer: Bahri abi,kılıçbalığı,levent abi sevgiler.........

@balzeytin seni aramızda görmekten mutluluk duyarım. Zaten arka koltuk boş sen gelirsin benle. Beraber gezeriz kanki.

Görüşmek üzere.

hasan abi sırf bize nispet olsun diye yapıyosunuz dimi abicim bir tarafımız şişecek ne damak tadı varmış Adana mt de yaf:p

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
p8060163al7.jpg

Hasan bu ne abi yaaa :p

Makine' Alıntı:
@balzeytin seni aramızda görmekten mutluluk duyarım. Zaten arka koltuk boş sen gelirsin benle. Beraber gezeriz kanki.

Görüşmek üzere.

sağol kankim beni düşündüğün için...:p seve seve artçın olurum senin:cherry: En kısa zamanda motora bindireceksin beni benim rüzgar almam lazım kankiiiii:wiinkk:

@Skullhunter abi o Ghost Rider olma havasında bir BMW :mrgreen:

@balzeytin En kısa zamanda sen bana haber ver yeter.

güzel gezi olmuş . bu arada hasan abi doğadaki canlılarla yakından ilgileniyosun dikkat et benim gibi olma sonra:)

güzel bi gezi olmuş ama şu şaka olayı için ne diim...........
nasıl olsa alper bu yazıyı okumaz bende aynı şakayı ona yapmalıyım. yaktım ciks seni::evil:: . redbul içtim deyip varmı adam ıssırmak :queen:
yusuf abinin elindeki ekmek güzelde o bilekliği gören sıkımı ekmeğe el atsın :cherry:
ellerinize motorlarınıza sağlık güzel bi hafta sonu olmuş...

@ertugrul seviyorum abi doğayı napim. Ama senin gibi olamam ben. :mrgreen:

@benkaan teşekkürler.

hasan abi ve kılıç abi,
dün size rastlamak gerçekten beni mutlu etti. sizlerin gitmiş olduğunu düşündüğüm bir anda tabi bir yandan da kzıyorum kendime org.de niye pasiftin bu hafta diye,
tak karşıma en karizmatik r80 çıktı.siyahlar içinde yarıyordu asfaltı.
aman allahım dedim kimler buradaymış.hemen durdum, indim motordan sıkıca sarıldım abime.
bir de baktım ki arkasından bir horultu geliyor. siyah bir makina üzerinde uzun saçlı bir adam. gerçi adamdan çok depodaydı gözüm de :) ve kılçbalığı karşımda onu da öpüp ayak üstü konuştuktan sonra benim grup geldi aklıma gitmişlerdi. yol beni beklerdi ve gitmek zorunda kaldım...
bu hafta abilerim haberlerinizi bekliyorum tekrardan görüşmek üzere.

bu arada benkaan yandı. yerde ben de onu tekmelemezsen ne oluyum:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ooooh harika valla gerçek motor tutkunları geziooo..Türkiyenin her yerinde..Ama tepsiler çok fena:pr: ..Yaw şeytan dio bas git aniden Adana ya ordan İzmir eordan Ankara ya vs. vs..
S&S

@ciks33 Kardeşimsin sen. Görüşürüz inşallah en kısa zamanda. Haftasonu işini organize etmeye başladık. Ayrıntıları konuşuruz.

Görüşmek üzere.

cok güsel bi gezi olmus
yemek ler cok tehlikeli gözüküyor akıllara zarar bi durumu var
ekipte cok saglam
inşallah bi dahaki sefere bende olurum :cyclopsan

hasan abi olayı görüyonmu size uyduk tekmeyi yedik :p
sen kimsiniz cikis efendi... sana o uzuncaburç u dar edicem :mrgreen:

he he he gezdik yine yedik yine milletin ağzının suyunu akıttık bu arada yavaş yavaş haberler yayılmaya başladı tüm Türkiye bizim yemek leri konuşuyormuş bizim sadece yemek aktivitesi mi varmış kardeşim okadar güzel doğayı demir taylarımızla gezip temiz oksijeni içimize çektiğimiz zaman ister istemez acıkıyoruz tabiiiiiiii:):)
Herkesi seviyorum kendinize iii davranın

valla bu iş böle olmıycak siz eni sonu bize racing i sattırıp turing motoru aldıracaksınız :)

@LASTROMANTIC Hehe Al abi bir sport touring al sende gel.

yine adana'ya yakışır güzel bir gezi olmuş hepinizin eline koluna sağlık. en kısa zamanda yanınızdayım. herkeze selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar