[MT - İstanbul] 06 Agustos / MT Riva Öğümce Köyü Gezisi Fotoğrafları

Riva Öğümce köyü gezisi tüm fotoğraflar burada :cat:

@Rüzgarınoğlu

Mademki ewe herkesten önce biz gelmişiz ilk 3-5 resimde benden olsun...:)
Güzel bir aktivite oldu bol sohbetli bol eğlenceli geçti organizasyonu yapan Erhana çok teşekkür ederim...:rendeer:

Burda SavaşXXL ı 2 Mars 1 Düz ederkene...:mrgreen:

@akalteke

sa550296nu0nv8.jpg

karizmamı dediniz anlamadım

@Thai

Fotolara buradan devam ediyorum, arkadaşlar başlığı düzenler sanırım, her seferinde karışıklık oluyor.
Herneyse çok güzel bir geziydi, ancak çok fazla fotograf çekemedim, kusuruma bakmayın.

hem arıza hem aksi cihan, bacaklarının arasına birşey aldımı kaskını mutlaka takar
biri karizma mı demişti, işte karizmanın kralı

resim004dt8.jpg

bu da başka bir açıdan arızalanmış aksi arkadaşımız

resim005fj1.jpg

zuhtupasa balatayı sıyırdı dediklerinde ben motorunun balatası sanmıştım, durum sanıldığından daha vahimmiş....

resim021tk1.jpg

ahanda bu da destekli

resimml6.jpg

aslında normal de olabiliyoruz....

resim022wd6.jpg

osmanlı yeniçerisi görmüş bizans delikansı....:)

resim018ni0.jpg

gecenin bir yarısında ancak bu kadar upload yapabildim valla kusuruma bakmayın, devamı gelecek....

Herşey için çok teşekkürler, her zamanki gibi sizlerle keyif almamak mümkün değil....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abİ 4. Resİmdekİ Adamlar Nereye Bakiyo :)

çoooook güzel bir gezi oldu.. 40 derecelik bir pazar günü ancak bu kadar güzel geçirilebilir ! :cat:
herkese çook teşekkürler
hepinizle tanıştığımıa da çok memnun oldum :rendeer:
bu arada hafiften amele yanığı olmuşum.. bu güzel günün hatırası olsun :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
oo millet eve dönmeye başlamış hakkaten çok guzel gçtii eğlenceliydi herkeze teşekkürler :)

ilk defa motorlu bi buluşmaya gittim,ama süperdi.çok eğlenceliydi bayaa yorulmuşum bende :)

ama önceden bikaç forumun buluşmasına gittim(motorla ilgili deil forumlar) onnarda tanışırken ilk önce nickname ler sölenio.burda zamanla kimin kim olduğu belli olur ama şimdilik en azından mesela resimlerde de olsa nicknameleri felam yazsak süper olurdu.
rüzgarınoğlu abinin resimleri güzzel fakat bnm resmim yok yaaa...diğer resimleri beekliyoruuuz.
sıcak bir ortamda kaynaşmaya çalıştık gelen emeği geçen yardımcı olan herkese sonsuz teşekkürleeer :D

fotooo fotoo

güzel bir pazar gezisinin ardından...

9 Eylül'de Parkorman'da Blues Brothers konserine gidelim :rendeer:

[MT - İstanbul] 06 Agustos / MT Riva Öğümce Köyü Gezisi

aybiketa' Alıntı:

Gidelim Birader :) Oraya da gidelim ...Olduk zaten zebra gibi bişe yanıklardan ....

aybiketa' Alıntı:
kız sen yorulmak bilmezmisin :rendeer: :rendeer:konserde bende çığıra bilirmiyim acaba:queen: :queen: :queen: :queen:

ben bi tek tavla oynadım bugün aksiyon olarak
o yüzden pek yorulmadım walla gayet enerjikim :mrgreen:
hatta şimdi çıkıp bi fenerbahçe turu atıcam , katılmak isteyenleri de beklerim :)

the wall

işte karizma budur ! müsadenizle :rendeer: :mrgreen:

sabah sabah saat 10'a doğru işe giderken motorla geçtim BP'ni önünden bi sürü motor vardı demek ki sizdiniz..gıpta ettim ama napalım işe gittik..

harika eglenmişsiniz..
yarın izin bitiyo ve işbaşı yapıcam.. onun stresiyle hiç bir yere gitmek istemedim.ama resimleri görünce keşke gelseydim diyorum.:pr:

akalteke, pardon abim :cat: :rendeer:

Hayatımda bu kadar yorulduğumu ve bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum....
Öncelikle bu geziyi organize e den başta Erhan olmak üzere herkeze teşekkürler...:rendeer: :rendeer:
Yolda başlayan talihsizlikler oradada sürsede gerçekten harika eğlendim...:cat:
1-Yolda 2 adet arı gözümün altını soktu....:p :p Bula bula beni buldular 1 gelen arının resmen slalomlar çizerek zühtüpaşayı ve erhanları geçerek bana geldiğini an ve an hatırlıyorum:queen: :queen: (Thai nin eşine ve orada gelip bakan intörn dr arkadaşıma teşekkürler.:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: ..)
2-Mangal karmaşası oldu yemek yiyemediğim için gözlerim döndü --midem bulandı (acaba kaç aylık):queen: bizi b ekleten mangalı geç getiren arkadaşı kınıyorum....:farao:
3-Atv safarisine önce katılmadım ama neler kaybettiğimi daha sonra binince anladım...:queen:
4-Paintball da yendiğimiz zavallı A Takımına geçmiş olsun diyorum... oyundaki en yaşlı kişi olarak 1 defa vurulmadan bayrağı kapıp giderkende aslanlar gıbı 4 kişiyi vurdum :queen: :queen: :queen:
OYUNUN GALİBİ NİNJA TURTLES GRUBUMUZADA TEBRİKLER DİYORUM...:queen: :queen: :queen:
5- ATV SAFARISINDE bana katlanan mehmet kardeşime teşekkğrler adam meğerse eğitimli atv ciymiş bizde kek kek bakıyoruz:queen: :queen: -
6-motosikletleriyle tek başlarına :cat: gelen bütün bayan arkadaşlara teşekkür ediyorum katıldıkları için ..:rendeer: :rendeer:
6,5:queen: :queen: : Akşam dönüşe kadar bizimle birlikte arabalarıyla bize katılan ve katlanan vınvın ve kırmızı (özge ve hande) ye canı gönülden teşekkür ediyorum:rendeer: :rendeer:
7-Bu gün tanıştığım Early riders gurubundan rüzgarın oğluna ayıp be kardeşim diyorum adam resmne 5 2 bitiri olayı...:queen: :queen: :queen:
Ve anladımki insanlar kesinlikle peşin fikirli olmamalılar...
8-Daha önce tanışmadığım bu gun ilk defa tanıştığım a rkadaşlara teşekkür ederım..

daha sonra devam edeceğim yorgunluktan tuşları bulamıyorum sevgiler saygılar
iyiki sizler varsınız...:rendeer: :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iyi eğlenmişiz vala allah daim etsin ne diyelim. savaş abi bu arada anlamadım sen tavlada yenildin mi? bunu mu demek istiyorsun? e hani o meydan okumalar? noldu abi?? sen tophaneye gelme o zaman

Bu organizasyonda emeği geçen yada geçmiyipte keşke emek verseydim diyen herkeslere teşekkür ederim..İyi bi gün geçirdim sayenizde.Tek tek herkeslere teşekkürler...İyiydi.:)

donniedarko' Alıntı:
iyi eğlenmişiz vala allah daim etsin ne diyelim. savaş abi bu arada anlamadım sen tavlada yenildin mi? bunu mu demek istiyorsun? e hani o meydan okumalar? noldu abi?? sen tophaneye gelme o zaman
he yenildim baba hemde şööle bööle deeel
ama gözlerim arı sokmasından dolayı kapanmak üzereyken yenildim:p :p
mazeretimmmmmmm varrrrrrrrrrr arıs soktu beniiiiiiii:queen: :queen:
yav gerçekten tatsızlaştım son elide bırakmak zorunda kaldım
lanet olaası zenci yüzünden:queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar