Canım Motorumu Zx10 u Çaldılar

sevgili arkadaşlar..01,08 tarihinde bakırköy devlet hastanesi yakınındaki evimin önünden akşam sa 9 gibi motorumu 2 kişi gelip çalıştırp(!) çalmışlar.Plakası 34 VA 3224 siyah renkte ve 2006 model. Xenon farları ve Akrapovic egzozları vardı.Daha çok yeniydi işin kötüsü kaskoda yaptıramamıştım.Belki görür edersiniz çok üzüntülüyüm tahmin edemezsiniz inşallah başınıza gelmez ismim turgut 0532 262 61 62.. Gören eden olursa yardımlarınızı bekliyorum

zannedersem çokdan parçalanmıştır alıp gezmezler o motorla

geçmiş olsun..

Geçmiş olsun.. inşallah en cabuk zamanda yakalanırlar ve motoruna kavusursun. Dogu illerine Gelirse motor ve karşılasırsam ilk işim polise bildirmek ve hırsızada temiz bi dayak atmak olacaktır..

allah bunları yok etsin ya:pr: geçmiş olsun inş. bulunur motorun

Geçmiş olsun. bu şerefsizlere hiç birşey olmuyor yakalıyorlar sonra salıyorlar. Tek çözüm bi kaç tanesini bundan dolayı sallandıracan ipte bunuda medyada yayınlican bakalım ne olacak.

Moderatör (forrap)
Çok geçmiş olsun kardeşim de ya yemin ederim bende çok üzüldüm,belkide en çok beğendiğim motor olmasından kaynaklıdır, ah be dostum o kadar para vermiş almışsın kasko neden yaptırmazsın ki:pr: Umarım bulunur...

V&B

büyük geçmiş olsun kardeşim inşallah bulunur motorun.

böyle şerefsizler varken hiçbi şeyin tadı tuzu kalmıyoya yazık günah yani

Çok büyük geçmiş olsun, umarım bulunur motorun. Birşey düşünüyorum oturduğumuz yerdeki dairelerden izin alıp motorumuza özel garaj yaptırsak? İlerde motor alırsam kendi ellerimle tuğladan, çimentodan motorun girebileceği kadar bir garaj yapmayı düşünüyorum. Geçmiş olsun arkadaşım:salut:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Geçmiş olsun, pahalı gıcır gıcır motoru neden dışarı bırakırsın be arkadaşım, inşallah bulursun.

Kardeş geçmiş olsun yaaa :pale: Ama arkadaş çalınacağını bilseydi dışarda bırakmazdı zaten. Olan olmuş dua edelimde bulunsun... Bizlerede ibret olsun etrafımız hırsız kopuk kaynıyo " aman ya benim motorumu çalmazlar" deyip tedbiri elden bırakmayalım. Allah kimseye böyle bi acı yaşatmasın...

yaa belki biraz sacma olacak ama sanki senin motoruna uyan tanımda sahibinden.com da gördüm, elbette ilan sahibini zan altında bırakmak istemem, çok ayıp olur ama bence bi öyle adreslerde bakmakta fayda var,

geçmiş olsun

devlet daha caydırıcı kanun çıkarmazsa hırsızlığın önüne geçilemez...
çok geçmiş olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar