Motor Alma Çabalarım(İzmirde senetle motor satan yer?)

arkadaşlar ben19 yaşında öğrenciyim.motor tutkunuyum bir scooterla bu işe adım atmak istiyorum ancak ne yapıysam olmadı.Kredi kartına böldürmek istedim limit yetmedi.Kredi sağlarız dediler babaya babamın çekmiş oldugu krewdi yüzünden onaylanmadı.
Öğrenci old için nakitte alamıyorum ailemde direk nakit wermiyor.Son ve tek çağre olarak senetle almak kaldı.ARKADAŞLAR İZMİRDE SENETLE MOTOR SATAN YER WARMI LÜTFEN YARDIMCI OLUN...MUTLAKA WARDIR LÜTFEN YARDIM DELİRCEM MOTORSUZLUKTAN

wala bizim ark. babasının şirketinden 1.750.000ytllik bodro götürdü bankaya we bodronun 1.5 katı kadar limitli kart cıkardı (kendisi öğrencidir) bu arada:) yaklaşık 2.625.000 ytl oluo limiti

seninde sölediğin gibi babasının şirketi warmış benim babam emekli :) ben bu motoru alamazsam kahrımdan ölcem :(

arkadaşım bildiğim kadarıyla mondıal bayileri kimliğini getir motoru götür diye afişler asmışlar dükkanlarına...24 ayda taksit diyorlar...senetde yok yani...

agentr' Alıntı:
seninde sölediğin gibi babasının şirketi warmış benim babam emekli :) ben bu motoru alamazsam kahrımdan ölcem :(

alırsın yaw merak etmede abi o zman bankadan kredi çek dicem ama çekebilcenmi mesala bizim burda kanuni bayi kredi kartsız 24 aya varan taksit yapıo senin adına kredi çekio sen bankaya ödüosun ama en az bi yerde 3 ay çalışman lazım nese ya ben seni daha cok sıkmim işin zor kolay gelsin inş. alırsın motorunu:cat:

mete_han' Alıntı:
arkadaşım bildiğim kadarıyla mondıal bayileri kimliğini getir motoru götür diye afişler asmışlar dükkanlarına...24 ayda taksit diyorlar...senetde yok yani...

mondial bayisile konustum kredi kartı olmadan satışları yoqmuş :( sen bunu izmirdemi gördün.istanbulda o şekilde satan yerler war ama izmirde bulamadım :(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya kardeş ikinci el al bi tane ondan sonra biriktirdiğinle üstüne koyup al yada beyaz eşya mağazaları bile artık motor satıyo git birine taksitle al illaki alışveriş yaptığınız bi mağaza vardır

mete_han' Alıntı:

ama onun içinde maaş bordsu istiyorlar arkadaşınmda dediği gibi son 3 ayın :pale:

bornovada bakırcıoğlu var mustafa kemal caddesinde merkezde.sanırım orası senet yapıodu.mondialin sitesinden telefonuna bak.ara bi sor istersen..

hashmet saol kardeşim yarın sabah ezanında arıcam hatta dur şimdi arayayım :p

bbaday' Alıntı:
ama onun içinde maaş bordsu istiyorlar arkadaşınmda dediği gibi son 3 ayın :pale:

dede doğrudur...burada koca koca pankartlar asıyorlar dükkanlara...almayanı dövüyoz ambiansı gibi bişey...:p

agent tabi İzmirde olmayabilir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar